Calmind Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo ik ben Erica 65 jaar De laatste jaren best wel wat stress Opgebouwd. Na een heel erg bericht werd ik angstig en opgejaagd stress gevoel Ik ben gaan lezen op google want ik had erg last van... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een heel fijn product, juist omdat het je wat onzekerheid wegneemt over of je wel juist ademt. Je kúnt simpelweg alleen op de juiste manier uitademen door de Aura te gebruiken, doordat die maar een be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Calmind Aura heeft mij tot dusver goed geholpen. Ook mede dankzij de adviezen en professionele begeleiding van Danique om door te zetten met de Aura. Na een stressvolle periode en operatie was ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas zit er geen gebruiksaanwijzing bij en gaat alles via internet of qr code . Niet vriendelijk voor de oudere generatie . Na lezen toelichting nog niet akkoord . In het boekje waarin qr code sta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de saúde mental
  2. Serviço de e-commerce
  3. Ourivesaria

Calmind is ontstaan uit een samenwerking van een psycholoog en iemand met een paniekstoornis. Het merk staat voor het verbeteren van de mentale gezondheid van haar klanten. De Calmind 'Aura' is gemaakt voor het optimaliseren van de ademhaling, ter vermindering van klachten als vermoeidheid, piekeren, concentratieproblemen, hoofdpijn, angststoornissen, paniekaanvallen en stress. Daarnaast kan het gebruikt worden om te stoppen met roken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

129 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tevreden!

Levering is prima verlopen en mijn dochter heeft er echt wat aan om op moeilijke momenten rust te vinden. Een paar keer oefenen was al voldoende!

26 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed hulpmiddel om ademhaling onder…

Goed hulpmiddel om ademhaling onder controle te krijgen
Daarna kun je het ook zonder met de aangeleerde techniek
Jammer dat er geen uitleg gegeven over de buikademhaling
Na wat uitzoekwerk is daarvoor volgende truuk: eerst zoveel mogelijk uitademen en dan inademen
Andersom werkt niet

10 de novembro de 2023

Correcte afhandeling

Ondanks dat ik de aura niet kon gebruiken door persoonlijke omstandigheden, geef ik toch een goede beoordeling voor de correcte afhandeling en aangeboden hulp.

9 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Onverwacht een beginnend succes!

Ik heb de Calmind cadeau gekregen, omdat ik na mijn burnout last bleef houden van mijn ademhaling. Deze was heel kort en sel.

Ik ging wel een beetje sceptisch starten met de Calmind, maar moet eerlijk zeggen dat het je zeker helpt! Start met de makkelijkste oefening en breidt het geleidelijk uit. Je zal van zelf merken dat je in het algemeen rustiger wordt. En dat is nu precies wat je nodig hebt. Daarbij merk ik dat de slaap verbetert en je langzaam meer energie krijgt. Dus dit is zeker voor iedereen een aanrader!

16 de novembro de 2023

Aangenaam verrast.

Snelle service en een duidelijk overzichtelijk bijgevoegd e-book. Reeds een aantal dagen de calmind gebruikt en het voelt fijn. Het voelt solide aan en ziet er mooi uit!

1 de novembro de 2023

geweldig hulpmiddel

Dit tool is voor mij de opstap geweest in een meer ontspannen leven zonder angstaanvallen en herhalingsdrang.
De deskundige begeleiding van de psycholoog is ook een grote meerwaarde voor mij geweest

19 de outubro de 2023
logótipo da Calmind

Resposta da Calmind

Hoi Hendrik,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het doet ons goed om te horen dat de Aura je heeft geholpen bij je angstaanvallen en herhalingsdrang.

Ga zo door!
Calmind

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met de calmind.

Super blij met de calmind.
Het helpt mij heel erg om mijn ademhaling weer rustig te krijgen op momenten dat mijn adem heel hoog zit.
Ben er echt heel enthousiast over.
Daarom kan ik het iedereen het aanraden.
Vriendelijke groet Jeff

3 de outubro de 2023

Calmind Aura

Roman en zijn zus, zijn heel behulpzaam, ze geven ook veel uitleg en beantwoorden al je vragen. pas wel op voor de fake Aura's die je op TikTok ziet voorbij komen ik zat ook eerst met de vraag waar zit het verschil door de prijs ze de Aura aanbieden, maar door de uitleg dat ik gekregen heb begreep ik het meteen en betaal ik graag voor kwaliteit en support !

20 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben nieuw in het gebruiken van

Ik ben nieuw in het gebruiken van! Ik krijg de rillingen over mijn benen, met gebruiken van dus nog even wennen en doorgaan. Heb last van paniek en angst aanvallen! En dan zit mijn hoofd vol. Maar ik vind 5 minuten lang om vol te houden met ademhaling achter elkaar, dat is wennen! Wel goed geholpen door het personeel via app en mail
Liefs

20 de setembro de 2023

Lifesaver

De aura werkt heel erg goed tegen mijn spanning en hyperventilatie. Na een paar minuten gebruiken ben ik al veel rustiger. Door het mooie design kan ik hem gewoon de hele dag om mijn nek houden als een ketting.

9 de setembro de 2023

Goed product

Door het gebruik van de aura krijg ik heel veel rust in mijn hoofd. Dat voelt heel goed want daarvoor zit mijn hoofd vol met allerlei gedachten en angsten die ik daarvoor meestal niet kwijt raakte.

31 de agosto de 2023
logótipo da Calmind

Resposta da Calmind

Hoi Gerard,

Het doet ons ontzettend goed om te horen dat de Aura heeft bijgedragen aan het verminderen van negatieve gedachten. Jouw review is super waardevol voor ons en andere mensen die kampen met vergelijkbare klachten.

Het zijn verhalen zoals deze die ons ontzettend inspireren en motiveren om ons werk voort te zetten en uit te dragen. Dus dank daarvoor!

Liefs,
Calmind

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.