Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag var väldigt nöjd med själva beställningen och produkten. Men leveransen var jag inte nöjd med då den hade bara lagts utanför dörren. Det var en liten papperspaket som kunde ha stoppats in genom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Hade inte hört ngt efter det att order bekräftades. Var orolig att vara ej skulle hinna komma till väns födelsedag MEN gick ut till vår brevlåda och DÄR fanns de-världens finaste örhängen. Vad gl... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde två par örhängen, snabb leverans. Dock har ena paret har blivit missfärgade. Jag mejlade kundtjänst, fick autosvar om att de svarar 24-48 timmar men oftast fortare. Efter en vecka skickade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag kan varmt rekommendera Byborn, är verkligen supernöjd med både produkter och service! Köpte ett gäng ringar till kusinerna inför jul och när en av tjejerna ville ha silver istället för guld m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Vi är ett svenskt smyckesföretag för kvinnor med fokus på kvalitet utan att det behöver kosta en förmögenhet. Flera av våra kollektioner är designade och producerade i hjärtat av Stockholm, Sverige. Vi strävar efter att skapa och erbjuda unika och exklusiva smycken - från uttrycksfulla och färgglada, till ett sofistikerat vardagligt utseende. Alla våra produkter är gjorda av premiummaterial med stort fokus på detaljer. Majoriteten av våra smycken är i 18k guld eller 925 sterling silver.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

229 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Scammers! Shame for you!

I ordered three earrings from Byborn and never received them. Customer service sent an automatic reply claiming a refund was issued, but no refund ever arrived. There has been no real support or follow-up.
I strongly advise against ordering from this company. The products appear to be identical to low-cost items sold on Temu, but at a higher price. Very disappointing experience. Be careful.

11 de janeiro de 2026

Return costs 20€

Return costs are 20€, which you have to accept – otherwise you can’t return the item.
This practice is misleading, feels like a scam, and is against EU consumer rights (you always have the right to return within 14 days without excessive costs).

3 de outubro de 2025

luras med returer

Kom precis ihåg att jag hade beställt örhängen och ett halsband härifrån som jag inte gillade och skulle skicka tillbaka. Fick returetikett och lämna in retur, paketet studsade tillbaka till mig och hamna i min brevlåda igen! Mejlade in om detta och fick en ny retursedel, men samma sak hände igen! Gjorde detta 3 gånger, fick en ej giltig retursedel och ingen återbetalning. Gav upp tillslut. Jag kom precis ihåg detta och hur fel det var, riktigt scamföretag

2 de outubro de 2024

Bara negativt

För det första skickade dom fel ring sen gick den andra ringen jag beställt sönder vid första användning. Första gången jag beställde här men aldrig igen.

23 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ville komma i kontakt med företaget…

Ville komma i kontakt med företaget angående en reklamation och mailkonversationen från Byborn är helt värdelös. De löste mitt ärende men med korta mail som ”Då löser vi det” och inget som helst namn på avsändare samt att det tagit över en vecka att lösa ärendet.
Kommer inte handla av dem igen

27 de maio de 2025

Miserabler Kundenservice

Miserabler Kundenservice. Eine Rückgabe ist nahezu unmöglich.
Angaben zur Rücksendung, trotz mehrfacher Mails, werden nicht bearbeitet.
Zu einem Kauf kann ich nicht raten

4 de maio de 2025

Order never arrived

I ordered a pair of ear rings 2 Feb 2025. Up until today 23 Feb 2025 they have still not arrived. Customer service is slow and dismissive. Let’s see when I will receive my refund. Don’t buy from this company!

23 de fevereiro de 2025

Don’t buy from them

Don’t buy from them - order never arrived despite being chased numerous times and each time being told they were sending it again but it never arrived.

20 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Do not buy from this company

Do not buy from this company. I ordered on 11th December and paid in full for earrings for my daughter for Christmas. They still haven't arrived 5th February despite numerous emails. Refund has been asked for and the company doesn't reply

5 de fevereiro de 2025

Jag kan varmt rekommendera Byborn

Köpte ett gäng ringar till kusinerna inför jul och när en av tjejerna ville ha silver istället för guld mailade jag om det och fick direkt beskedet att det gick fint, trots att tiden egentligen hade överstigit deadline för retur.
Vi behövde inte ens skicka tillbaka guld-ringen utan fick behålla den.
Dessutom fick vi en fin extra gåva tillsammans med silver-ringen som extra kompensation.
Fantastisk kundservice och trevligt bemötande, jag kommer definitivt handla av er igen!

24 de janeiro de 2025

MIGHT BE A SCAM 😢

Bought Jan 12 and I still have no updates. Customer Support take so long to reply and when they do, they give vague updates — I got the “will check with storage” twice. Still no tracking number and I paid in full. I feel like I was scammed 😢

12 de janeiro de 2025

Gorgeous !

Purchased these earrings on 19 Jan and they arrived on Friday 24 Jan now that’s service from Sweden. Beautiful product I will definitely be looking at the products again.

24 de janeiro de 2025

Such a shame

Such a shame. Jewelry looks gorgeous but never got delivered in time for Christmas. So will never know for real. Have asked for a full refund ☹️

15 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Entweder Scam oder mangelnde Kommunikation mit Kunden.

Auf der Website wird groß beworben "versenden nächsten Tag". Ich habe am 29.12.2024 bestellt und heute schreiben wir den 09.01.25. Der Bestellstatus auf der Webseite ist immernoch "Bestellung angenommen"/Geld kassiert. Email Kontakt genutzt, keine antwort, außer die automatische das man antworte, was bis heute nicht geschehen ist ! Es wird eine Trackingnummer angegeben die nicht registriert ist und nichts anzeigt! Kann die positiven Bewertungen hier nicht verstehen. Das sieht alles nach einem typischen scam aus. Vielleicht bringt diese Bewertung hier etwas. Eine erneute Mail an die Kontaktmail wurde geschrieben mit der Ankündigung die Zahlung zu sperren ! Sollte ein Geschenk für meine Frau werden zur Geburt unserer Tochter werden in wenigen Tagen. Danke für nichts !!!!

27 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.