Larana Life  Opiniões 83

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb bestelling gedaan, niets ontvangen Ondertussen meer dan 5 mails gestuurd, alleen maar een mededeling ontvangen dat er op terug gekomen zou worden. Er komt geen enkele reactie, dus geld kwij... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Imponert på nytt kjøp

Jeg kjøpte foundationen etter å ha sett den overalt på nettet og forventet å bli skuffet. I stedet tilpasser den seg hudtonen min så sømløst at det nesten er fascinerende. Den oksiderer ikke rart i løpet av dagen. Jeg har allerede kjøpt den igjen.

8 de abril de 2026

Skeptisk men solgt

Skal ikke lyve, jeg var skeptisk fordi jeg har kastet bort penger på trendy merker før. Men dette leverer faktisk det det lover. Formelen føles gjennomtenkt og ikke hastverksarbeid. Jeg merker at den er ordentlig testet.

4 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en sånn uke med hormonelle…

Jeg hadde en sånn uke med hormonelle utbrudd og trodde ingenting ville legge seg fint på huden. Likevel klarte denne foundationen å se glatt ut uten å fremheve tørre partier, noe som er ganske utrolig. Den føles pustende og ikke som en maske. Blir i rutinen min.

15 de fevereiro de 2026

Naturlig frisk glød!

Blushen gir en så fin og naturlig frisk farge. Den blender lett og etterlater ingen harde kanter. Jeg bruker den nesten daglig nå. Får meg til å se våken ut selv når jeg ikke er det.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte foundation og blush…

Jeg bestilte foundation og blush sammen, og de passer perfekt sammen. Blushen gir det friske «nettopp vært ute på tur» utseendet uten å bli for mye. Emballasjen føles også classy og ikke billig, noe jeg liker. Det føles litt luksus uten vill pris.

31 de março de 2026

Enklere rutine mer selvtillit

Sminkerutinen min har ærlig talt blitt enklere siden jeg begynte å bruke disse produktene. Alt blender raskere og ser mer naturlig ut. Jeg føler ikke lenger at jeg gjemmer meg bak sminke. Det betyr mye for meg.

4 de abril de 2026

Ny favoritt i skuffen

Korrigereren har offisielt erstattet alle andre concealere i skuffen min. Den lysner uten å føles tykk eller uttørrende. Selv etter flere timer ser den fortsatt jevn ut.

24 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var redd korrigereren skulle se…

Jeg var redd korrigereren skulle se oransje ut på min lyse hud, men den blender så vakkert. Den nøytraliserer de lilla tonene under øynene uten å se tydelig ut. Jeg bruker den alene på dager uten sminke og føler meg likevel velstelt. Helt obsessed.

5 de março de 2026

Imponerende kundeservice

Kundeservicen var oppriktig imponerende. Jeg hadde et lite problem med sporingen og de svarte innen timer og holdt meg oppdatert. Det er sjeldent å faktisk føle seg hørt av et merke.

10 de março de 2026

Baby myk hud med Glowcare

Glowcare fuktighetskrem gjør huden min baby myk om morgenen. Jeg forventet ikke så synlig forskjell i fuktighet etter bare en uke. Sminken legger seg bedre oppå også, som en bonus.

10 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais