CanvasCompany.be Opiniões 191

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee van de drie bestellingen binnen. Zeer tevreden, zo scherp en mooie realistische kleuren Kan niet wachten op bestelling 3. Meer dan tevreden.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

191 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een mooie ervaring

Het was een mooie ervaring. Bestellen ging makkelijk ook het overlopen van wat en hoe ik het wou was makkelijk. Prijs kwaliteit zeker een aanrader. Zeer snelle levering en kwalitatief materiaal. Ik bestel zeker nog bij CanvasCompany

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bager bedrijf proberen het probleem op…

Bager bedrijf proberen het probleem op te lossen met voucer waardebon terwijl hun een halve text op de lijn drukken oplichter s niks kopen daar

27 de março de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Bedankt voor je review 😔 Wat vervelend om te horen dat het product niet naar wens is en dat de geboden oplossing niet aansluit bij je verwachting.

We begrijpen je frustratie en kijken dit graag nogmaals voor je na om tot een passende oplossing te komen. Neem gerust contact met ons op via review@canvascompany.nl met je gegevens, dan helpen we je verder 🙏 ^Nienke

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit afdruk op canvas.

Ik heb inmiddels 3 foto’s laten afdrukken op canvas en ik moet zeggen, de kwaliteit valt me absoluut niet tegen. Mooi van kleur en helderheid. Wel een klein puntje van kritiek mbt grotere baklijsten. Door het gebruikte materiaal zijn deze niet echt stevig. Verder ben ik zeer tevreden.

31 de março de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Bedankt voor je mooie en eerlijke review 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, kleuren en helderheid van de canvas doeken!

Dank ook voor je feedback over de grotere baklijsten — dat nemen we zeker mee om te verbeteren. Fijn dat je verder zo tevreden bent, daar doen we het voor! 🎉

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snel en goed verpakt.

19 de março de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Bedankt voor je fijne review 😊 Wat goed om te horen dat alles snel, netjes en goed verpakt bij je is aangekomen. Daar doen we het voor! 🎉 ^Nienke

Great products and offers

Great products and offers. Good quality print and build. I have ordered four times from canvas company and every time the products were great.

24 de março de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Thank you so much for your kind words 😊 How great to hear that you’ve ordered from us multiple times and keep coming back! We’re really happy you’re pleased with the quality and our offers — that means a lot to us 🙌 ^Nienke

Classificada 3 em 5 estrelas

Worden los in een doosje verzonden…

Worden los in een doosje verzonden zonder bescherming tussen de foto plaatjes. Ze schuiven dan over elkaar en dat zou echt beter kunnen. Ook zouden magneetplakkers fijne zijn ipv die erbij zitten. Dan kun je nog eens afwisselen met afbeeldingen.
Verder wel een makkelijke site.

23 de março de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Dank je wel voor je feedback en het delen van je ervaring 🙂 We nemen je opmerkingen over de verpakking en de magneetplakkers zeker mee om onze producten en service te verbeteren.

Als je dit verder wilt toelichten of met ons mee wilt denken, kun je contact opnemen via review@canvascompany.nl. We helpen je daar graag verder.^^Foekje

Classificada 3 em 5 estrelas

Het ziet er mooi uit maar ik had een…

Het ziet er mooi uit maar ik had een foto verwacht

26 de fevereiro de 2026

Resposta da CanvasCompany.be

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat het er mooi uitziet, maar we begrijpen dat het teleurstellend is als het niet helemaal is wat u had verwacht.

Wilt u ons alstublieft mailen op review@canvascompany.nl met uw bestelgegevens en een korte toelichting? Dan kijken we graag met u mee en zorgen we voor een passende oplossing. ^Nienke

Prima keuze

We hadden een ruime keuze in maten, de levering was prima in orde en best snel. De foto staat er mooi op.
Het enige minpuntje is dat het doek niet helemaal strak gespannen staat.

25 de fevereiro de 2026

Zeer tevreden

Supersnelle levering. Er ontbrak 1 onderzetter. Na contact werd dit zeer snel en correct opgelost.
Ik ben een tevreden klant!!

24 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.