Banner for Cantata Coffee, Tea & Gifts

Cantata Coffee, Tea & Gifts Opiniões 942

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik koop hier al drie jaar koffiebonen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zijn wel iets duurder dan in de doorsnee winkel, waardoor we af en toe afwisselen met andere koffiezaken. Enig minpunt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer gevarieerd aanbod van koffie en thee van hoge kwaliteit. Een plezier om bij elke bestelling naast iets vertrouwds, ook iets nieuws te bestellen. De laatste levering liep niet helemaal vlot (te wi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo , dagelijks genieten van uw Cantata coffee van super qualiteit , dat is onmisbaar geworden ! De vele soorten , maken dat ik door t intense proeven de juiste keuze kan maken . (Jammer dat vorig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

1ère commande via le site mais je connaissais déjà les produits, achetés dans 2 magasins de la marque différents. Excellents produits. Le seul bémol a été avec la livraison mais Cantata n'en est nu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café
  2. Torrefação de café
  3. Coffee Shop
  4. Loja de chás

Sobre Cantata Coffee, Tea & Gifts

Welkom bij Cantata – Coffee, Tea & Gifts

Bij Cantata draait alles om beleving. In onze winkels en webshop vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 260 soorten koffie en thee uit meer dan 70 landen. Van klassieke smaken tot verrassende blends: elke kop vertelt zijn eigen verhaal.

Cantata is dé bestemming voor wie houdt van kwaliteit, geurige ontdekkingen en een tikkeltje luxe in het dagelijks leven. Onze passie stopt niet bij koffie en thee – we bieden ook verfijnde geschenkartikelen aan, perfect om iemand (of jezelf!) te verwennen.

Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service, uitgebreide productkennis én de mogelijkheid om alles eerst te ruiken in de winkel. Zo vind je altijd precies wat bij jouw smaak past. In onze webshop krijg je hetzelfde warme gevoel, met duidelijke omschrijvingen, inspiratie en regelmatig leuke acties.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannend kopje kruidenthee, een krachtige espresso, een originele geschenkbox of een limited edition seizoensblend – bij Cantata vind je het allemaal.

We nodigen je graag uit om onze wereld vol aroma’s te ontdekken.
Laat je zintuigen prikkelen en proef de wereld, kopje per kopje.

Bezoek onze webshop

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

942 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Snelle levering, heerlijke thee

Snelle levering en heerlijke, verse thee

10 de fevereiro de 2025

Dag Angelique,
Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je genoten hebt van de snelle levering en onze heerlijke, verse thee. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Snel bezorg lekker coffee

Snel bezorg lekker coffee

6 de fevereiro de 2025

Dag Juan Camilo,
Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle bezorging en de lekkere koffie. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Lekker

Vlot geleverd, correcte e-mail meldingen. Goede theemengelingen.

8 de fevereiro de 2025

Dag Kristel,
Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij dat de levering vlot verliep en dat u tevreden bent met de theemengelingen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Efficacité

Commande et livraison rapides !

30 de janeiro de 2025

Bonjour Sylviane,
Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes heureux que la commande et la livraison aient été rapides. À bientôt pour de nouvelles commandes !
Bien à vous

Heerlijke theesoorten

Heerlijke theesoorten, verrassende smaken! En een snelle levering.

2 de fevereiro de 2025

Dag Kelly,
Wat fijn om te horen dat je van onze theesoorten hebt genoten! We zijn blij dat de verrassende smaken en de snelle levering naar wens waren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

To find the best coffee by deepest concentrating .

(Jammer dat vorige bestelling ver te zoeken was ; er was geen tracking nummer en post nl. heeft geen mail gestuurd zoals gewoonte ...)
vriendelijke groeten.

8 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Dag Jozef,
Hartelijk dank voor je fijne feedback en het delen van je ervaring! We zijn blij dat je dagelijks geniet van onze koffie en dat je de verschillende smaken waardeert. Wat betreft de levering, onze excuses voor het ongemak met het trackingnummer. We zullen dit verder opvolgen en zorgen dat dit in de toekomst vlotter verloopt. Bedankt voor je geduld en hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen!

Correct en snel geleverd

21 de janeiro de 2025

Dag Hilde,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat de levering snel en correct was. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en heerlijke thee

Goede service en heerlijke thee, heb ze allemaal al geproefd. Gaan zeker weer bestellen

30 de janeiro de 2025

Dag Merel,
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je genoten hebt van onze thee en onze service. Het is fijn om te horen dat je van plan bent opnieuw te bestellen – we kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen!

Degelijke thee.Mooie

Degelijke thee.Mooie
Verpakking .Snelle thuislevering

23 de janeiro de 2025

Dag Jozef,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze thee, de verpakking en de snelle levering. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Top bedrijf

Zoals altijd alles in orde. Goede producten en snelle levering.

26 de janeiro de 2025

Dag Giovanni,
Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super lekkere thee!

21 de janeiro de 2025

Dag Joke,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze thee lekker vindt. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Goede service snelle levering

24 de janeiro de 2025

Dag Olga,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Topzaak

Super lekker gegeten mooie zaak en vriendelijke ontvangst gewoonweg alles top. Wij komen zeker terug.

17 de janeiro de 2025

Parfait !!

Commande bien emballée, les infusions sont délicieuse et il y avait même un petit cadeau, merci beaucoup.

19 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

koffie capsules

ik heb een paar dagen geleden Capsules koffie besteld na gekomen ik zag die capsules met papier gemakt en tot ziet in Nespresso machine en warme water begint volledig geopend en alle gemalen koffie komt is koffie cup dus ik ben niet tevreden en hun 2 ster en niet meer.

15 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.