Drop shipping en terugstuur kosten als het artikel je niet bevalt voor rekening klant wat betekent dat terugsturen vaak duurder is dan het artikel zelf. In feite een vorm van oplichting. later boden z... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pas op oplichters niet bestellen bij bylevin.nl Mijn bestelling niet ontvangen Bedankt voor uw bericht! We kunnen aan de hand van de tracking zien dat uw bestelling is overhandigd aan... Ver mais
Helaas moest mijn geboortekado uit China komen, dit had ik niet verwacht en duurde langer dan verwacht. Gezien de prijs had ik meer verwacht, de afwerking van het hout is tamelijk ruw. En het ziet e... Ver mais
I am happy with the quality of the product I ordered. The only disappointing thing was the very long delivery time ( almost a month), while on the website was saying 5-12 days. As the other reviews s... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Ik had ketting besteld met 6 namen …
Ik had ketting besteld met 6 namen voor mijn schoonmoeder. Maar die ziet slecht.nou krijg ik die ketting binnen bovenstaande naam kan mijn schoonmoeder niet lezen. Ik foto maken en wat zeggen ze o maar je ziet duidelijk de naam. Ja voor iemand die goed ziet ja. Ketting maat lijk wel voor een kind plaats volwassenen mensen. Ik vraag mijn geld terug wat krijg je te horen we geven u 20%cadobon. Ik wil mijn geld terug €34,90 nooit meer daar bestellen. Ik heb gelukkig ergens anders een ketting kunnen kopen die wel luisteren naar de klant voor mijn schoonmoeder ze 80ste verjaardag . Wat een stelletje oplichters. Nu kan ik mijn geld terug krijgen op mijn kosten retourneren naar china. 🖕🖕🖕🖕🖕 wat denken ze nou dat we een boompje met geld hebben of zo.. mensen ga niet wat bestellen bij deze oplichter bedrijf kijk uit.
Het is netjes afgeleverd en ziet er…
Het is netjes afgeleverd en ziet er keurig uit
The product was as as expected
OPLICHTERS!
Simpelweg chinese rommel.
Als je op Ali, temu of shein zoekt naar wat je op deze website hebt gevonden, ben je stukken goedkoper uit. Mijn bestelde winterboots waren natuurlijk te klein (chinese maat is niet de Nederlandse maat). Na ruim een week eindelijk het retourformulier ontvangen. Mag je het terug sturen naar CHINA!
Bijna €20,- verzendkosten! Echt schandalig!!
Ze doen zich voor als Nederlandse website, maar bestellen voor jou het artikel in China voor een prikkie en de rest steken ze in eigen zak.
Dus mensen wees gewaarschuwd, bestel hier niet!!
Prima
Wel lange levertijd maar product ontvangen en is helemaal goed
alles is goed verlopen
alles is goed verlopen. Alleen het bezorgen duurde lang. Het artikel is mooi.
Slechte kwaliteit en misleidend
Slechte kwaliteit en misleidend
Na 3 weken wachten op mijn bestelling ontving ik een product dat totaal niet overeenkomt met de foto’s. Het materiaal is van zeer lage kwaliteit, zeker gezien de hoge prijs.
Dit voelt als pure dropshipping zonder kwaliteitscontrole. Zeer onprofessioneel en absoluut geen goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik ben zeer ontevreden en raad anderen aan hier voorzichtig mee te zijn voordat ze bestellen.
Dropshippers
Dropshippers - they send you stuff directly from China and then pretend they're not responsible when deliveries take long or products don't match. Would not recommend.
Ik werd overspoeld met mailtjes maar op…
Ik werd overspoeld met mailtjes maar op het moment dat het pakje aankwam kreeg ik pas een dag later een mailtje dus toe ik het weer een dag later ophaalde was het al weer terug gestuurd. Daarna werd ik eindeloos aan het lijntje gehouden dat het weer opnieuw verstuurd zou worden echter steeds zonder track en trace gegevens. Uiteindelijk dus nooit iets gehad.
Stom dat ik niet eerst de reviews over dit bedrijf gelezen had dan had ik nooit iets besteld.
Delivery took way too long
Delivery took way too long!
The bottle is way too small!
It wasn’t even painted but you put stickers on it. One wipe and they are off!
The photo you put on the website was not realistic. You put a very small tumbler glass in front of it to make it look bigger. There is no mention of size in the description.
You are fooling your customers.
Bad company!
Long delivery time because products are…
Long delivery time because products are sent directly from China. Quality of the product was ok, the price was reasonable but a bit high for chinees product.
Product is gewoon rommel. Onbetrouwbaar
Product is gewoon rommel. Lijkt totaal niet wat er op hun foto's staat. Oplichting. Er stond bij bestellen 5 tot 12 daagse levering. Nou mooi niet. Komt van Ali. Als ik daar besteld had was is goedkoper uit geweest. Nu 4 weken moeten wachten. Speciaal gekeken naar bedrijf die dit snel kon leveren, maar nee hoor. Mensen bestel hier alsjeblieft niet. Het is dat ik geen sterren in de min kan geven. Ja kan het product terug stuuren maar dan gaan er verzend en douane kosten vanaf. Dus geen volledig retour bedrag. Oplichters zijn het. Op mail wordt standaard gereageerd, dus daar heb je ook niets aan. Ze zijn verder niet bereikbaar.
Gelukkig vooraf deze reviews gelezen en…
Gelukkig vooraf deze reviews gelezen en toch maar niet besteld
Extreem slecht
Extreem slecht, gevalletje voor kassa, onbeschoft bedrijf en xou verboden moeten worden, mensen koop hier niets je word bedonderd want je krijgt je aankoop niet bezorgd
Producten niet zoals aangeboden!
Producten niet zoals aangeboden!
Het is jammer dat ik geen foto kan plaatsen om te laten zien wat hier mega mis gaat.
Geen aanrader dus
0 is minimaal en maximaal
Slechte service, waardeloze zaak, producten van veel slechtere kwaliteit dan de foto's doen vermoeden. Eerlijk gezegd 1 van de 5 sterren(2op10) niet waard. Zelfs dat is veel te hoog gewaardeerd.
Bezorgen duurt onwijs lang wacht al…
Bezorgen duurt onwijs lang wacht al meer als 3 weken op een pakketje. Helaas krijg ik dit kerstcadeau niet op tijd binnen of zelfs niet binnen. Zal wel allemaal troep uit China zijn.
Artikel komt niet overeen met foto
Het artikel komt uit China, waar ik uiteindelijk 3 weken op het gewacht. Artikel komt totaaaal niet overeen met het artikel op de foto. En hij is stuk.
Ik heb gemaild en ze geven aan nieuwe te sturen. Week verder en dit is nog steeds niet gebeurd.
Helaas heb ik de reviews hier te laat gezien.
Totale klantonvriendelijkheid 1 ster is echt teveel
Schoenen maat 42 retour
Ik heb het formulier om te retourneren ontvangen maar ben er van geschrokken want ik bestel en betaal bij jullie en nu moeten de schoenen door mij naar China gestuurd worden dat is toch van de zotte.
En ook nog eens binnen 2 weken en met dezelfde verpakking die niet netjes te openen was vanwege de strakte .
Dit is totaal niet klantvriendelijk en ik vertrouw er ook niet op dat de schoenen terecht komen zodat ik mijn geld terug krijg , ik voel dit als bedrog van jullie kant .
Dus helaas ben ik het vertrouwen in jullie kwijt en zal de schoenen bij deze of gene zien te slijten. Dus geen reclame voor jullie
Trouwens ik lees nu net dat jullie naam Levin staat voor lieve vriend, totaal misplaatst wat mij betreft. Dit wou deze teleurgesteld dame nog even kwijt .
Trudie Lissenberg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.