Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Cabau is precies wat het zegt, lekker smaakvol ( alle smaken, smaken ook echt naar wat er op de verpakking staat) Gezond, vol met vitamines Na de maaltijd shake zit je ook echt vol! Veel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was eerst sceptisch over de proteïne repen omdat ik veel influencers het zag promoten, maar de matcha repen zijn oprecht top! Én de levering was mega snel. De volgende dag mijn bestelling al ontvan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt fan van Cabau Lifestyle 💫 Niet alleen zien de producten er super mooi en stijlvol uit, ze werken ook écht. Je voelt dat er kwaliteit achter zit en dat er over nagedacht is. Sinds... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Geen dag zonder Cabau 💖

Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we echt goede producten gebruiken, die zowel luxe uitstralen als onze gezondheid verbeteren. Wij kunnen ons geen dag meer zonder cabau voorstellen 💖

21 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe erg tevreden!

Tot nu toe erg tevreden met de producten die ik binnen heb gekregen.
Goed van smaak en goed vol te houden.
Ik ben nu 1 week onderweg en er gaan er zeker nog vele volgen.
Smaken zijn goed en de levering is snel!
Hopelijk helpt dit bij een gezonde manier van afvallen.

21 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

(H)Eerlijke producten:

(H)Eerlijke producten:
o.a. de Proteïne Oats voor het gemak id ochtend en de
Proteïne Shakes voor na het sporten.
Voelt als gezond, hoewel ik niet echt resultaat merk 🫣

20 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben en blijf fan van de producten

Ik ben en blijf fan van de producten. Shakes, vitamine pillen, energie drankjes en de snacks gebruik ik allemaal. Allemaal fijne producten. Ook het abonnement voor de tabletten is ideaal. Ga zo door.

18 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee plastic drinkflessen besteld deze…

Twee plastic drinkflessen besteld deze lekken allebei in de tas.

13 de abril de 2026
logótipo da Cabaulifestyle

Resposta da Cabaulifestyle

Hi Angelique,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring met de waterflessen hebt gehad.

Heb je hier al contact met ons over opgenomen? Als dit binnen 3 maanden na aankoop is gebeurd, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Liefs team Cabau

Een Must have!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik pas na het kijken van de documentaire over Yolanthe op Netflix hoorde over haar merk Cabau. Ik ben meteen naar de website gegaan en mijn oog viel direct op de roestvrijstalen waterfles en de thermobeker — uiteindelijk heb ik een set besteld.

Omdat ik niet goed had opgelet en per ongeluk de verkeerde kleur fles had gekozen, terwijl de bestelling al geplaatst was, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. De reactie was meteen, maar door het snelle verwerkingsproces van de bestelling kon de kleur helaas niet meer gewijzigd worden.

Het pakket kwam heel snel aan en de kleuren waren prachtig — zowel van de beker als van de fles. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik de kleur niet meer heb veranderd, want de set is echt prachtig.

De afwerking van de fles is elegant, goed doordacht en van zeer goede kwaliteit. De kleur is ook echt schitterend. Toen mijn vriend de fles zag, vroeg hij meteen naar de website en heeft hij er zelf ook één besteld in een mooie blauwe kleur. Mijn man was ook enthousiast en ik heb voor hem een zwarte fles besteld.

Het grootste pluspunt van de fles is het RVS-rietje, de afsluitbare drinktuit waardoor het zeer hygiënisch is, en het borsteltje om schoon te maken.

Het contact met de klantenservice was snel, professioneel en vooral vriendelijk.

Ik raad het iedereen aan! Het liefst zou ik deze flessen in alle kleuren willen kopen ☺️ groetjes voor alle team met speciale wensen voor mevrouw Yolanthe Cabau 💖

16 de abril de 2026

Goede klantenservice!

Kortingscode werkt niet, contact met de klantenservice verliep soepel en het probleem werd super snel opgelost

1 de abril de 2026

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, mijn beker was kapot gegaan. En contact gezocht, heel snel kreeg ik al reactie en een nieuwe fles! Producten zijn ook heel erg fijn. Ik blijf hier zeker bestellen!!

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben erg teleurgesteld

Ik ben erg teleurgesteld in de kwaliteit en service van Cabau Lifestyle.
Het dopje van mijn stalen fles is al heel snel kapot gegaan, gewoon in de tas. Dit had ik absoluut niet verwacht van een product als dit – de kwaliteit is dus echt ondermaats.
Ik was bereid om zelf een nieuw dopje te bestellen, maar dan betaal je €3,95 voor het dopje en ook nog eens €6,95 verzendkosten. Dat betekent dat je uiteindelijk bijna €11 kwijt bent voor alleen een dopje, wat ik buiten proportie vind.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of ze hierin iets konden betekenen, bijvoorbeeld door de verzendkosten te verlagen of het via de brievenbus te sturen. Helaas werd er totaal niet meegedacht en kreeg ik gewoon een standaard antwoord dat dit niet mogelijk is.
Ik vind dit erg klantonvriendelijk en teleurstellend. Slechte kwaliteit én slechte service.

13 de abril de 2026
logótipo da Cabaulifestyle

Resposta da Cabaulifestyle

Beste Gul,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wat betreft de verzending: het is helaas niet mogelijk om een dop via de brievenbus te versturen, omdat dit qua formaat en verpakking niet past. Als dat wel kon en de kosten daardoor lager zouden zijn, hadden we daar zeker in meegedacht.

Daarnaast hanteren we voor alle bestellingen dezelfde verzendkosten, dus ook bij een losse dop worden deze berekend.

Liefs team Cabau

Classificada 3 em 5 estrelas

Wat je moet weten bij bestellen

Ik heb een 4 week lose starter pack besteld. En dan verwacht je dat je voor vier weken producten zal krijgen, toch? De maaltijdshake was maar voor 2,5 week. Ik krijg als antwoord dat sommige producten als introductie zijn bedoeld. Dan lijkt het me dat je het niet moet adverteren als een vier weken starterpack. Voor de duidelijkheid de producten zijn prima smakelijk lekker, alleen krijg je een beetje het gevoel alsof je voor de gek wordt gehouden jammer.

14 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.