Dutch Security SystemsOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Aantal weken geleden op zoek naar een cameraset met 2 camera's, via de chat advies gevraagd en gelijk gekregen, zelfde dag nog een setje gekocht, voor 1 camera een langere kabel was ook geen probleem.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ten eerste al vriendelijk te woord gestaan en vragen beantwoord zonder zuchten of laten merken dat je eigenlijk naar de bekende weg vraagt (dat is tegenwoordig al heel wat) Recorder bij bezorgen bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In 2024 een 2k camerasysteem gekocht voor binnenshuis. In het donker problemen met motion blur. Probleem voorgelegd aan DSS en vanaf het eerste moment een prima service. Eerst advies over de instellin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoekend naar een goede outdoorcamera op de site terecht gekomen. Een paar keer gechat met Nick, geen vraag te gek, altijd een duidelijk antwoord. Uiteindelijk na 1 week nadenken de camera aangesc... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de sistemas de segurança

Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van camerabeveiliging. Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

151 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede

Goede, snelle service! Heeft erg goede producten en verstand van zaken. Heel tevreden mee.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi product met heel goede beelden

Mooi product met heel goede beelden. Een redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Er ontbreekt wel een zeer uitgebreide (Engelstalige) handleiding.
Deze werd mij overigens direct na mijn opmerking toegestuurd. Klasse!

Netjes geholpen

Netjes geholpen, vriendelijke mensen snelle service, dag na bestelling werd ik gelijk opgebeld of mijn huisnummer klopte. Dus niet lukraak opsturen. Met vragen vriendelijk geholpen.
En goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb zelf alles aangesloten en met vragen staan ze me goed te woord. Later kan ik zelf nog extra randapparatuur aansluiten zoals oa sirene.
Helaas niet bij hun te bestellen maar voor mij geen probleem.
Later heb ik nog wat vragen maar ik weet zeker dat ik top geholpen wordt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Levering en services is top.

Levering en services is top.
Jammer dat vereiste plug-in software bij product niet werkt voor Mac.

20 de abril de 2021
logótipo da Dutch Security Systems

Resposta da Dutch Security Systems

Beste klant,

Goed nieuws onze nieuwe app is nu live dit is de DutchSecurity App en deze is nu ook te downloaden op uw Mac in de App-Store.

Als u daarbij hulp nodig heeft horen wij dit uiteraard graag.
072-2029024 kies optie 2

Draadloze 5mp ip camera set

Ik heb bij Camerabeveiligingkopen.nl een plug en play draadloze set aangeschaft met 2 5mp ip dome camera's en een nvr.
Keurig geleverd incl Track en Trace.
Bij installatie bleek 1 camera niet op te starten, camerabeveiligingkopen.nl gebeld en contact gehad met Nick.
Dezelfde dag werd er een nieuwe camera opgestuurd.
Bij de installatie had ik nog een paar vragen, wederom met Nick contact gehad en hij heeft mij keurig geholpen.
Camerabeveiligingkopen.nl (Nick) bedankt,aldus een tevreden klant.

15 de abril de 2021

Erg goed allemaal

Makkelijk te bestellen, duidelijke productomschrijving inclusief filmpjes. Hele goede handleiding waar stap voor stap staat uitgelegd hoe je alle functies van het systeem kunt inrichten. Binnen 24 uur werd het al geleverd.

15 de abril de 2021

Super tevreden

Super tevreden, goede camera's en zeer tevreden met het contact. Wordt zeer goed telefonisch geholpen maar was 1 ding waar ik niet uit kwam, contact gehad en afspraak gemaakt en was persoonlijk langs geweest en opgelost Top Service maak je tegenwoordig bijna niet meer mee. Dus zeker aan te bevelen. J. Grippeling

5 de abril de 2021

Alles verliep uitstekend

Alles verliep uitstekend, levering, camera's en recorder werken zoals is gezegd, uitstekend beeld en alles wordt opgenomen door de recorder.
Ik kan het alleen maar aanbevelen .

30 de março de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.