Calmenta Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Informações de contacto

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

135 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Great massager

Great massager. I am very impressed with the quality. Works perfectly.

1 de setembro de 2025

Resposta da Calmenta

That's great to hear, and thank you for sharing your experiences :)!

Heerlijke massagestoel

Heerlijke massagestoel, oogt heel degelijk.
Reageert snel per email, en ook telefonisch goed bereikbaar.
Product was netjes verpakt. Mocht je twijfelen, dan zou ik zeggen: gewoon doen!

1 de setembro de 2025

Resposta da Calmenta

Super om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)! Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er zat een levertijd op mijn bestelling…

Er zat een levertijd op mijn bestelling , telefonische contact en mailcontact gehad .
Keurige uitleg gekregen .

31 de julho de 2025

Resposta da Calmenta

Fijn om te horen Timon:)! Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn en bedankt voor het delen van uw ervaring.

Zeer comfortabel en ontspannend

Zeer comfortabel en ontspannend, vooral als je na een drukke dag thuiskomt. Ik doe wat badzout en badolie in het water en daarna gebruik ik wat voetbalsem. Ik raad dit aan.

4 de agosto de 2025

Resposta da Calmenta

Super om te horen Mina en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)!

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een bestelling geplaatst en niet…

Had een bestelling geplaatst en niet opgemerkt dat er geen voorraad meer was voor dat artikel. Bij elke mail kreeg ik een vriendelijk antwoord op mijn vraag en een opvolging van de bevoorrading. Een aanrader om bij Calmenta te bestellen. Top

31 de julho de 2025

Resposta da Calmenta

Excuus voor de vertraging en wij zijn blij dat u het geduld heeft gehad met ons. Wij hopen dat het product helemaal naar wens is inmiddels en als u nog vragen heeft dan horen wij dit graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geleverde massage kussen werkte niet. Het is direct opgepakt en een nieuwe toegestuurd

30 de junho de 2025

Resposta da Calmenta

Excuus voor het ongemak Olaria en bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij betreuren het ten zeerste dat u tegen de huidige problemen bent aangelopen en lossen het voor u op naar wens. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Is wel een stevige massage,

Is wel een stevige massage,
In het begin wat opbouwen,
Maar is zeker zijn geld waard.

12 de junho de 2025

Resposta da Calmenta

Super om te horen Davy en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)!

goed

Het werkt goed en is een echte aanrader.

8 de maio de 2025

Resposta da Calmenta

Bedankt voor het delen van uw ervaring:)!

Classificada 5 em 5 estrelas

mooi op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden

Makkelijk en overzichtelijke website.
Bestellen ging vlot en verzending goed opgevolgd.
Het artikel moet nog in gebruik genomen worden.
We zullen zien dat ook alles in orde is en zonder problemen werkt.

30 de abril de 2025

Resposta da Calmenta

Fijn om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)! Wij wensen u veel plezier van uw product en horen graag over uw gebruikerservaringen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed gezorgd voor de verzending en…

Goed gezorgd voor de verzending en aankomst van het pakket. Ondanks de verwarring die even ontstond door een verkeerde postcode, is alles prima bezorgd.

28 de abril de 2025

Resposta da Calmenta

Fijn om te horen en excuus voor het ongemak! Wij zijn blij dat het snel is opgelost voor u:). Veel plezier met uw product!

Classificada 1 em 5 estrelas

Word niet echt warm

Word niet echt warm

24 de março de 2025

Hallo Griet,

Onze deken wordt 75C graden en deze warmte kan helpen bij alle doelstelling die horen bij een saunadeken. De meeste doelstelling worden namelijk bereikt met een deken tussen de 50-70 graden. Mocht u graag een deken of een ervaring willen hebben die warmer wordt zou ik aanraden om een warmtedeken of een hete sauna te nemen. Echter voor de werking en het bereiken van de gezondheidseffect met en deken heeft een hogere temperatuur geen effect.

Mocht u het idee hebben dat de deken van u deze temperatuur niet haalt kijken wij deze natuurlijk graag voor u na. U kunt dan een mailtje sturen naar info@calmenta.nl en dan lossen wij al uw problemen op.

Team Calmenta