Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, lækker mad til gode priser endelig et sted uden typisk cafe mad et sted der er værd og køre til.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hyggeligt sted, kan varmt anbefales, stegt flæsk og persille sovs er lige som det skal være. Hyggelige omgivelser og meget kompetent betjening, vi kommer der gerne igen.

4,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Super lækker tapas

Jeg har hentet tapas flere gange nu og det er så lækkert med mange spændende retter.. og det er ikke det samme hvergang.. 👍👏🫶🌸 Kan kun sige prøv det..👍

11 de fevereiro de 2026

Super hyggeligt sted

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig mad i hyggelige rammer

Min kone og jeg havde en dejlig oplevelse, da vi valgte at spise på Restaurant Ca-Va torsdag d. 8. jan. 2026. Vi valgte en 3-retters menu. Alt smagte fantastisk, og det var tydeligt, at det var nænsomt udvalgte råvarer i retterne. Alt var tilberedt "lige i øjet", og det smagte hammergodt. Selv anretningen var kræs for øjet. Vi kommer igen dér..

8 de janeiro de 2026

Bryllup

Tak for en super dejlig aften alt bare perfekt kanon dejlig service. 100 % i orden. Tak for alt

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg holdte min 50 års fødselsdag på…

Henrik Lund holdte min 50 års fødselsdag på Ca-VA. Det var bare en fantastisk fest alt var i orden. Maden var super og personalet var så søde og dygtige. Kan kun anbefale dette skønne sted.

14 de junho de 2025

Tusind tak for jeres kommentar. Det varmer! Bh. Daniel & Daniel

God og billig mad

Stegt flæsk 18/11: God mad, god pris og et hyggeligt lokale

18 de novembro de 2025

Tak for kommentaren! Den er vi glade for. Bh. Daniel & Daniel

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine omgivelser og nogle…

Super fine omgivelser og nogle fantastisk søde mennesker der har stedet. Daniel var hele vejen igennem planlægning af stor bryllupsfest, meget hjælpsom og vi fik lov at sætte eget præg på både pynt og dagens forløb. Maden har fået stor ros fra alle gæster, og ingen gik sultne derfra.
Vi havde en fantastisk bryllupsfest lige som vi ønskede den. Største anbefalinger herfra

25 de outubro de 2025

Mange tak for jeres søde ord! Bh. Daniel & Daniel

Skøn Tapas

Jeg blev inviteret til fødselsdag hvor der blev serveret tapas. Formidabel oplevelse lige fra da vi trådte ind, og blev mødt med åbne arme af det søde personale, der stod klar hvis vi manglede noget.

19 de outubro de 2025

Resposta da Ca-Va

Mange tak for en skøn kommentar. Det glæder os rigtig meget! Bh. Daniel & Daniel

Dejlig frokost

Jeg har lige været til en dejlig frokost på Ca-Va. Tak for rigtig god mad og god betjening. Også en hyggelig butik med gode oste og brugskunst

Med venlig hilsen

Ulla

18 de outubro de 2025

Resposta da Ca-Va

Tak for en dejlig kommentar og på forhåbentlig snarlig gensyn! Bh. Daniel & Daniel

Classificada 1 em 5 estrelas

Forretten var brød og Maden var dårlig…

Forretten var brød og Maden var dårlig brødet var mere tørt end sand. Hovedretten var 5 kartofler 2 stykker kød og lidt salat kødet var koldt og alt maden var idethele bare dårligt. Og at tjenerne så vælger at tage en af gæsternes sodavand og helde den ud fordi hun ik havde betalt da hun stadig var igang med at spise og så siger det bare det var ærgeligt hun skaæ betale sikke noget dårligt service og generelt bare alt var dårligt

16 de outubro de 2025

Resposta da Ca-Va

Vi er altid kede af sådanne kommentarer, da det betyder alt at vores gæster kun har gode oplevelser her hos os. Vi har forsøgt at række ud til ejeren af denne kommentar for at få flere oplysninger, dog uden held. Vi har derfor desværre ikke mulighed tage stilling til denne kommentarer, simpelthen fordi vi ikke kan genkende i hvilken sammenhæng den er givet. Trustpilot vil desværre hellere ikke hjælpe os i denne sag. Hvis ejeren af denne kommentarer har lyst til at komme direkte til os for at drøfte oplevelsen er vi meget åbne for det.
Bh. Daniel & Daniel

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende værtsskab og flere mangler

Vi oplevede en frokost med fejring af en fødselsdag, hvor "værtsskabet" manglede.
Fra manglende velkomst og tillykke, ingen flag på bordet. Trods anmodning - ingen "OK", når vi kunne gå i gang med maden, som i øvrigt var helt OK.
Ingen kom forbi vores bord om "alt ok?" undervejs. Ikke en gang ved afregningen.
Ved kaffen var cognac og likør kun baileys og servering i snapseglas. Opfyldning af kander skete kun, når vi selv henvendte os i køkkenet.
Natmaden var hotdog, men der manglede agurkesalat og ristede/rå løg - på anmodning om ristede løg var svaret, at de ikke havde flere. Igen ingen opfyldning da ketchup løb tør.
Opfattelser er, at I "ikke gad os" !!!
Vi troede, at vi skulle komme igen til et i øvrigt pænt og nydeligt sted. Ærgerligt.

27 de setembro de 2025

Kære John,
Som indehaver af Ca-Va vil jeg gerne benytte lejligheden til at række ud til dig personligt. Din anmeldelse er noget, vi tager meget alvorligt, og den har givet anledning til en grundig intern evaluering af vores procedurer.
Det gør mig oprigtigt ked af det, at jeres oplevelse ikke levede op til vores sædvanlige standarder. Jeg forstår, at Daniel Valentin allerede er i dialog med jer for at afdække præcis, hvad der er gået galt. Vi tilstræber altid, at vores arrangementer forløber tilfredsstillende, og det er tydeligt, at vi i dette tilfælde har fejlet.
Jeg håber, at I finder en tilfredsstillende løsning sammen med Daniel. Hvis I derimod oplever, at sagen ikke er fuldt ud løst, er I meget velkomne til at kontakte mig direkte via Daniel@cartney.dk.

Med venlig hilsen,
Daniel Cartney
Indehaver, Ca-Va

Hej Ca-Va

Hej Ca-Va. Tak for I lørdags. Vi har kun fået ros fra vores gæster for den frokost som vi holdt hos jeŕ. Det var noget god mad. Og der var rigeligt . Og sikke et flot lokale og super flot udenfor. Det kan værer at vi kommer forbi en anden gang.

19 de julho de 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted, personale og mad!
Kan varmt anbefales. Vi holdt barnedåb hos CA-VA og der var ikke en finger at sætte på noget. Meget god oplevelse og vi glæder os til at holde næste fest hos dem!

19 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Glæder mig allerede til næste besøg

*Fantastisk lokation -både ude og inde
*Dejligt lokale med god akkustik
*God mad - en fryd for både mave og øjne
*Opmærksomt og sødt personale

24 de maio de 2025

Hej Lasse,
Tak for en meget fin anmeldelse. Det er virkelig godt at høre.
Vi ser også frem til jeres næste besøg :)
Bh. Daniel Cartney

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sted, lækre omgivelser og dejlig mad

Fantastisk sted, lækre omgivelser og dejlig mad.
Som fast stamkunde efter nu otte besøg, skal Daniel og Daniel have ros for deres venlighed og gæstfrihed i deres restaurant. Stedet er med god stil og pæne lokaler. Maden er god og har tit været på fire stjerner, men total set får de 5 af mig.

12 de maio de 2025

Hej Bjarne,
Tak for jeres altid store opbakning og jeres altid hyggelige besøg.
Vi ses snart igen! :)
Bh. Daniel Cartney

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales, det kan godt være de kan lave mad, men har ikke styr på deres ordre bog.
Vi skulle have holdt vores bryllup , men de havde dobbelt booket så vi blev tilbudt et telt i haven 😢😢😢

10 de março de 2025

Resposta da Ca-Va

Kære Maja, Som vi allerede har givet udtryk for er vi så ulykkelige over ikke at kunne hjælpe jer bedre I jeres situation. Grundet manglende svar på flere mails (som jo så vidste sig at være af teknisk karakter), tog vi os retten til at sælge datoen til et andet brudepar. At vi får en stjerne fra jer er jo forståeligt og et udtryk for jeres frustration over jeres situation. Håber på at det hele lykkes for jer. De bedste tanker til jer, Daniel & Daniel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais