Cakery Copenhagen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

… de smukkeste kager, der smager så delikate ! Jeg have valgt 10 minier med forskellig smag, super god ide som hapsere til buffet. Manglede nok en følgeseddel med hvad de forskellige smagte af , vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

My family and I have been ordering from Cakery Copenhagen for years, especially for New Year's, Mother's Day, and Father's Day, and it has become a tradition we all look forward to. We are abs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale Cakery Copenhagen! Har både prøvet at få leveret og at sende en levering. Alt fungerer perfekt! Man bliver hele tiden opdateret på sin levering. Det er simpelthen de mest smukke... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Super indbydende og lækre kager. Fin og punktlig levering. Købte 3 x smagsbokse . Savnede en lille medfølgende printet oversigt over smagende..det ville have været dejligt for vores 12 gæster Køb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Padaria

Escrito pela empresa

Håndlavede éclairs, nybagt hver dag, i hjertet af København.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super flotte kager

Super flotte kager, hurtig og nem levering. Generelt var der nogle rigtige gode smage mellem, men enkelte af dem måtte godt havde smagt af lidt mere.

12 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

dejlige mini-eclair, selvom de var forsinkede

Det er nogle dejlige min-eclair. Men der skete det, at de blev afleveret alt for sent. De skulle ankomme mellem 12-14. Jeg hørte ikke noget, prøvede at ringe flere gange. Omsider fik jeg fat i en, der kunne fortælle, at der var sket et eller andet, så leveringen var forsinket. Forbindelsen var dårlig, så jeg forstod ikke, hvad der havde forsinket leveringen.
Men på grund af forsinkelsen fik jeg refunderet hele betalingen til kagerne, derfor en 4 stjernet oplevelse.
Nanna

29 de abril de 2024

Hurtigt

Hurtigt, nemt og lækkert.

17 de março de 2024

Resposta da Cakery Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse!

Amazing product

Amazing product, you are never disappointed. Customer service is very good.

15 de março de 2024

Dear Maud,
Thank you for your amazing review! We're thrilled to hear that our product consistently meets your expectations.Your support and satisfaction mean a lot to us, and we look forward to continuing to meet your expectations. Thank you!

Kind regards,

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!

Vi havde bestilt 54 stk til en kunde. Det blev leveret til tiden og det var en kæmpe succes. Kagerne smagte fantastisk og så smukke ud.

Tak, tak, tak for jer! :)

11 de março de 2024

Resposta da Cakery Copenhagen

Tak for din vidunderlige anmeldelse, Susan! Vi er glade for at høre, at vores levering af 54 styk var en kæmpe succes og blev værdsat af din kunde. Hos Cakery Copenhagen er vi dedikerede til at levere både smagfulde og smukt præsenterede kager. Din støtte og tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig og din virksomhed igen i fremtiden. Tak!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var lækre kager med rigtig god smag…

Det var lækre kager med rigtig god smag og lige så flotte som på billederne. Hvis der havde været et papir vedr. hvilken smag de forskellige var med, havde jeg givet 5 stjerner.
Levering var også spot on og kunne følge “pakken”.

9 de março de 2024

Resposta da Cakery Copenhagen

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores lækre kager ikke kun smagte godt, men også levede op til forventningerne med deres præsentation.
Vi vil tage din feedback angående smagsidentifikation til os, og vi vil stræbe efter at forbedre vores service. Hos Cakery Copenhagen vægter vi vores kunders tilfredshed højt, og vi sætter pris på din støtte.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre kager og gode leveringsmuligheder.

Lækre kager og gode leveringsmuligheder.

3 de março de 2024

Resposta da Cakery Copenhagen

Tak for din venlige anmeldelse, Mette! Vi er glade for at høre, at vores kager faldt i din smag, og at vores leveringsmuligheder levede op til dine forventninger. Hos Cakery Copenhagen stræber vi efter at levere både lækre produkter og en bekvem oplevelse for vores kunder. Vi sætter pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.
Tak!

Excellent eclairs

Excellent eclairs, excellent delivery!

24 de fevereiro de 2024

Resposta da Cakery Copenhagen

Thank you for the glowing review, Ovidiu!
We're thrilled that you enjoyed our excellent eclairs and were pleased with our delivery service.
Your satisfaction means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future. Thank you!

Kind regards,
Cakery Copenhagen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais