Camoshop Opiniões 178

TrustScore: 1 em 5

1,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

"Oszustwo! Sklep nie realizuje zamówień i zbywa klientów masowymi mailami o awariach. Sprawa Camashop jest już prowadzona przez Prokuraturę Rejonową Warszawa-Praga Południe (sygn. akt 4321-5.Ds.2295.2... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak k... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym c... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To był... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Zachęcam wszystkich os ukanych przez…

Zachęcam wszystkich os ukanych przez firmę Camoshop do składania zawiadomień o oszustwie na Policję. Niezależnie od kwoty oszustwa, każde zawiadomienie zostanie przyjęte. Jeśli kwota oszustwa nie przekroczyła 800,00 zł czyn taki stanowi wykroczenie. Jednak Policja w przypadku większej ilości zawiadomień w stosunku do jednego podmiotu który jest osxustem łączy te sprawy wjedno oszustwo, awtedy oszuści udający sklep Camoshop będą odpowiadać za przestępstwo. Jeszcze raz zachęcam do składania zawiadomień !!! NIE POZWÓLMY SIĘ OSZUKIWAĆ !!!!!

27 de junho de 2025

Przestrzegam

Przestrzegam, zamówienie złożone w marcu niezrealizowane, pieniędzy również nie odzyskałam mimo wielu monitów. Sprawę zgłoszę na policję

17 de julho de 2025

Mydlenie oczu

Mydlenie oczu. Ciagła informacja że awaria, błąd systemu, wyznaczanie nowych dat dostawy - 2 lata temu zamówiłem u nich koszulki i dotarły bez problemu - teraz jakiś wał. Teraz czas realizacji 2 miesiące żart kpina.

16 de junho de 2025

ODRADZAM KRETACZE I OSZUSCI

Stanowczo ostrzegam przed zakupami w Camo Shop.
To firma, która w moim przypadku wykazała się kompletnym brakiem profesjonalizmu, uczciwości i szacunku wobec klienta. Od ponad miesiąca czekałem na realizację zamówienia, a w zamian otrzymałem jedynie puste obietnice, zbywanie i jawne kłamstwa.

Zamiast towaru – bajki. Zamiast rozwiązania – ściema i tania zagrywka w postaci rabatu 50 zł, który miał niby zrekompensować całe to zamieszanie. Trudno jednak mówić o rekompensacie, skoro zaufania już nie da się odzyskać.

Krętactwo, mijanie się z prawdą i granie na czas – oto, z czym miałem do czynienia. Camo Shop to, niestety, przykład tego, jak NIE prowadzić sprzedaży.

Jeśli chcesz wydać pieniądze i nic nie otrzymać w zamian – trafiłeś idealnie.
Jeśli jednak oczekujesz rzetelności i uczciwości – trzymaj się z daleka.

14 de julho de 2025

Oszukany klient

05 maja złożyłem zamówienie na 4 koszulki. 16.06 firma napisała, że nie przewidują dalszego opóźnienia w dostawie. Zrezygnowałem z zamówienia ponad 2 tygodnie temu. Kasy nadal na koncie nie ma. To się nazywa robić interes !!!

13 de julho de 2025

Oszuści

Oszuści od kwietnia czekam na przesyłkę i tylko dostaje e-mail z informacją, że przesyłka opóźniona. Czekam na zwrot kosztów

11 de julho de 2025

Fatalne

Fatalne, ściema, że już wysyłają i tak ciągle. Brak zwrotu wpłaconej kwoty.

25 de janeiro de 2025

Złodzieje.

Miesiąc czasu czekałem na koszulki. Pisanie, że mają problemy, że robią wszystko żeby wysyłka została szybko zrealizowana... I kontakt mail się urwał.

10 de julho de 2025

Oszustwo

Na stronie sklepu jest podany adres sklepu, ale pewnie lipny. Z tego, co można znaleźć w Google, jest inny adres gdzie, można się udać. Ciekawe czy pani Sylwia to słupek.

Szczegóły firmy CAMOSHOP Sylwia Piątek:

Data rozpoczęcia działalności: 2016-01-07
Status: Aktywny

1 de julho de 2025

Ostrzegam przed tym sklepem

Nie realizują zamówień, co chwilę przesuwają terminy, zwrotu pieniędzy też nie można się doprosić. Będę mocno interweniować w tej sprawie, aby ponieśli wreszcie konsekwencje.

28 de maio de 2025

Oszuści

Zamówienie wysłane 12 marca, do tej pory nie zostało zrealizowane. Wielokrotnie przekładany termin dostawy, od miesiąca brak kontaktu. Dwa żądania zwrotu pieniędzy pozostały bez echa

12 de março de 2025

Maskra

Maskra, co jakiś czas dostajesz e-mail o opóźnieniu, ale teraz to na bank nieprzekraczalny termin. Zero kontaktu z kimkolwiek jedynie e-mail albo messenger przy czym te kanały jakby były obsługiwane przez innych ludzi. Omijać dalekim łukiem i wpisywać w komentarzach aby nikt nie korzystał z ich usług.

7 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Koszulki zamówiłem 3 tygodnie temu czas…

Koszulki zamówiłem 3 tygodnie temu czas dostawy 3-5 dni, po 2 tygodniach informacja że przesyłka opóźniona. 0 kontaktu, telefonu nie odbierają i na początku informacja, że nie udzielają informacji na temat zamówienia. Nie polecam sklepu.

7 de julho de 2025

Oszustwo

6 kwietnia zamówiłem koszulkę i do chwili obecnej jej nie dostałem. Raz w miesiącu dostaję maila z informacją o terminie wysyłki. Jak dla mnie to oszustwo na wielką skale. Wystarczy przyjąć zamówienia od kilku tysięcy ludzi po 40 zł i towaru nie wysłać, a kasa jest. Przestrzegam przed jakimikolwiek zakupami w tej firemce

6 de abril de 2025

OSZUSTWO!!

OSZUSTWO!!! Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu ZERO kontaktu. Nikt nie odbiera, nikt nie odpisuje na maile. Uważajcie bo to zwykła naciągaczka i oszustka na pieniądze!!!

2 de junho de 2025

Krętacze

Nie polecam zwykli krętacze i oszuści zamówienie z 7 kwietnia do dzisiaj nie zostało dostarczone, zgłosiłem anulowanie zamówienia i zwrot gotówki niestety zero odpowiedzi

7 de abril de 2025

Oszuści

Oszuści, po opóźnieniu wysyłają maila o rabacie na przyszłe zamówienie, brak kontaktu. Infolinia nie działa. Na maile nie odpowiadają.

30 de maio de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais