A empresa respondeu
I ordered 3 pairs of trousers and I’m absolutely in love with them. The quality is amazing, they fit beautifully, and the service was truly fantastic. Highly recommend, i will definitely order agai... Ver mais
A empresa respondeu
Et godt sted at handle hurtigt levering meget god service og tøj af god kvalitet.
A empresa respondeu
Beställde digitalt. Fick nästan omgående bekräftelse att försändelsen var skickad. Imponerande service och mycket nöjd med mitt köp.
A empresa respondeu
Cabana Living designer og producerer et stort udvalg af tøj I Italien til modebevidste kvinder, og distribuerer worldwide. ✓ God service ✓ Hurtig levering ✓ We only sell things we love ♥ ✓ www.cabanaliving.dk
Juelsmindevej 308, 7120, Vejle Ø, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da Cabana Living
altid lækre nye varer og hurtigt og super god service :-)

Resposta da Cabana Living
Fantastisk service, skrev til dem da mine yndlings bukser var slidt op, om de kom på lager igen ( de har ikke været på laget meget længe) Så spurgte de hvilken farve og str. og bestilte de 2 par bukser hjem til mig.

Resposta da Cabana Living
Highly recommend, i will definitely order again!

Resposta da Cabana Living
Altid lækre ting man får hjem fra Csbanaliving. God kvalitet og lækker design

Resposta da Cabana Living
Svar til jer omkring reklamation - korrekt taget retur, men jeg har også selv måttet betale returomkostningerne. Derudover har jeg haft anden kedelig returoplevelse for nogle år siden. OK, jeg læser også, at I netop foretrækker at sælge til erhvervskunder.
Jeg har altid handlet rigtigt mange Cabana Living produkter via webshops - desværre har et par af dem lukket. Det var nemt at handle fra den pga præsentation af varerne. Jeg har nu kigget på Cabana Livings webshop - og grænsen for fri fragt er 900kr, hvor mange andre har 499kr. Det er mega ærgerligt og kræver mange timer på nettet for at lede efter varerne i andre webshops. Jeg tænker lidt, Cabana Living måske helst vil sælge deres varer til erhvervskunder fremfor privatkunder. Jeg har også prøvet at have en reklamation via Cabana Living . Det var desværre også er ærgerlig oplevelse. Og er du ikke ret høj, er det svært at kunne udvælge/få retvisende billede, da modellerne er ret høje.

Altid en super service. Har aldrig haft problemer. Selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Cabana Living
Jeg havde brug for at bytte noget - supereffektiv og venlig service :-)

Resposta da Cabana Living
Så mye fint hos dere, og rask levering hit til Norge! Jeg blir nok fast kunde!

Resposta da Cabana Living
Jeg er vild med alt jeres tøj
Hurtig afsendelse gør bare det hele perfekt 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Resposta da Cabana Living
Hurtig afsendelse, og rigtig god beskrivelse af tøjet, hvilket i øvrigt passer med virkeligheden 🌺🌺🌺🌺🌺

Resposta da Cabana Living
Jeg er vild med cabana livings tøj. Har en del af deres bukser og bluser. God service, god pris og fantastisk tøj at have på.

Resposta da Cabana Living
Skøn butik og service. Cabana Living tøj har en virkelig cool afslappet stil

Resposta da Cabana Living
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.