Bytt.no Opiniões 160

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Et overgrep mot alle handikappede

Et sted for å kunngjøre urettferdig behandling slik at det kan hjelpe andre og hindre gjentakelse av overgrep

7 de julho de 2025

Hei Trond,

Leit å høre at du har hatt dårlig opplevelse hos et selskap.

Takk for din tilbakemelding og at du har brukt Bytt.no for å dele din erfaring.

Vennlig hilsen Bytt.no

Classificada 2 em 5 estrelas

AI-magi og personvernparanoia

Var ute etter å sammenligne forsikringspriser på ulike biler – du vet, som man gjør når man prøver å være voksen. Startet friskt med en Tesla Model Y 2025. Ble møtt av en vegg av samtykkebokser og “vi tar personvernet ditt på alvor” (les: vi skal bruke det som Monopol-penger).

Så kom showet i gang: En hypermoderne datafangst-forestilling, komplett med API-pyroteknikk og “se her, vi henter data live!”–animasjoner. Jeg lente meg bakover, tenkte dette er jo litt stilig... helt til svaret kom.

Ett. Tilbud.

Ett enslig lite forsikringstilbud på Norges nest mest solgte bil. Det er som å gå inn i en burgerrestaurant og få beskjed om at de kun har bakt potet. Hele opplevelsen fikk meg til å lure på om tjenesten egentlig er et prestisjeprosjekt fra Illusjonistenes Landsforening.

Pluss for at jeg klarte å trekke tilbake samtykket mitt i ettertid – det føltes som å vinne tilbake passet sitt på svartemarkedet. Men jeg mistenker at persondataene mine nå sitter på en strand i Kypros og venter på å bli ringt av noen med tilbud jeg ikke trenger.

Konklusjon: Tjenesten virker som en digital tryllekunstner – mye røyk, litt speil, og til slutt trylles du inn i én aktørs kunderegister.

19 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg oppdaget tilfeldig nettfirmaet…

Jeg oppdaget tilfeldig nettfirmaet Bytt.no. Gikk inn på nettsiden deres og tenkte at dette kanskje kunne være til hjelp med tanke på å motta pristilbud på noen tjenester - som f.eks. billigere Internett - enn det jeg betaler per i dag. Ved nærmere undersøkelse ombestemmer jeg meg og sender derfor e-post til Bytt.no og gir de klar beskjed om at jeg IKKE vil bruke noen av de tjenestene deres mer. Ber samtidig om at de skal slette mitt "kundeforhold" og ALLE personopplysninger, og at de IKKE får lov å formidle mitt navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse på noen som helst måte til noen andre uten mitt skriftlige samtykke. Jeg har purret på svar, men ser ut til at de ignorerer henvendelsene mine. Kynisk har de latt være å oppgi telefonnummer til virksomheten deres. Jeg har informert Forbrukerrådet m.fl. om dette. Mitt klare råd er: IKKE bruk noen av tjenestene til Bytt.no!! Styr LAAANGT UNNA!

9 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ba om tilbud på bredbånds avtale for…

Ba om tilbud på bredbånds avtale for sameiet. Fikk 1 tilbud men denne kunne desverre ikke hjelpe oss! Bortkasta tid!

Fikk til avtale selv på under 12 timer!

2 de outubro de 2024

Hei Carl,

Det er leit å høre at selskapet du fikk tilbud fra ikke kunne levere hos dere.

Godt å høre du fikk ordnet en ny avtale 😊

Ønsker deg en fin dag videre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ligger alltid noe bak slikfeiaktige tilbude tilbud

Ligger alltid noe bak slike tilbud. Binding, tidsbegrensning, og feil i sammenligninger med andre selskap.

Ringte fra Telia i dag, og de kunne ikke levere noe til meg. Har jo ikke fiber som jeg ønsket tilbud på.
Oså fått endel mystiske opprigninger som er spoofing.

24 de maio de 2025

Hei Jan Erik,

Vi er noe usikker på hvilken tjeneste du viser til her, er det feil i en av våre sammenligning lister? Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan se grundigere på det.

Hvis du har vært i dialog med ett eller flere selskaper, er deres betingelser og tilbud utenfor vår kontroll.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er bra att det finnes en Bytt.no

Det er bra att det finnes en Bytt.no, som kan ta vare på oss forbrukere. Jeg var en som ikke gikk i fellen og kjøpte denne forsikringen. Takk så mye til dere for dere står opp for oss.
Med vennlig hilsen
Asbjørn

27 de maio de 2025

Hei Asbjørn,

Tusen takk for en fin tilbakemelding og godt å høre kundeomtalene kom til nytte for deg 😊

Får ikke logget på-

Får ikke logget på-. konto deaktivert/sperret uten mulighet til å åpne den.

22.05.25 Har prøvd å kontakte bytt år epost til kundesenter for tre dager siden uten svar

25.05.25 Fortsatt ingen svar på epost til support hos bytt.no

19 de maio de 2025

Hei Nicolai,

Ta gjerne kontakt med oss, så skal vi se nærmere på hva som er årsaken til at kontoen er deaktivert/sperret, og finne en løsning 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Bytt.no har jeg brukt mange ganger til…

Bytt.no har jeg brukt mange ganger til å sammenligne priser på både strøm og mobilabonnementer og oppfordrer alle til å bruke Bytt.no til mange forskjellige formål.

18 de maio de 2025

Hei Odd Arne,

Tusen takk for en så flott tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du har ved flere anledninger brukt Bytt.no for å sammenligne 💙

Fungerte greit

12 de maio de 2025

Hei Leif,

Takk for din fine tilbakemelding!

Classificada 2 em 5 estrelas

Valg av forsikringsselskaper

Hvorfor fikk jeg ingen mulighet til å bestemme hvilke forsikringsselskaper jeg får tilbud fra???

10 de maio de 2025

Hei KS,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre i vårt arbeid med å forbedre tjenesten 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Blir bare ringt opp av scammere

Blir bare ringt opp av scammere. Angrer noe fælt for å ha delt tlf nummeret mitt. Styr unna!!!!!

7 de maio de 2025

Hei,

Det er leit å høre at du har dårlig opplevelse av tilbudene fra selskapene. I noen tilfeller tar aktørene kontakt ved behov for ytterligere informasjon for å ferdigstille tilbudet.

Hvis du ønsker å trekke samtykket ditt for å motta tilbud, kan dette gjøres på "Min side" på Bytt.no 😊

Ikke bruk..

Veldig useriøst og lyger på stjerneanmeldelsene til bedriftene. Bruk heller andre saqmmenligningstjenester

5 de maio de 2025

Hei Lene,

Takk for din tilbakemelding.

Stjerne-rangering på selskapene er kun basert på kundeomtaler. Vi har klare retningslinjer for hva som godkjennes og har tiltak som SMS-verifisering for å sikre oss at det er faktiske mennesker som skriver.

Vennlig hilsen, Bytt.no

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais