Byens Bilpleje.com Opiniões 123

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var hos byens bilpleje i Nørresundby, og fik bestilt en guldpakke til min Skoda Octavia fra 2024 Må bare sige at arbejdet og afleveringen af bilen var fuldstændig fantastisk, et meget professione... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Byens Bilpleje Nørresundby. Netop fået lavet 2 komplette Suvo behandlinger på vores Augo og VW Up. Begge lige tjekket ved FDM ifbm stikprøvekontrol. Begge udført uden anmærkninger 👍 Flot arbejde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi afleverede hver især 2 Mazda CX30 machine grey og soul red crystal hos Byens bilpleje, Taastrup afd. Vi fik en keramisk coating behandling og modtog vores biler som nye ved afhentning, fantasti... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I forbindelse med en forsikrings sag afleverede jeg min Nissan der skulle have lakeret bagklap & ny b.kofanger. Der blev bedt om ikke ar komme i vaskehal grundet ridser. (Jeg er autolakere selv.) Jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de motorista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligholdelse på ét sted. Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag. Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Byens bilpleje i Nørresundby

Må bare sige at arbejdet og afleveringen af bilen var fuldstændig fantastisk, et meget professionelt arbejde af Teamleder Jesper og hans folk, stor ros herfra, og vil sagtens kunne anbefales til andre

Ikke sidste gang jeg benytter dem

10 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

God pakkeløsning og fin service

Fik lavet SUVO-undervognbehandling (rust+lyd), keramisk coating og behandling af ruder og interiør hos Byens Bilpleje Taastrup. Helt klart en fordel af du kan få alle behandlingerne under samme tag endda til en god pris.

Har efterfølgende haft bilen til rustbehandlingskontrol hos FDM, der ikke havde nogle anmærkninger.

8 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hos Byens Bilpleje…

Fantastisk oplevelse hos Byens Bilpleje i Skovlunde

Jeg skulle aflevere min leasingbil tilbage til forhandleren den 20. november 2025 og havde samlet et par mindre skader undervejs.
Jeg blev anbefalet Byens Bilpleje i Skovlunde, og allerede ved første møde primo november fik jeg et super professionelt indtryk – og et meget rimeligt tilbud.

Da jeg afleverede bilen den 17. november, viste det sig, at der var opstået et par ekstra skader, og Byens Bilpleje fandt også en enkelt mere. I alt seks små skader, som alle krævede lakarbejde. Her kunne man virkelig mærke deres erfaring: De tog det hele med ro, forklarede processen og gik i gang.

Resultatet? Bilen gik anmærkningsfrit gennem syn hos FDM og blev afleveret tilbage uden en eneste bemærkning. Præcis sådan en tryghed, man håber på, når man står med en leasingbil tæt på aflevering.

Stor tak til Kenneth og hans team for en service ud over det sædvanlige. Hurtige, ærlige og virkelig dygtige – kan varmt anbefales!

20 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

SUVO rust behandling mv.

Denne anmeldelse omhandler: Taastrup Afd. SUVO rustbehandling.
Jeg indleverer min bil mandag 27/10 kl 0820. Bliver oplyst at den kan hentes igen næste dag ved 12-tiden.
Min bil står så på p-pladsen indtil 28/10 kl 08. (oplysning fra bilens app vedr. bevægelse)
Kl 1118 bliver jeg kontaktet - bilen kan hentes.
Jeg kommer for at hente bilen kl ca 12.
Bileb står på p-pladsen og det løber med rustbeskyttelse ned ad siderne både for og bag. Bilen synes meget feddet for/bag og på siderne
Jeg oplyser, at det ikke er acceptabelt - jeg synes at det er gået meget stærkt (fra 08-1118). Bilen bliver så vasket igen..Nu fremstår bilen med meget skjoldede platik detaljer (gråligt) - det ser ikke godt ud, hvilket medarbejderen sådan set er enig i. Det aftales så at de beholder bilen endnu en dag...
Næste (3.) dag får jeg besked om at bilen kan hentes igen. Nu er indehaveren tilstede og udlevere bilen, man har givet plasten på den nederste del af bilen en behandling - der dog stadig er skjoldet men nu i sorte nuancer. Der tilkaldes noget personale der så aftørrer plasten så den fremstår mere ensartet sort. Jeg spørger om der slet ikke er kvalitetskontrol af nogen slags - indehaveren oplyser, at han stoler på sine medarbejdere. Jeg mener så, at netop mine problemer viser behovet for at kontrollere arbejdet. Indehaveren oplyser, at bilen var beskidt da den kom og jeg havde ikke sagt at de skulle passe på lak og plast dele!!!!
Altså hvis man ikke bede dem passe på ens bil - så er man selv ude om det....nå.nå. Bilen er sjældent ret beskidt da den har Ceramic coating på alle flader og Nano coating på glasdele.
Heldigvis bliver bilen udtaget til FDM kontrol.
Den viser så en mangelfuld behandling på 4 steder og manglende fastgørelse af bundplade (manglende skrue). Herudover var 3 skruer på bagkanten af samme bundplade ikke spændt - dette blev gjort af FDM - da skruerne stadig sad i pladen.
Bilen blev indleveret til fejlretning 17/11 og udleveret igen efter ca 40 min - stadig manglede skruen i bundpladen - dette blev så efter lidt diskussion udbedret dog med en skrue der er lidt for lille...
Jeg må så til Volvo og have en korrekt skrue monteret.
Jeg ville helst kunne stole på værkstedet der rustbehandler, men desværre viser mine oplevelser at det kan man ikke.
Så når man mener at kunne adskille, rustbehandle, samle og klargøre til kunderne på ca 3 timer så bliver det også derefter..... pris ca 6000kr!

28 de outubro de 2025

Flot fusker firma

Flot, de har ladet datterselskabet Steamrex gå konkurs så os der havde abonnementer på rengøring af bil har mistet penge. Kan absolut ikke anbefale sådan et fusker firma

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dette her er virkelig nogle folk som…

Dette her er virkelig nogle folk som tager deres ansvar alvorligt. De var gode til IKKE at "komme til at smide skruer og clips til bundplader væk", som andre firmaer plejer at gøre. . Også god hjemmeside til booking og professionel arbejde. Jeg vil vælge dem igen!

24 de outubro de 2025

Dårlig service og planlægning

På Byens Bilpleje.com hjemmeside bestilte jeg en undervognsbehandling i Kolding til udførsel 9 dage frem. Senere samme dag fik jeg OK bekræftelse fra kontoret i Fredericia.
To dage før aftalt tid, fik jeg mail om, at de havde så travlt i Kolding, at de ikke kunne tage flere ind. Jeg blev tilbudt at få en tid et par uger frem.
Dertil svarede jeg på at det kunne jeg ikke, og at jeg selvfølgelig forventede arbejdet udført til den bekræftede tid.
Svar fra Byens Bilpleje ”Beklager virkelig”
Jeg svarede tilbage, at det var utroligt dårlig planlægning og service,
Endnu et svar fra Byens Bilpleje ”Beklager virkelig”
En så dårlig service og mangel på planlægning skal man lede længe efter !
Kan kun foreslå fravalg af Byens Bilpleje.

28 de outubro de 2025

Manglende booking hos værksted

Virksomheden kvitterede med bekræftelse på tid for derefter ikke at booke denne ved værkstedet og det var derfor ikke muligt at få den aftalte service.
Yderligere var der fra medarbejderens side meget ringe selvindsigt og totalt ansvarsfraskrivelse. Virkelig dårlig service!

13 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Byens bilpleje i Kolding kan jeg på…

Byens bilpleje i Kolding kan jeg på ingen måde anbefale. De skulle klargør vores nye bil, og de havde grovpoleret den så den var ridset over det hele. Helt ny bil. Dæleme ikke i orden, der var åbenbart ikke en voksen tilstede i denne afdeling.
Kunne man give 0 i stjerne fik i det.

Efterfølgende blev bilen poleret om hos Byens bilpleje i Viborg, og de brugte 1 hel dag for at udbedre skaden i lakken, de får 5 stjerner herfra.
Bilen står som en ny bil skal efter det

13 de agosto de 2025

Byens bilpleje i Vejle

Byens bilpleje i Vejle.
En mindre lakopgave på min nye Tesla model y. Super kompetent og service minded medarbejder fik hurtigt og effektivt løst opgaven. Virkelig en medarbejder der vidste hvad han talte om! Kæmpe anbefaling her fra.

22 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service til god pris

Fik slebet og poleret en ridse på min bil i afd Søborg. Det gik super hurtigt, og personalet var meget grundig og reparerede også et par enkle skrammer jeg ikke selv havde fået øje på. Vi havde aftalt en rigtig fin pris på forhånd, og denne blev overholdt trods et par små ekstra skrammer og så forkælede de endda med bilvask og støvsugning oveni.

15 de setembro de 2025

Super god service

Jeg har været forbi Byens Bilpleje Taastrup hvor jeg fik en spot lakering, polering og rengøring af bilen. Super tilfreds og taknemlig for top service- stor tak især til Aga, Joasia og deres venlige chef. 10/10 og varmt anbefalet

5 de setembro de 2025

Keramisk Coating - Taastrup

Jeg fik lave en keramisk coating på min bil og jeg må ærlig indrømme at jeg var meget imponeret over kvaliteten og behandlingen (både mig og bilen). :)
Søde og venligt personal der gerne vil give lidt ekstra for god service. Og så er kvaliteten af deres arbejde ultimativt den bedste jeg har oplevet. Kan varmt anbefales. (Jeg var ved afdelingen i Taastrup, 2630)

4 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Anvende ikke firmaet, men!

Anvende ikke firmaet. Men på en stille vej med blinde vinkler måtte min kæreste og jeg her til aften springe for livet for en bilist der kørte yderst hasarderet i en af deres firmabiler.

28 de agosto de 2025

Perfekt reparation

Jeg havde en mindre skade på et skørt under døren på min røde Mazda MX5. Farven hedder Velocity Red og er en tre-lags lakering som er notorisk svær at reparere på. Det lykkedes over al forventning for Byens Bilpleje på Odensevej i Odense; faktisk er det helt umuligt at se at der nogensinde var en skade. Desuden er personalet både venlige og professionelle. Tak for det!

11 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Malerstøv på bilen

I forbindelse med en garantisag har jeg haft min Tesla inde for at få lavet en bule hos Byens Bilpleje i Nr. Sundby. Aftalen var at bilen skulle laves på 3 dage. De første 2 dage står den udenfor på parkeringspladsen uden at blive rørt ved hvorefter de ringer og siger de ikke kan nå det til den aftalte tid. Fair nok det er sommerferie, men det kan man også planlægge sig ud af.
Bulen bliver spartlet og malet uden anmærkning, men desværre bliver bilen ikke dækket ordentligt af under malingen og jeg står bagefter med en udgift på 1500,- til at få fjernet mlerstøvet, der ligger som et fint lag der hvor bilen ikke har været dækket ordentligt af. Det er sjusk.

25 de julho de 2025

Din bils bedste ven

Jeg købte en brugt elbil og interiøret havde en del pletter og mærker fra den forrige ejer. Jeg ville umiddelbart forhøre mig om, hvordan pletterne kunne fjernes, og hvornår Byens Bilpleje Esbjerg ApS havde tid. De tog sig prompte af interiøret uden tidsbestilling. Interiøret var 100% pletfri og servicen var utrolig venlig og imødekommende. Meget anbefalelsesværdigt.

30 de julho de 2025

Nørresundby

Byens Bilpleje Nørresundby skulle omlakere en skade på min fabriksnye bil, da den kom med en fejl. Det var et solidt og professionelt stykke arbejde der blev udført, man kan ikke se at lakken har været beskadiget. Et super godt stykke arbejde.

24 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais