Nadat wij een hele gezellige wijnproeverij hebben gedaan, hebben we een aantal wijntjes besteld Super snel geleverd door deze mensen met passie voor wijn Ben bang dat we snel weer moeten bestellen... Ver mais
Ze waren en zijn super attent als gast vrouw en gast heer en hebben heel veel ervaring in wijn plus alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn er zeker weer bij mochten ze nog een proeverij organis... Ver mais
Wat een heerlijke wijn. Ik had de witte Rioja en de rosé Rioja besteld en ben meer dan verrast. Wat een mooie wijn. De bestelling verliep vlot en de website was helder en duidelijk. Omdat ik in Haar... Ver mais
De allerlekkerste wijnen, eigen import, voor de mooiste prijzen EN...eindelijk eens niet die saaie standaard fles op je tafel/in je wijnkoeler :)
Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fantastische service , persoonlijke aanpak en een mooi assortiment ! Hele fijne onderneming👍

Resposta da Cantivino
Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Resposta da Cantivino
Ze waren en zijn super attent als gast vrouw en gast heer en hebben heel veel ervaring in wijn plus alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn er zeker weer bij mochten ze nog een proeverij organiseren.

Resposta da Cantivino
Snel en duidelijk in communicatie en verzending.

Resposta da Cantivino
Duidelijke website, heerlijke wijnen, verrassende aanbiedingen, ren snelle persoonlijke afgeleverd. (Als je in de buurt woont natuurlijk! (🥂😋👍)

Resposta da Cantivino
Supersnelle feedback over de termijn van de levering en levering aan huis!

Resposta da Cantivino
Het contact met Cantivino was zeer prettig. De door mij bestelde wijn hebben ze eerst voorgeproefd en bleek niet meer op dronk. Gelijk hebben ze contact met mij gezocht en is er een prima oplossing gevonden. Wat fijn dat een webwinkel op zo'n manier met je meedenkt. Door het persoonlijke en eerlijke contact kan ik Cantivino met een gerust hart aan iedereen aanraden.
Het geboden alternatief was daarbij ook nog eens zeer smakelijk.

Resposta da Cantivino
Uitstekende wijnen voor een prima prijs.
Snelle levering en echt goede communicatie en service!
Aanrader.

Gute Weinauswahl
Sehr schnelle Lieferung
Meine gekauften Weine schmecken hervorragend!
Immer wieder gern!!!

Resposta da Cantivino
Hele fijne en snelle service! Hebben bijzondere en lekkere wijnen in het assortiment. Aanrader dus!

Resposta da Cantivino
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.