Flenge i popup levegg hvor kjøper mener duk sprakk ved oppsett av vegg. Produsent mener den kommer av ytrepåvirkninger , selv om duk ikke har vært slått opp mer en 2 ganger . Påstand mot påstand da, m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det mangler mål på Fiamma markisevegg. Det står XL, men oppgis ikke mål. Mål på XL er 250 cm utfall, men denne er kortere, 225 cm, ifølge telefonsamtale. Det virker misvisende. Sett inn mål så blir d... Ver mais
Hei. Me ønsker å vente på bordet og bagen til dere får det inn igjen i Februar. Mvh Kurt Westervik. Så lurer eg på om dere har eit låsbart tanklokk til vannpåfyllinga utvendig til vogna vår? Den er e... Ver mais
Det slutter ikke overraske med de gode/kjappe tilbakmeldinger som kommer fra Caravan.no - selv på kvelden :-) Denne gang var det gass adapter, kjapt svar og takk for det - da kan jeg gå videre med en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Velkommen til -oss iCaravan. Vi har over 17000 produkter i vår nettbutikk spesialdesignet for deg som har en aktiv ferie. Bobilutstyr, caravanutstyr, campingutstyr, båt og hytteutstyr finner du i vårt sortiment.
Informações de contacto
Strandvegen 144B, 9006, Tromsø, Noruega
- +47 95 43 43 56
- post@icaravan.no
- caravan.no
Respondeu a 8% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
hurtig og presis responds
Raskt svar og ikkje til å missforstå
Raskt svar og ikkje til å missforstå. 👍
Rask respons og topp service!
Snipe Pro Max problem
Jeg fikk først kontakt med en særdeles hyggelig kundekontakt som loset meg videre. Fikk da raskt svar fra vedkommende som hadde kompetansen på mitt spørsmål og problem. Meget tillitsvekkende.
Super kundeservice☺️
Ny caravanist som trenger kunnskap
Kjempeflott tiolbakemelding gabske kjapt også.
Ga meg gode konkrete svar
Enormt lang leveringstid
Bra produkter og god service!
Kjapp tilbakemelding og ikke noe tull
Kjapp tilbakemelding og ikke noe tull. Seriøs forhandler 👍🏆
Ble lovet å få tilsendt en ny…
Ble lovet å få tilsendt en ny rullegardin til takluken da denne ikke fungerte. Har ventet noen måneder, fikk først tilsendt feil produkt, først da sier de at de ikke kan sende meg ny allikevel da de mener de kan reparere den (helt nye) defekte takluken. Passer dårlig å være uten rullegardin på takluken på soverommet i høysesong...
Kjempebra service!!
Raskaskt svar
Veldig raskt svar, med gode alternativer.
Jan-Arne
Veldig effektivt og nyttig svar!
Forespørsel via nettside
Sendte en forespørsel via skjemaet deres på nett, fikk svar på mail før det hadde gått 10 minutter
Utrolig god og hyggelig kundeservice
Utrolig god og hyggelig kundeservice! Behjelpelige og flinke folk. Anbefales handle hos Caravan.
Hurtig tilbakemelding
Hurtig tilbakemelding, da jeg måtte endre forsendelses måte på bestilte varer fra nettbutikken caravan.no.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.