byRavn Opiniões 301

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt å bestille, med gode alternativer for betaling og leveranse. Jeg bestilte skrivebordsunderlag i skinn, og fikk dette levert på døren. Det konjakkfargete underlaget er i god kvalitet, og jeg er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle finde en løsning på et vippehåndtag på en skydedør, som blev med at falde ned, når døren var åben. Jeg kontaktede Byravn med fotos og Peter fra Byravn kom med forslag, fotos og tegninger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt å bestille og rask levering. Sendte også mail om en endring - og fikk raskt svar, og endring ble gjort. Har bestilt herfra tidligere - og vært fornøyd med både service og kvalitet på produktet.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig armbånd til farsdagen med barnas navn og fødselsdato. Nydelig! Bestilte nøkkelring med FAR på, men i posten kom PAPPA. Sendte mail og under en time senere var ny pakke på vei i posten. 10... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de cabedal

Informação fornecida por diversas fontes externas

byRavn ble etablert i 2013 på bakgrunn av en trang til å skape noe som vi ikke kunne få i butikkene. Ideen til de fleste av produktene våre har oppstått fordi vi selv har manglet en fin hylle, et etui til å beskytte hodetelefonene eller et enkelt og slitesterkt belte. Vi lager alle produktene våre på verkstedet vårt i Snoghøj. Vi tror på unike og skreddersydde produkter. Vi gir deg mulighet for å designe og tilpasse produktet ditt slik at produktet blir helt unikt og passer perfekt til deg.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Nesten perfekt!

Alt var bra og kvaliteten virker god! Eneste som trekker en stjerne er at mellomrommet mellom L og T i printen var litt stor, så det så ut som to forskjellige ord.

28 de junho de 2023
logótipo da byRavn

Resposta da byRavn

Hei Knut
Mange tak for den flotte anmeldelse:)
Når vi præger bogstaver i læderet, så er der samme afstand mellem alle bogstaver. Afstanden ser dog større ud mellem L og T, da L er bredest i bunden og T er bredest i toppen. Jeg håber du bliver glad for din bestilling alligevel.
Rigtig god aften:)
Hilsen Peter / byRavn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais