Calmbaby Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(17)

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Perfekt gave til nybagte forældre

Jeg har givet babyvuggen fra CalmBaby i gave, og den blev taget imod med stor begejstring. Den hjælper virkelig med at skabe ro, og forældrene har været super tilfredse. En virkelig god og betænksom gaveidé til nybagte forældre.

Hurtig levering og virkelig god service!

28 de janeiro de 2026

Great

Great, easy to use and gentle for the baby and helps cleaning the nose quickly.

3 de janeiro de 2026
logótipo da Calmbaby

Resposta da Calmbaby

Thank you very much for your kind review!
We’re happy to hear that you find the product easy to use, gentle for your baby, and effective for quick nose cleaning. Thank you for sharing your experience.

Rigtig fint produkt og til en god pris

Rigtig fint produkt og til en god pris. Købte den i gave til nybagte forældre, og den er faldet i rigtig god jord. Ved ikke selv meget om vuggeri, men hvis forældrene er glade - så er det nok lige sagen :)

1 de dezembro de 2025

Jeg købte vuggemotoren som gave

Jeg købte vuggemotoren som gave, og hold nu op hvor er den faldet i god jord! Modtageren var mildest talt ovenud lykkelig – og efter at have set den i brug, forstår jeg godt hvorfor.

Den er supernem at montere, vugger i en rolig og behagelig rytme, og motoren er næsten lydløs. Man kan tydeligt mærke, at baby falder hurtigere til ro, og forældrene får endelig lidt velfortjent pusterum. Den lange batteritid og det minimalistiske design er bare prikken over i’et.

14 de novembro de 2025

Calmbaby vuggemotor har virkelig gjort…

Calmbaby vuggemotor har virkelig gjort hverdagen lettere for os. Den vugger barnevognen stille og roligt, og jeg kan justere hastigheden præcis som jeg vil. Den er nem at tage med rundt, og mine børn falder hurtigt til ro. Den er HELT klart et must-have for travle forældre 🙌

3 de novembro de 2025

100 % tilfreds!

Vi har en datter på 3 måneder midt i fjerde spring! Vuggemotoren er en lifesaver i øjeblikket. Smart og nemt! Derudover var der hurtig levering og ingen udfordringer. 5 stjerner herfra!

11 de junho de 2025

Fantastisk hjælp til bedre søvn!

Fantastisk hjælp til bedre søvn!

Vi har brugt vuggemotoren fra Calmbaby.dk i lidt over en måned nu, og den har virkelig gjort en kæmpe forskel. Vores baby falder hurtigere i søvn og sover længere ad gangen – især i dagtimerne, hvor det før kunne være svært.

21 de abril de 2025

Kan klart anbefales til trætte forældre!

Vi har brugt Calmbaby vuggemotoren i et par uger nu, og den har virkelig gjort en forskel! Vores baby falder hurtigere til ro og sover længere – især i dagtimerne, hvor det ellers har været svært. Den er nem at montere og virker solid. Den har virkelig lettet hverdagen. Kan klart anbefales til trætte forældre!

25 de maio de 2025