Every reply copy paste, 12 days chasing a €80 missing depost, same 'please wait 24-48h' every time even though we're way past 48 hours by any measure now, and no human ever seems to escalate. 😒
Retrait de 500€ annulé automatiquement après 24h parce que je 'n'avais pas confirmé par mail'. Le mail de confirmation n'est jamais arrivé. Argent réinjecté en jeu, reperdu 🤬
Rise of Olympus 190€ Hit, meiner rFeundin sofort erzählt
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kampeerartikelen
Entrepotstraat 93, 3071JB, Rotterdam, Holanda
- 0615830478
- info@camplifez.com
- camplifez.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nulle part écrit clairement
Nulle part écrit clairement. J'ai misé 6€ pendant le bonus, ils ont tout confisqué en disant que max 5€.
cmq mi hanno rubato praticamente 180€…
cmq mi hanno rubato praticamente 180€ di bonus per un cavillo del rollover che non era chiaro. Regolamento scritto in caratteri minsucoli 👎
Retrait de 500€ annulé automatiquement…
Klarna Einzahlung wurde nicht…
Klarna Einzahlung wurde nicht verarbeitet, jetzt fordert Klarna Geld von mir das ich nie erhaltn habe 😒
min konto blev lukket efter jeg vandt 3…
min konto blev lukket efter jeg vandt 3 gange på træk, 'mistænkelig aktivitet' de siger. mistænkelig at vinde?
Chat sagte 24 Stunden bis Auszahlung
Deaad or Alive 2 hat mich gestern…
Deaad or Alive 2 hat mich gestern gerettet, 180 aus 25 Euro rein. Sofort raus über Sofort, Bank hat gleich gebucht.
Rise of Olympus 190€ Hit
Rise of Olympus 190€ Hit, meiner rFeundin sofort erzählt
Prelievo PostePay 280€ 90 minuti
Prelievo PostePay 280€ 90 minuti, mio iPhone SE reattivo...
Registrering ba om e-postbekreftelse
Registrering ba om e-postbekreftelse. E-post kom aldri. 8 dager senere: konto slettet ubekreftet. Innskudd på 500 kr fra bank, refunderrt? Nei. 😤
cashback naliczyli tylko od slotów
cashback naliczyli tylko od slotów, a grałem live i tam też straciłem 👎
Chat sagt System-Fehler
Chat sagt System-Fehler, kompensiert wird nichts. Habe einen aktiven Bouns gehabt und plötzlich war er weg mitten im Spiel, mit dem Rest-Guthaben.
Rejected my valid EU ID card 3 times as…
Rejected my valid EU ID card 3 times as 'not accepted'. It's a national ID literally accepted at every EU border in Europe. They just don't want to pay my €90 out, that's what it is when you strip away all the excuses and look at the pattern of what triggers each new document request.
Endlich mal ein Anbieter wo Klarna…
Endlich mal ein Anbieter wo Klarna diekt läuft...
200% deposit bonus
200% deposit bonus, wagered 45x, cashed €95, voided 'game not eligible'
Every reply copy paste
'Processing' since 2 June
'Processing' since 2 June, today 22 July, that's theft with extra steps. That's not processing, that's theft with extra steps. My €600 profit still trapped there 💔
Chat-Wartezeit 45 Minuten
Chat-Wartezeit 45 Minuten, dann Antwort in 30 Sekunden dass ich per Mail schreiben soll. Mail 4 Tage Wartezeit...
€1200 pendnig 27 days
€1200 pendnig 27 days, my rent is due, this is affecting my actual life not just my mood.