Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Cabau is precies wat het zegt, lekker smaakvol ( alle smaken, smaken ook echt naar wat er op de verpakking staat) Gezond, vol met vitamines Na de maaltijd shake zit je ook echt vol! Veel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was eerst sceptisch over de proteïne repen omdat ik veel influencers het zag promoten, maar de matcha repen zijn oprecht top! Én de levering was mega snel. De volgende dag mijn bestelling al ontvan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt fan van Cabau Lifestyle 💫 Niet alleen zien de producten er super mooi en stijlvol uit, ze werken ook écht. Je voelt dat er kwaliteit achter zit en dat er over nagedacht is. Sinds... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

De producten zijn top

De producten zijn top
Klantenservice staat altijd bereid om te helpen
Nu bestellen is morgen in huis
Vaak leuke goede acties
Ik ben echt super tevreden 👍🏻🩷🩷🩷

Lekkere en prettige producten

Ik gebruik de producten van Cabau al 5 jaar en ben tevreden over deze producten. De smaken zijn lekker (en mocht een smaak niet voor jou passen is er altijd een andere smaak die je wel lekker vindt)
De supplementen zijn goed in te nemen en de shakes zijn niet melig of korrelig zoals ik bij andere merken wel eens heb gehad.
De marketing is mooi en vrouwvriendelijk. En gericht op positieve kracht uit de community.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ervaring met fatburner en collageen

Ik gebruik de fatburner en collageen van Cabau. De fatburner met de smaak cherry is heerlijk om te drinken en werkt goed icm sporten, waardoor ik ruim 6 kg ben afgevallen in 4 maanden tijd. Het collageen heeft de bestaande lijntjes niet weggenomen, maar mijn huis straalt meer en ziet er jonger uit. De bestellingen worden super snel geleverd en je spaart punten, waarmee je vervolgens leuke ‘hebbe-dingetjes’ kan uitkiezen.

2 de setembro de 2025

Heel blij

Inmiddels heb ik al heel wat producten van Cabau: eitwitlimonade, pre-workout, creatine en de eiwitten. Ik ben echt super tevreden over alle producten en merk ook wat het met mijn lichaam doet. Ook de drinkbekers zijn erg fijn. Kortom: Cabau is niet meer in mijn leven weg te denken en part of my lifestyle ✨🌼🌈!

Classificada 4 em 5 estrelas

Smaken zijn heel lekker

De levertijd is snel. De smaken zijn lekker en het vult goed.
Ik red het alleen met het abonnement als ik de weekenden niet mee tel.

Mega fijne producten

Mega fijne producten, snelle levering en vaak mooi acties. Heel tevreden met de producten van Cabeau en de bijdrage van deze producten in mijn gezonde levensstijl. Ik raad het iedereen aan.

8 de março de 2026

Fantastisch Merk!!

Snelle levering, heel leuke producten in dit geval wat ik heb gekocht zijn de drinkflessen en die werken geweldig en heel fijn om te gebruiken.

6 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Had ik eerder moeten weten!

Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp tegen mijn opgeblazen gevoel en moeilijke stoelgang.
Mijn dochter kwam met Belly support van Cabau en eerst was ik een beetje sceptisch; dat zal vast niet helpen. Maar het werkt wel, ben heel blij dat ik dit product heb gevonden en kan het iedereen aanbevelen.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.