Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

God og proaktiv support!

Jeg bestilte et campingbord, som skulle leveres via PostNord og Danske Fragtmænd. Leveringen gik helt galt, og supporten hos PostNord og Danske fragtmænd var ubrugelige som sædvanligt. Campmarket svarede dog efter 30 minutter, de fulgte selv op på om der fortsat var udfordringer, og i sidste ende løste de problemet for mig, efter stor frustration med PostNord. Særligt tak til Markus i supporten for hans hjælp!

10 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

En rodebutik.

En rodebutik.. Jeg har tidligere købt ved dem, og havde da heldigvis god tid. 2 campervinduer var måneder undervejs. Nu det samme med et andet vindue bestilt for 10 dage siden. Man får ringe eller ingen advisering om status på ordren.

22 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Firmaet holder øje til varen er fremme

Firmaet var hurtigt til at sende pakken; og jeg kunne følge den. Lige indtil nærmeste pakkesortering. Formentlig en fejl i scanning. Campmarket har været på sagen fra dag ét og holdt mig løbende orienteret om status for levering. Endelig er pakken ankommet - og selvfølgelig i god stand. Tak til medarbejder i Campmarket som ikke giver op.

20 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fusk og snyd

Sendte en vare retur, som ikke har hvert ude af den kasse den er sendt i. nu påstår de så den er skadet og beskidt og ikke vil betale mine penge tilbage..

15 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Stadig ingen levering efter 5 dage.

Dette er åbenbart ikke en dansk side. Varerne kommer fra Sverige. Jeg bestilte d. 6. juni. Her d. 11. juni er varerne stadig i følge leveringsoplysningerne i Sverige nord for Stockholm. Der gives ingen estimeret leveringstid. Har bestilt en lagervare.

11 de julho de 2022

Stor ros til CampMarket.dk

Jeg købte fortelt og fiberstænger til campingvogn. Der kom en pakke med forteltet, stængerne var ikke med. Efter 14 dag kontaktede jeg firmaet, Det viste sig at der var sendt 2 pakker til mig, pakkeposten havde kun afleveret den ene den anden havde de afleveret til Føtex uden at give mig besked, så pakken med stængerne gik retur. Efter en behagelig samtale pr tlf. sendte firmaet stængerne igen, Fin service , kan kun anbefale CampMarket.dk på det varmeste.

8 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en maskine, uden dansk brugsanvisning

Jeg har bestilt en maskine, der hedder Transportabel vakemaskine Mestic med centrifugering. men der følger ikke en Dansk brugsanvisning med, og den eneste med alle andre sprog viser ikke mange tegning, som eventuel kun guide en frem, og der er ingen steder man kan få fat i en anvisning om brug. dårlig SERVICE

10 de dezembro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais