Flenge i popup levegg hvor kjøper mener duk sprakk ved oppsett av vegg. Produsent mener den kommer av ytrepåvirkninger , selv om duk ikke har vært slått opp mer en 2 ganger . Påstand mot påstand da, m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det mangler mål på Fiamma markisevegg. Det står XL, men oppgis ikke mål. Mål på XL er 250 cm utfall, men denne er kortere, 225 cm, ifølge telefonsamtale. Det virker misvisende. Sett inn mål så blir d... Ver mais
Hei. Me ønsker å vente på bordet og bagen til dere får det inn igjen i Februar. Mvh Kurt Westervik. Så lurer eg på om dere har eit låsbart tanklokk til vannpåfyllinga utvendig til vogna vår? Den er e... Ver mais
Det slutter ikke overraske med de gode/kjappe tilbakmeldinger som kommer fra Caravan.no - selv på kvelden :-) Denne gang var det gass adapter, kjapt svar og takk for det - da kan jeg gå videre med en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Velkommen til -oss iCaravan. Vi har over 17000 produkter i vår nettbutikk spesialdesignet for deg som har en aktiv ferie. Bobilutstyr, caravanutstyr, campingutstyr, båt og hytteutstyr finner du i vårt sortiment.
Informações de contacto
Good service
Rask respons super service 🤩👍
100% fornøyd med Caravan.no
100% fornøyd med Caravan.no
Meget god kundeservice. Butikken har alltid levert mine bestillinger til rett tid.
God hjelp og raske tilbakemeldinger
Rask og hjelpsom
Rask og hjelpsom, litt lang leveringstid fra tyskland,men sånn er det i bobil
bransjen lang levering
Fikk gode råd og veiledning om riktig…
Fikk gode råd og veiledning om riktig produkt for mitt behov.
Jeg hadde spørsmål om en markise og…
Jeg hadde spørsmål om en markise og sendte mail på kveldstid. Finn utfyllende svar innen 1/2 time. Det var imponerende! Tusen takk for hjelpen.
Leverte inn en garanti sak der…
Leverte inn en garanti sak der garantien er innenfor. Etter flere purringer og 5 måneder senere fikk jeg svar at garantien var gått ut og at jeg måtte kontakte fabrikanten av produktet
I ordered a part that it was not ready…
I ordered a part that it was not ready to be delivered at least in 2 months. Part sent together with something I needed urgently. I did not realize until it passed several days. Then I cancelled one item and wait for the other which was ready. Bad communication too many e-mails
Raske og seriøse svar på epost!
Raske og seriøse svar på epost!
Selgeren anbefalte dessuten å finne et annet produkt da han mente dette ikke ville tilfredsstille mine behov. Det kaller jeg service!
Hurtig svar og meget god service.
Ga rask tilbakemelding og alternativer…
Ga rask tilbakemelding og alternativer når de ikke kunne skaffe produktet.
god service og rask tilbakemelding
Ryddige og lett å få hjelp
God kundeservice
God kundeservice pg kjapp respons.
Gode priser, og hurtig levering
Bra forklaring på en frusterende kw…
Bra forklaring på en frusterende kw avleser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.