Cafekyst Opiniões 41

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Booket familie arrangement den 23. Maj. Først bliver jeg ringet op den 23. April om hvor vi bliver af, selvom restaurant selv havde sendt bekræftelse på mail på 23. Maj. Ok, misforståelse, de fik det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønt sted med super atmosfære og ofte levende musik som vi var flere der sang med på ved besøget. Når man besøger stedet “kan det forekomme” at man pludselig snakker med gæster ved nabo bordet fo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Besøge den 13.8.23 jeres Cafe, hvor vi bestilte Rib eye til 249.00 med bearnaisesauce med garniture og bagt kartoffel. Rib eye, var en stor klump senet sejt kød, garnituren slatten, og den bagte k... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fødselsdags frokost

Jeg var gæst på cafe Kyst den 26/7-24 ifm en fødselsdagsfrokost. En helt igennem dejlig oplevelse. Vi var 10 personer, som valgte forskellige retter, men maden blev serveret meget hurtigt og samtidigt, af venligt og imødekommende personale. Min egen ret, Cæsar salat smagte skønt, og jeg hørte også kun rosende ord om de øvrige retter.
Et dejligt sted, fantastisk fin service , jeg kommer meget gerne igen .
Lisbeth P.

26 de julho de 2024

Dårlig opførelse !

Aldrig skal man lede efter dårlig opførelse fra den så kaldte chef på stedet.

Flere ting sker under dagen, de åbner 10.30, de har så kaldt brunchbuffet hver lørdag og søndag, det have de dig ikke lige idag, men en brunch tallerken, vi spørger så om man så kan få mere mad hvis det er ? Det kam man så ikke, det gjorde de ikke. Vi vælger at få tallerkenen, og da det kommer mangler vi stadig flere ting. Spørger efter mere at drikke. Det bestiller hun, men da der er gået 20 min efter er vi færdige, og vi ser der er fejl på vores regning. Ser vi har betalt fir buffeten? Deres svar er : det fordi i har fået a Libitum.. øhh det fik vi netop af vise ikke kunne lade sig gøre ..
Vi siger det vil vi ikke betale for, og for pengene på det det mellemliggende tilbage, da jeg står i kassen siger en af de unge mennesker de vil ikke have juicen alligevel. Godt siger ham chefen har ikke lavet den endnu.. han spørger om alt har været godt, hvor til jeg svare nej, det hele var lidt fejl, og med buffet,,svaret er det står på hjemmesiden? Jamen den ser vi jo ikke når man har bestilt bord til buffeten over telefonen. Og sagde så jeg ikke have fået min juice heller, hans svar er : var lige igang med at lave den, hvortil jeg siger det passer jo ikke efter som jeg stod lige her da hun sagde vi ikke vil have den.

En anden ting skal siges at den såkaldte chef, vælger at kører ned af en ensrettet vej, han rammer en lille dreng med sin bil, så drengen vælter? Hans eneste svar til familien da de reagere er : ja nu var det heller ikke værre. Chefens såkaldte bror er byrådsmedlem i næstved og gør meget ud af at det dem der har fået ladestandere ned til Enø. Det ikke smart så at køre ned af ensrettet og ramme en lille dreng, uden nogen form for undskyldning.

Han siger til mig : her er 200 kr husk at skrive det på FB at du har fået dem jeg suger nej tak, efter som jeg kun vil have det beløb tilbage som er berettiget, og vil ikke bestilles

HOLD JER LANGT VÆK FRA STEDET..

21 de julho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig oplevelse på Cafe Kyst

Har i dag været besøg for at spise på Cafeen.. Meget venlig betjening. Vi blev taget godt i mod. Maden kom hurtigt efter bestilling og smagte frisklavet og godt. Fik en Bacon Cheese Burger med pommes. Min kone og min mor fik hver en Omelet med kylling og bacon og salat. Lækkert brød til omeletten. Alt i alt en god oplevelse. Der kommer vi tilbage til en dag vi er på de kanter.

16 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En hyggelig café med god mad..

Venlig personale, den nye tjener der var startet i dag gjorde betjening til UG. Hurtig betjening ved bordet og i baren. Høflig, smilende personale. Kokken skal have ros for at anrette stjerneskuddet og laksesalaten pænt. Et fint twist i mad blandet med sødme og syre. Samt glutenfri brød. Portion størrelsen var i ‘jyde størrelse’ vi gik mætte derfra. Det kan sønderjyderne lide.
Kæmpe anbefaling her fra - Cafekyst har fået ros på min private Instagram for madoplevelsen.

17 de junho de 2024

Fødselsdag med brunch.

Har lige fejret min fødselsdag med brunch. 61 gæster i alderen fra 4 til 97 år. En lækker buffet med noget for alle. Meget venlig betjening, selv om de også have mange andre gæster udenfor. Stor tilfredshed med det hele (- også vejret!) blandt mig og mine gæster.

1 de junho de 2024

Dårlig logistik

De mente ikke at der var betalt for et glas rødvin kvitteringen måtte fremvises, det samme skete med maden, min mad kom først da de andre ved mit bord var ved at være færdige med deres mad.
Der kommer jeg aldrig mere.

25 de maio de 2024

Super oplevelse

Vi holdt fødselsdag med 11 voksne og 9 børn mellem 3 og 8 år. Lækker buffet med rigeligt at vælge mellem for både voksne og børn. Fantastisk service fra det søde og kompetente personale! Vi havde den halve restaurant fra 14 til 17 med fuld fleksibilitet for børn, som hoppede ud til og ind fra stranden. Det er ikke nyt nordisk køkken - bare god mad, som vi ikke kunne have købt ind til selv til den pris! Selv hvis vi ser bort fra de dejlige omgivelser, så er de fem stjerner velfortjente. Vi ses snart igen!

26 de maio de 2024

Skandaløs opførsel

Dette sted var en absolut skændsel i forhold til service og servering.
10 personer til frokost kl. 13.00, bestillinger afgivet kl. 13.15.
Efter 45 minutters ventetid bliver der spurgt til maden, og svaret er 10 minutter.
Efter yderligere 30 minutter spørger jeg (nok lettere irriteret) om der snart kommer noget mad!
Reaktionen er at ejer kommer ud og fortæller at de jo har travlt og at jeg jo bør vælge McDonalds næste gang!!!
Derudover var maden både halvkold og uden specielt meget smag!
Det er uden sammenligning den værste betjening/service jeg nogensinde (ikke) har modtaget. Simpelthen skandaløst

19 de maio de 2024

Dårlig service

Vi er 2 personer der ankommer til caféen og da vi kommer ind bliver vi ikke mødt af nogen som helst. Alle medarbejdere står i baren og snakker privat. Vi møder flere personaler som går ud og ind af caféen lige forbi os uden hverken at smile eller sige hej. Vi spurgte i baren om man bare skal tage plads i caféen hvorefter en af tjenerne svare ja og stikker os nogle menukort. Vi blev efterfølgende enige om at vi ikke vil lægge vores penge et sted med så ringe service og hvor der som minimum ikke bliver hilst ved ankomst!
På service fronten kan dette sted absolut ikke anbefales…

9 de maio de 2024

Besøgte i går Cafe Kyst

Besøgte i går Cafe Kyst. 3 x Ribeye med tilbehør.
Virkelig dejlig mad. Mør bøf, en god portion kartofler, og bearnaisen sad lige i skabet.
God smag i det hele. Vi ventede max et 15 min på maden.
Og virkelig god service fra tjenerens side.
Kan varmt anbefales.

6 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mad og super service

Fantastisk mad og super service. Den ene aften fik vi laksefilet, oksefilet og ribeye, aftenen efter en kylling salat, spicy burger og kylling burger. Fleksible muligheder for at skifte tilbehør ud pga allergier. Smilende og meget servicemindede personale. Vi kommer igen!

21 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste brunch i mit liv

Har I dag fået den tarveligste brunch tallerken, jeg har set i hele mit liv, og ovenikøbet betalt 169 kr for den ☹️
Den bestod af to helt tørre trekantstoast af grovtoast, ost og skinke. En lille skål sød pulverrøræg med to slatne baconskiver og to cocktailpølser. Et spejlæg (mere æg?). En lille bitte skål -jeg gætter på A38- med et lille drys kedelig havgryns-cornflakes-rosin musli-blanding på. En tynd skive brie, -ost, -salt kød(?), -kyllingepålæg og -choritzopølse, alt direkte fra pakker med skiveskåret pålæg, lagt fladt på tallerkenen. En færdigkøbt pandekage foldet med lidt sirup i. Et papirtyndt og helt smagsløst stykke ananas og en ditto skive melon.
Det hele "anrettet" fladt på tallerkenen, og hertil en kurv (til deling for to) med TO små blege kuvertbrød, som om det overnovedet kunne række til alt det kedelige pålæg, hvis man fik lyst til at spise det (jeg gjorde ikke). To små pakker smør og to pakker syltetøj, hvoraf den ene havde været åbnet og var tom når man løftede på folien.
Og så selvfølgelig den inkluderede valgfri drikkevare, en HALV LITER af den billigste, bitre appelsinjuice fra koncentrat, med isterninger. Jeg havde foretrukket et lille glas god juice i stedet.
Og så tilkøbe jeg en caffe latte til 59! kr., den var hæderlig, men også alt for dyr.

Tjeneren sagde flere gange, at vi endelig måtte sige til, hvis vi manglede noget, men hvad pokker skal man svare til det?!? Jeg manglede noget ordentlig brunch, og havde absolut ikke brug for mere af det der allerede var på tallerkenen!!
Man skulle næsten tro, at det var helt uventet at der kom gæster, og man lige fandt et eller andet i køleskabet, som man prøvede at få til at ligne noget brunch.
Og det kan man simpelthen ikke være bekendt at tage så mange penge for!

Det er en rigtig hyggeligt indrettet café med den fineste strand-/vandudsigt og en skøn terrasse, der er et perfekt sted at nyde et glas koldt eller varmt på en solrig dag. Men maden er ALT for ringe, det må I simpelthen kunne gøre bedre!
Jeg kommer aldrig igen.

1 de outubro de 2023

Dårligste burger

I sidste uge bestilte vi et stjerneskud og en rib eye. Maden kommer efter ca. 45 min., helt uacceptabelt. Stjerneskuddet lignede noget som havde været igennem en centrifugering, ribeyen var ikke mør, kartoflerne var kolde, som i kold. Jeg bad diskret tjeneren om nogle nye kartofler i en skål, så misseren kunne korrigeres uden det store påstyr ingen “jeg beklager.” eller noget i den retning.

I dag beslutter vi at give stedet en chance til, bestiller 2 dobbelt cheeseburgere. En burger som udelukkende bestod af 2 bøffer (ala skosåler) 1 stykke ost, 1 bolle og et lille stykke salat, that’s it, bollen var Ok, bøfferne var noget af det dårligste jeg nogensinde har smagt, man bruger helt klart købebøffer, som man maltrakterer ved at stege dem i 10–15 min. , burgerne kostede 185 dkk/ stk. Café kyst kan på ingen måde anbefales.

12 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi ventede i lidt over en time mellem…

Vi ventede i lidt over en time mellem vores lille forret og vores hovedret og det er på ingen måde acceptabelt, især ikke, når der ikke engang er mange mennesker. Ingen anerkendelse fra deres side. Maden var lækker nok.

20 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais