Top stjerner herfra🌟 Jeg har købt en del herinde og smykkerne er virkelig pæne, farven bliver ved med at være pæn og smitter ikke af. Meget nem og overskuelig hjemmeside, hurtig fragtlevering. O... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er nogle fantastisk flotte øreringe og hel igennem fantastisk kundeservice. Jeg modtog min pakke i går som ikke indeholdt alt jeg havde bestilt. Så jeg skrev til kundeservice som svarede tilbag... Ver mais
Jeg bestilte for første gang hos Bymelanie.dk - Jeg købte fordi jeg så at de havde et mors dags tilbud, hvor man får en fin smykke æske med 2 hjerte øreringe (som sæt) - og det ser rigtig fint ud, men... Ver mais
Nem hjemmeside at finde de smykker jeg gerne vil have Hurtig levering af smykkerne og absolut flotte smykker leveret i en lille æske. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der kun ros herfra
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Fokus på kvalitet, holdbarhed og kompliceret smykkedesigns i 100% rustfrit stål ByMelanie har siden 2018 fokuseret på at tilbyde eksklusive smykker til priser alle kan være med på. Vi er blandt de hurtigste voksende smykkebrands og elsker at gøre vores kunder glade og tilfredse
Informações de contacto
Bygade 83, 7173, Vonge, Dinamarca
- info@bymelanie.dk
- bymelanie.dk
Respondeu a 37% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Glad og tilfreds kunde
Har nu købt smykker her i nogen år og har altid været meget tilfreds.
Har Aldrig oplevet noget manglede eller gået i stykker.
Hilsen en glad køber 😁
Super flotte og god kvalitet af smykker
Fine smykker og de kommer hurtigt
Super fine smykker
Super fine smykker. Kom hurtigt og var fint pakket ind. Kundeservice i top!
Jeg har bestilt fra hende flere gange…
Jeg har bestilt fra hende flere gange og jeg er så glad for de smykker jeg får. Hun har en høj kvalitet og virkelig hurtig levering.
Det er langt fra sidste gang jeg køber der fr 🤩
Virkelig smukke smykker
Virkelig smukke smykker. Jeg kan kun anbefale dem🤗
Nem hjemmeside at finde de smykker jeg…
Nem hjemmeside at finde de smykker jeg gerne vil have
Hurtig levering af smykkerne og absolut flotte smykker leveret i en lille æske.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler der kun ros herfra
Som altid super service
Som altid super service . Tøjet bliver sendt med det samme . Mine hunde elsker det tøj
Hvor er min ordre?
Den 2. april lavede jeg en bestilling. Pengene blev trukket den 7. april. Jeg kan se en forsendelse registreret i GLS app den 6. men min ordre er stadig ikke sendt. Det er ikke okay at trække penge for en ordre så længe før den afsendes

Resposta da Bymelanie
Smukke øreringe og en virkelig fin…
Smukke øreringe og en virkelig fin gaveæske 🎁. Plus det kom så hurtigt med posten
Hurtig levering og da en af varerne havde en løs lås, blev en ny sendt med det samme. Super service!
Det er en gog oplevelse jeg kommer…
Det er en gog oplevelse jeg kommer sikker tilbage
Superfin service
Første gang jeg handlede hos ByMelanie gik der noget galt med bestillingen, der var slet ikke de øreringe med som jeg havde bestilt, men jeg sendte en mail til dem, og fik hurtigt svar og de rigtige varer blev hurtigt sendt til mig.
Super service.
Her anden gang da jeg handlede hos dem var alt helt i orden.
Mit eneste "problem" er at jeg får så mange plastikæsker med, det er faktisk ikke nødvendigt (for mig).
Er vild med alle de flotte smykker og…
Er vild med alle de flotte smykker og så er de uden nikkel og til en overkommelig pris. Har rigtig mange forskellige smykker herfra og jeg elsker dem alle.
Der er også hurtig levering.
Rigtig godt sted at handle
Altid en rigtig god oplevelse at købe hos ByMelanie. Og tit endda med gave(r)
Kan kun varmt anbefale ByMelanie
Hurtig levering, og smykket er fint til prisen. Dejligt med de her kampagner til lave priser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.