Café Vi.2 Opiniões 73

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

2 retter, stjerneskud og blandet godt. Fiskefileten var hårdt stegt/friteret så den ikke smagte af andet end panering. Brødet var for hårdt bagt og skorpen det ikke kunne bides over. Pommes frittern... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Flabet og uhøflig betjening, da jeg gør opmærksom på, at jeg synes bordene står meget tæt, og der ingen mulighed er for at tale bare lidt privat sammen. Man får desværre indtryk af stedet som en baneg... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Spiste frokost med min datter og barnebarn. Først ventede vi længe på maden, dernæst fik jeg den kedeligste Cæsar salat med tør kylling. (Plejer at have byens bedste cæsar) Vi sad lige ved “baren” h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hurtigt besøg lørdag aften inden stand-up - Bestilte en Cæsar salat med kylling. Stor skuffelse - salaten var okay sprød dog fyldt med rødløg - kyllingen var afskyelig smagte forfærdelig og var vær... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Café Vi.2 er en café med hyggelige omgivelser, beliggende centralt i Aalborg centrum, med en god udsigt over C.W. Obels Plads. Vores menukort byder på typiske caféretter samt et spændende udvalg af friskpresset juice og smoothies.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis man kunne give minus stjerner…

Hvis man kunne give minus stjerner ville vi have gjordt det
Den 10/4 skal mig og mit barnebarn spise der det ente men en mega dårlig oplevelse
Mit barnebarn vil kun have deres kartofler
Jeg overtaler hende til at vi skal dele en burger
Vi får det ind
Jeg vil skære burgeren over men har svært ved det tænker jeg rammer den pind der er med for at holde burger samme.
Tager pinden af
Og filer den over
Hun tager en bid og får noget meget mærkelig ind i munden
Det viser sig at den bast båd vi får dressing i til kartoflerne
Ligger inden i burgeren
Jeg går stille op til personalet
Og en ung fyr tager i mod
Jeg går på plads igen og vi forsætter vores hygge snak
Lidt efter kommer deres bar chef
Ned til os med den halve burger
Står meget tæt op i hovedet på mig
Og siger det kan jo ikke lade sig gøre den havner inde i burgeren hvor jeg sige ja det må det jo kan da den ligger der
Mange gange siger hun nej det kan jo ikke lade sig gøre
Og så siger hun til mig om det kunne tænkes at jeg selv havde lagt den ind i burgeren
Men siger noget sur at hun ville lave en ny burger men at vi kan beholde vores kartofler
Jeg får slet ikke svaret
Da hun kommer med den nye burger siger jeg vores kartofler er helt kolde nu
Og hun får dem varmet
Vi betaler og han vi betaler til spørger til vores oplevelse
Hvor jeg siger maden blev jo god nok
Men vi syntes de havde udstillet os som ville vi snyde
Hvad jeg ikke ved hvidvin skulle snyde med
Vi kommer hjem og sætter os til at kikke billeder og se så på vores billeder at inden vi overhovedet havde rørt den burger
Tydlig kan se at båden ligger i burgeren
Jeg sender billedet til dem
Barchefen ringer og vi får en lang snak
Og så siger hun at hun også havde regnet med at ham vi betalte til ikke ville have taget penge for maden
Jeg havde jo betalt
Så jeg sagde send mig noget på at mit barnebarn og hendes kæreste kunne gå ned og få 1 burger hver
Så var den her historie ude af verden
Det kunne hun ikke bare gøre
Hun ville tale med hendes chef
Fin nok sagde jeg
Hvor hendes chef ringede næste dag
Aldrig har jeg da snakket med så ubehagelig og afgant et menneske
Hun skulle ikke lave burger gratis
Hun brugte ca 10 minutter på at afvaske hænder
For nu havde hun fundet ud af det var sket i køkkenet
Hvor jeg sagde om det havde være bedst at bar chefen var gået ud i køkkenet inden hun stod og beskyldte mig for at lægge båden ind burgeren
Hvorpå hun bare blev med at sige at det havde hendes barchef aldrig finde på at gøre
Så nu syntes jeg bare jeg kunne blive beskyldt for at lyve igen
Vil ikke råde nogen til at gå på cafevi2
Hvis i vil have en hyggelig dag
Jeg har også læst hvormange frygtligere
Anmelderser de har og kan jo se det er chefen den er helt galt med 🫣🫣

10 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

lækreste påskeplatte…

På alle måder den lækreste påskeplatte 🐣🐤. Friske fisk med dejligt tilbehør. Lækkert brød og de bedste oste med tilbehør. Æblekage til af afslutte en 5 stjerners platte. Rigtig sød servering. Vi kommer snart igen.

1 de abril de 2024

Forkost

Jeg har altid synes det var et dejligt sted at komme...men jeg synes det er virkeligt underligt ,man ikke kan købe et enkelt glas rosé vin.🤔 .vi var nødt til at købe en hel flaske og det er bare ikke ok .øv øv

11 de dezembro de 2023

RÅDNE KARTOFLER OG VOKSEN-SKÆLD-UD FRA EJEREN

RÅDNE KARTOFLER, ELENDIG SERVICE OG VOKSEN SKÆLD-UD FRA CHEFEN
Sjældent har jeg oplevet dårligere mad og endnu dårligere service. Kartoflerne var rådne, og da det blev påpeget, fik jeg verdens største gang voksen-skæld-ud af hende, der sagde, hun ejede stedet. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg er målløs. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted med en så total inkompetent ejer, der talte som en anden havnearbejder og uden service og empati overhovedet. Jeg kan kun anbefale alle ikke at gå dette sted hen.

18 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og dårlige drinks

Vi var til firmajulefrokost og blev enige om at runde dagen af med strawberry Daiquiris, vi bestiller 6 stk og er alle enige om at de smager mærkeligt (af dårlige bær), de tilbyder at lave andre drinks eller at putte ekstra jordbær og/eller sirup i de allerede eksisterende hvilket vi høfligt afslår da vi er på vej hjem.. vi efterlader hvad sammenlagt svarer til 5 hele drinks, men vi betalte fuld pris... Første og sidste gang jeg besøgte stedet.

18 de novembro de 2023

ELENDIGE DRINKS OG INKOMPETENT PERSONALE

Vi bestiller 2 white rusians, som på alle måder smager helt forkert, de er nærmest udrikkelige. Vi prøver pænt at pointere dette uden noget brok, men tjenernen fanger ikke det ikke og lader det blot gå hen. Vi er lidt paf over denne servide. Vi tænker at prøve lykken med en ny drink. Vi bestiller 2 daiquiris.....men de er endnu værre! nærmest helt kemiske pga af den billige blanding af jordbær og mango fra frost. Jeg nævner dette og beder hende om at tage den ene drink retur i køkkenet. Jeg går så ind for at afregne, og bliver mødt med "håber i havde en god aften".......og en regning på 420 kr. ........Jeg var helt paf. Jeg kan på ingen måder anbefale dette sted, løb langt langt væk!!!

2 de novembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Tålmodigheds test!

Vi ventede i 40 min på vores mad og 20 min på vores drikkevare. Det er bestemt ikke sådan jeg husker den café, det var en rigtig øv oplevelse. Tvivler på det bliver der igen.

14 de julho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Lang ventetid og uspiselig mad

Mig og min kæreste var ude og spise, da vi så bestiller vores mad og drikke varer går der omkring 15 min med madvarerne og mens vi venter på vores mad er der en anden gæst der klager og siger hun har fået hår i maden, der går så 1 time før vi får vores 2 sandwichens, da de så ankommer er de fuldkommenhed uspiselige brødet var så hårdt man ikke kunne skære det over eller bide, det hele det faldet fra hinanden og slet ikke til og spise.
Ville ikke anbefale stedet til nogen.
Det var den første gang jeg har været i cafe vi 2 Aalborg og det er helt sikkert sidste gang.

11 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis du kan lide slatne våde…

Hvis du kan lide slatne våde pommesfritter og den mest tynde og slaskede burger så er det helt klart her du skal spise. Værste mad jeg har spist længe. Bestille fra just eat betalte næsten 200 kr for noget ikke en gang en sulten afrikaner skulle blive budt på. Føj for den lede P.S hvorfor luftede maden af kattemad!!!

8 de julho de 2023

Pølsesnak

Allerførst - denne anmeldelse er rettet mod den tilhørende pølsevogn - Hotdoggeriet - også ejet af Cafe vi.2.

I dag torsdag fik jeg en god besked af en overlæge på Aalborg Sygehus. Jeg undgik en livstruende diagnose. Glade og lettede gik min kone, datter og jeg gennem gågaden Bispensgade, og var efterhånden blevet lidt småsulten. Da jeg har tilknytning og godt kendskab til Aalborg, vidste jeg, at der lå en super pølsevogn på C.W. Obels Plads. Den skulle vi selvfølgelig frekventere.

"Hvad skulle det være", spurgte damen. "En fransk hotdog med fransk hotdogdressing, og en rød hotdog med sennep, ketchup og rå løg. Har du stærk sennep?" Jeg spurgte, fordi der på oversigtskortet over dressinger kun var sød sennep. Damen snerrede, at de så sandelig altid havde stærk sennep!! Desuden skulle jeg på det bestemte gentage den for mig enkle ordre. Jeg fik udleveret min hotdog, og gik over på bænken udenfor. Snart efter råbte hun, om ikke vi skulle have den franske hotdog. Min kone gik hen til skranken, og sagde, at jeg havde glemt den. Med straksparaden oppe forsværgede hun, at hun (damen) ikke havde glemt noget som helst. Håber, det bare var en dårlig dag for hende. Vi skulle lige sunde os en times tid efter denne trælse oplevelse. I øvrigt ved jeg ikke hvilket pølsemærke vi fik, da der både var skiltet med Gøl Pølser og Steff Houlberg Pølser - måske var det en hel tredje. Måske personalet kunne lære lidt mere kundeservice.

2 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer helt klart igen

Super fint sted med en hyggelig atmosfære. Maden kom forholdvis hurtigt, og var meget frisk og lækker. Jeg synes der var mange forskellige retter og drikkevare at vælge mellem. Prisen var også okay, lidt små portioner hvis man er meget sulten, men man kan købe ekstra til. Personalet var også smilende og indbydende.

Kommer helt klart igen.

8 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig oplevelse på Care v2.

Rigtig dårlig oplevelse på Care v2.
Mig og min veninde gik ind på café v2 for at få os noget mad. Vi fandt et bord og satte os ned. Efter 10 minutter sagde vi til en tjener at vi var klar til at bestille, hun sagde at der kommer en lige om 2 minutter over til jer. Der kom ingen, så vi ventede lidt mere. Da der så var gået 20 minutter sagde vi igen til en tjener at vi var klar til og bestille. Igen kom der inden tjener der ville tage imod vores bestille. Vi ventede i 40 minutter uden at have bestil, så vi besluttede og for at gå. RIGTIG DÅRLIGT SERVICE.

15 de outubro de 2022

Simpelthen for dårligt

Virkelig, virkelig dårlig oplevelse. Min mor, bror, mormor og jeg var på vi.2 for at spise frokost. Maden kommer efter 45-50 minutter og og heads up fra os om vi kan se folk der kom efter os har fået deres mad. Min brors burgerbolle og min burgerbolle er helt kold, jeg spørger om det er meningen, men det er det ikke. De tager dem tilbage og vi får nogle nye og varme. Til gengæld havde min bror bestilt med kylling og fik med oksekød. Min mor og mormors sandwichbrød skulle bides over, fordi det var så tørt og hårdt. Øv en oplevelse! Vi blev spist af med et undskyld og at der ikke kunne gøres noget. Vi kommer i hvert fald ikke tilbage, når service er så dårlig og “der intet er at gøre”.

27 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Hund tilladt på restaurant!!!

Jeg kommer lige fra et besøg på Café Vi 2. Sød betjening og rigtig god mad. Midt under vores måltid kommer der et par medbringende en pænt stor hun i en pænt fyldt restaurant. Da jeg har hundeallergi ødelagde hundens tilstedeværelse vores ellers gode og hyggelige middag. Vi skyndte os at spise færdig. Da jeg betalte sagde jeg det til personalet, som sagde at det var tilladt at medbringe hund😳. Desværre skilter restauranten ikke med det, så man er prisgivet, hvis man ikke ønsker at spise sammen med en hund.
Jeg kommer ikke tilbage, hvilket jeg ellers ville have lyst til. Men føler mig snydt

13 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bord udendørs, men måtte ikke komme ind

Vi fik et bord udendørs i en smule kulde, da der ikke var borde indendørs. Da et bord så blev frit indenfor, spurgte vi, om vi måtte sætte os derind, men ifølge restaurantens politik, så måtte de ikke rykke gæster, som sidder udenfor, ind, det er kun potentielle kunder, som kommer udefra. De værner ikke om nuværende kunder.

4 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bøfsandwich med skilt sovs!

Var inde for at spise brunch, men valgte i sidste øjeblik, jeg gerne ville prøve en bøfsandwich. Så tiden gik, og der gik 45 min før jeg modtog min mad, til trods for, jeg mere end én gang, havde gjort personalet opmærksom på dette. Jeg fik en plade om, de havde fået nyt system osv. undskyld mig lige engang, er det min hovedepine, i ikke kan administrere jeres nye it i prime time kunde tid, lørdag formiddag? Nej vel!
Sad så tilpas tæt på kassen, jeg ikke kunne undgå at høre, chefen undskylde utallige gange overfor kunder, der enten var utilfreds eller som jeg, havde ventet ufattelig længe på vores mad. Nå, tilbage til maden. Jeg fik, efter 45 min endelig min bøfsandwich, havde faktisk glædet mig til denne, men det skulle vise sig, den var kold.sovsen var også skilt, så faktisk ikke spor appetitlig ud. Tog med det samme fat i tjeneren, der tilbød mig at lave en ny, men nej tak. Havde ikke lyst at tilbringe mere tid på at se, de stakkels tjenere løbe rundt som hovedløse kyllinger, med total mangel på indsigt i deres job! Det er slet ikke acceptabelt, kunne tælle 8 kokke i køkkenet, og så får jeg en kold bøfsandwich, hvad er det for service?
Kunne blot se til siden og rundt om os, det ikke kun var hos os, den var gal. Alle andre, der sad omkring os, havde sammen problemstilling. Konklusionen på dette må være, de er deres 2,5 stjerner værd, og jeg tænker ikke, jeg skal udsætte mig selv for den slags igen.

12 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais