Zeer mooie wimpers, behalve de instructies zijn nog oude instructies denk ik want er wordt een kaartje geleverd waar er staat dat je eerst de lashbabe glue moet aanbrengen terwijl die er niet bij zi... Ver mais
Kan eigenlijk nog geen review plaatsen door de staking bij bpost nog steeds geen pakje kunnen ontvangen spijtig genoeg kijk ernaar uit om de fast lashes uit te proberen maar tot nu toe nog niks ontvan... Ver mais
Ik heb bij meerdere merken wimperlijm een allergische reactie gehad. Ik ben voor veel cosmetische producten allergisch. Met de lijm van Lashbabe heb ik nergens last van. Ik draag mijn wimpers ongeveer... Ver mais
Who We Are
LashBabe brings salon-quality lashes, lips, and brows to your home.
Trusted by over 500,000 customers across Europe who want professional results without the salon dependency.
What Makes Us Different
Innovation That Works
We create products that solve real problems. Lashes that apply in minutes, lip color that lasts all day, and brows that deliver salon-level definition in seconds.
Quality Without Compromise
Vegan, latex-free, dermatologist-tested formulas. We design for professional results you can create yourself.
A Growing Movement
From our Amsterdam pop-up to collaborations with leading beauty celebrities, we’re building a community of women who choose confidence and independence over salon dependency.
Why 500,000+ customers trust us:
We design for real life. Professional results that adapt to your schedule, not the other way around.
LASHBABE is more than a brand: it’s a movement.
Get your beauty essentials fast! Order before 22:00, and we’ll ship it today.

Newtonstraat 13, 4004 KD, Tiel, Holanda

Hele goede wimperlijm en blijft lang zitten, ik vind het heel fijn dat het pakketje de volgende dag al binnen is!

Altijd top,
Snelle bezorging en prachtige wimpers!
al 2 jaar lang fan en vast klant.
Hoef nu nooit meer naar de salon 3 uur te liggen want ze zitten er binnen 5 minuten vast op voor ongeveer 1,5 week

Resposta da Lashbabe
Werkt super erg tevreden. Je kan het goed aanbrengen en ze zien er prachtig uit. De levering was vlot kan alleen maar heel blij mee zijn.

Resposta da Lashbabe
Super blij met al jullie producten 😍 Geen dure wimperextensions meer voor mij 🤗 Ik heb de lip producten ook geprobeerd en ja ook deze zijn geweldig, nogmaals ik ben super blij met jullie 🙏
De producten zijn top! Ook het kaartje dat ik er bij kreeg, i love it!

Resposta da Lashbabe
Ik ben super tevreden over mijn ervaring met LashBabe! Dit is inmiddels mijn tweede keer bestellen en opnieuw werd mijn bestelling ontzettend snel geleverd, veel sneller dan verwacht. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit van de producten is top. Je merkt dat er veel zorg en aandacht in zit. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen aanraden!

Resposta da Lashbabe
Al heeeel lang helemaal fan van Lashbabe! Ik kan niet meer zonder de mooie lashes!! Ik heb lashbabe echt zien groeien, zo ook de uitbreiding van producten. Deze heb ik helaas (nog) niet geprobeerd maar ik durf nu al te zeggen dat ook die producten vast goed zijn! Levering is ook altijd snel en goed!
I Love Lashbabe! ♡

Resposta da Lashbabe
Sie sehen echt super aus aber ich bekomme sie nicht ans Auge dran ich habe das Gefühl das der Magnet viel zu stark ist oder mache ich etwas falsch würde mich freuen auf eine Rückmeldung ich mache es genau so wie in den Videos wo es erklärt wird aber die gehen von der Magneten Zange nicht weg egal wie ich habe es so oft versucht

Resposta da Lashbabe
Nicee de lijm blijft tot nu to goed zitten en het voet veel sterker aan dan de andere cluster lijmen die ik voorheen heb gebruikt.

Resposta da Lashbabe
Ik werd verzocht mijn review aan te passen na een nette oplossing na bijzondere manier van communiceren en lange levertijd.
Dus bij deze.
Wimpers besteld op 10 april, 17 april ontvangen.
Terugbetaling van een ander artikel de volgende dag ontvangen. Bedankt.

Resposta da Lashbabe
Kwaliteit,snelle levering,precies zoals ik het graag zie.
Altijd blij met pakketje van lashbabe op de deurmat

Resposta da Lashbabe
Wordt altijd snel en netjes geleverd. Vind de wimpers wat duur, maar de lijm koop ik hier altijd, omdat daarmee de wimpers gewoon het beste blijven zitten.

Resposta da Lashbabe
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.