Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Än så länge bara en box men produkterna i den var sådär, mascaran usel och de andra produkterna luktade det alldeles för mycket parfym. Men ser ändå fram emot någon/några boxar till innan jag ev avslu... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag kan verkligen inte hitta igen vart jag avslutar prenumerationen. Jag fick inte det jag fick välja i förra beställningen (varför fick jag då välja?). Och det börjar bli ganska tråkiga produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza

Sobre Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

783 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

241 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smidigt och lätt

23 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Smidigt och lätt - precis som det ska vara! 🕊️✨ Vi tycker att vägen till din egenstund ska vara helt stressfri från början till slut. Vi är så glada att du upplevde allt som smidigt, och vi ser verkligen fram emot att skicka din nästa leverans 🚀

Kvalitativa produkter

Fint paket, snabb leverans bra produkter.

31 de março de 2026

Hej Anna!
kul att höra! det låter exakt som det vi vill leverera till dig och alla andra av våra kunder månad för månad!💕🙏

Classificada 2 em 5 estrelas

Har köpt 7 boxar och ändå varit…

Har köpt 7 boxar och ändå varit relativt nöjd, bra produkter sedan kanske inte alla produkter matchar just vad jag vill ha men så blir det ju, men förra boxen innehöll en mascara från Skøn som var helt snus torr- skrev då detta i recensionen, fick ett snabbt och trevligt svar att man kunde ersätta med en ny mascara alt.annan produkt så jag svarade att jag önskade en ny mascara. Sedan kom den med posten och den var nästan lika torr den, gnuggade jag borsten mot huden kom nästan ingen färg alls och ingenting fastnade på ögonfransarna.
Besviken skrev jag igen och sände med en film när jag gnuggar borsten mot min hand, då fick jag svar att man inte kunde skicka en ny mascara då man talat med produktteamet som svarade att :
” detta helt beror på formulan – vissa mascaror är tjockare och mer produktiva, medan andra är torrare, helt beroende på vilken look man föredrar ✨
Tyvärr kan vi inte skicka en ny mascara den här gången, men vi hoppas att du kan hitta användning för den du har – den är faktiskt väldigt bra! 💛”
Om man seriöst menar att en mascara som är helt torr faktiskt är ” väldigt bra” då är man oseriös, sade upp mitt abonnemang med en gång!

9 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Anna,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över att detta inte blev en bra upplevelse för dig, särskilt efter att du tidigare varit relativt nöjd med dina boxar. Vi förstår din frustration kring mascaran och att ersättningen inte levde upp till dina förväntningar – det är självklart inte den känsla vi vill att du ska få.

Samtidigt vill vi förtydliga att vi tyvärr inte kan skicka ut samma produkt flera gånger, då vårt produktteam har bedömt att mascaran motsvarar den formula och konsistens som är avsedd, och att den inte är defekt utifrån det material du skickade till oss. Vi förstår dock att upplevelsen kan skilja sig från person till person, och det är tråkigt att den inte passade dig!

Vi vill också be om ursäkt om vårt tidigare svar upplevdes som avfärdande. Det var inte vår avsikt, och vi tar med oss din feedback för att bli tydligare och mer hjälpsamma framöver.

Det är väldigt tråkigt att höra att du valde att avsluta ditt abonnemang, men vi är tacksamma för att du gett oss chansen så länge. Skulle du i framtiden vilja ge oss en ny möjlighet, är du alltid varmt välkommen tillbaka.

Tack igen för din ärlighet 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkter i bra anpassad kategori…

Bra produkter i bra anpassad kategori enligt mina önskemål. Snabb och smidig leverans. Jag är jättenöjd!

Hej Elin
Stort tack för din fina recension 😊 Det gläder oss verkligen att höra att produkterna passade dina önskemål och att leveransen upplevdes som snabb och smidig. Vi är så glada att du är nöjd!

Hoppas du kommer att fortsätta uppskatta dina boxar framöver 💛

Classificada 3 em 5 estrelas

Trodde det skulle var bättre produkter.

Trodde det skulle var bättre produkter.

Hej Anna!
Tack för din recension. Vi gör vårt bästa varje månad för att sätta ihop en box som alla ska tycka om, med högkvalitativa produkter till ett bra pris. Vi ber om ursäkt att det inte var den känslan du fick. Vi hoppas att vi kan få en ny chans att skicka dig fler produkter som förhoppningsvis kan bli favoriter!💕

Snabb leveras och fina produkter

Snabb leveras och fina produkter

Hej Anne!
Vad kul att höra att allt har fungerat bra och att du tycker om produkterna, vi ser fram emot att fortsätta överraska dig!💕

Väldigt fina produkter

Väldigt fina produkter och så roligt att få prova nya saker, sen är ju lådorna hur trevliga som helst

27 de março de 2026

Hej Celina!
Stort tack för den fina recensionen!
önskar dig en fin dag!❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

För dyrt

För dyrt. Inte värt pengarna

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du känner att värdet inte levde upp till dina förväntningar denna gång.

Vi lägger ner mycket omsorg på att samarbeta med välkända premiumvarumärken för att säkerställa att det totala värdet i din box alltid är betydligt högre än själva priset för prenumerationen. Vårt mål är att erbjuda en lyxig "me-time"-upplevelse till ett förmånligt pris, och vi beklagar om vi inte lyckades förmedla det denna gång. 😔

A reliable experience

Very satisfied! Good quality products that came in handy and felt well selected.

28 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

You have no idea how happy this makes us. 😍 Being satisfied with our goodies and finding a place for them in your self-care routine is why we do what we do!

Enjoy, and thank you for sharing your kind words here. 🥹

bra produkter.

bra produkter.. generöst. fin box.

23 de março de 2026

Hej Marie!
Kul att höra! det gör oss så glada!❤️

Fantastisk

Bra och blandade Produkter, snabb leverans

29 de março de 2026

Hej Therese!

Tack för din fina feedback 💛
Vi ser verkligen fram emot att fortsätta överraska dig framöver!

Classificada 1 em 5 estrelas

Svårt få kontakt med kundtjänst

Svårt få kontakt med kundtjänst. Vänat länge på leverans.

25 de março de 2026

Hej Eva-Lotta,
Tack för din recension!

Vi kan se att du tidigare har varit i kontakt med oss, och vi svarade dig i slutet av mars, men har tyvärr inte fått något svar från dig på det meddelandet

Jag har nu skickat ett nytt mejl till dig, men det verkar ej ha nått dig, kika din skräppost, spam eller om din inkorg är full 😊 vi gör vårt bästa för att nå dig, då du självklart ska få din leverans!💕

Classificada 4 em 5 estrelas

Roligt att packa upp

Roligt att packa upp, liten besvikelse att huvudhanduken tog väldigt stor plats, ingen dyr produkt! Hade flera hemma sedan tidigare.

25 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra att du uppskattade själva uppackningen. Vi förstår din feedback gällande hårhandduken – även om det inte är ett lyxigt serum, så väljer vi ofta ut livsstilsprodukter som dessa för att skapa en komplett "hemma-spa"-känsla. 🧘‍♀️

Vi lägger ner mycket omsorg på att välja ut högkvalitativa märken så att varje produkt tillför ett värde till din me-time, även de mer praktiska! Vi har tagit till oss din feedback om variationen och hoppas att din nästa box bjuder på något helt nytt och spännande! 🌸

Ok 100/100 Bra

Okay 100/100 Bra

26 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Wow, 100/100?! 📈💯 Du har verkligen gjort vår dag! Tusen tack för det fantastiska betyget. Vi strävar alltid efter perfektion, och att veta att vi lyckades leverera det till dig är den bästa motivationen vårt team kan få. Vi längtar efter att få skicka din nästa toppbox till dig 🎁