Bestilte et par støvler og modtog dem inden for en rimelig tid. Måtte desværre returnere dem da de var for små. Har så ikke hørt fra Campz siden. De plejede ellers altid at have god service
Leia as opiniões dos outros
Købte et par vandrestøvler - havde aldrig haft det mærke og ingen fysiske forretninger havde dem på lager. Samtidig var der lidt forvirring om størrelsen. Men alt var som det skulle og dejligt med en... Ver mais
I september kontakter jeg Campz, fordi jeg har en reklamation på et par støvler. De svarer, at jeg skal sende varen retur og så snart de har dem, vil jeg få refunderet pengene. 13. okt. skriver de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Campz.dk blev lukket permanent! Den tidligere online shop Campz.dk er ikke længere tilgængelig og tager ikke længere imod ordrer. Varemærket "Campz" anvendes nu af Bergfreunde GmbH til outdoor-produkter. Bergfreunde fører sin egen online shop Bergfreunde.dk som uafhængig virksomhed. Besøg Bergfreunde.dk til dine fremtidige køb af outdoor udstyr, beklædning eller sko. Vi glæder os til, at du kigger forbi.
Informações de contacto
Alemanha
- campz.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jeg sendte varerne retur og har ikke…
Jeg sendte varerne retur og har ikke fået mine penge retur nu godt 2 uger senere. Det er FOR lang tid der går!
Langsommelig reklamationsbehandling
Afsinding langsommelig behandling af reklamationssag, så jeg handler et andet sted næste gang.
Tilmeldte mig nyhedsbrev og fik…
Tilmeldte mig nyhedsbrev og fik Kampagnekode tilsend, men koden hvor de lovede 70,- virker ikke, skiver at den allerede er udløbet og ikke anvendes.
Har i kommentar til købet anmodet dem om at returnere de 70,- som jeg er berettiget til, så må jeg se om de lever op til min forventning
Faster deliveri than expectedand got…
Faster deliveri than expectedand got what I ordered
Everything worked fine.
Nice selection
Nice selection - great prices and good delivery
Perfekt sandal
Nem og gratis returnering, hvis skoen ikke passer.
Sandalerne passede, og hvis det ikke var tilfældet, nemt og gratis returnering. Normalt vil jeg ikke købe fodtøj uden først at have prøvet. Men prisen og især returnerings policen fik mig til at tage chancen. De ankom til døren og pakken indeholdt alt, hvad jeg skulle bruge til en nemme returnering hvis det var nødvendigt. Dog passede de perfekte.
Fin service
Fin service, fin hjemmeside, fine priser, fin levering. Ingen problemer... :-)
The chais I ordered was brown I got…
The chais I ordered was brown I got black...They was really small....

Resposta da Campz.dk
Irriterende procedure ved fejl
Irriterende procedure ved fejl
Bestilte et telt som ankom men manglede stænger, barduner og pløkke. Reklamerer og får som svar at jeg skal returnere telt og får penge retur hvorefter jeg skal genbestille. Det er simpelthen for ringe og ufleksibel en service.
John

Resposta da Campz.dk
Alt fungerer bare perfekt hver gang👍
Vil ønske den var større men eller en…
Vil ønske den var større men eller en fin pude
Super fint produkt og hurtig levering
Super fint produkt og hurtig levering. Lidt fejl besked om levering vedrørende at pakken var sendt og samtidig forsinket, men kundeservice svarede hurtigt.
Hurtig levering.
Da jeg skulle teste teltet, gik den ene stang desværre i stykker.
Jeg reklamerede og fik svar med det samme og en returlabel og pengene retur derefter.
Virkelig god service.
Jeg kan klart anbefale at handle der.
God kvalitet og lever op til…
God kvalitet og lever op til forventninger
Super kvalitet og hurtig sikker…
Super kvalitet og hurtig sikker levering f
Perfect
They where perfect. From estimate, to shipping, to fit, everything happened nearly overnight. I'll recommend og O Will be shopping herefter again.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.