Informações sobre a empresa

1. Serviço de jogos de azar
  2. Serviço de notícias
  3. Site de opiniões online

Escrito pela empresa

Cardmates.ua – це найбільша гемблінг спільнота України. На нашому сайті ви знайдете: щоденні новини гемблінгу України та світу, чесні експертні огляди покер-румів, букмекерів та казино, промокоди, бонуси тощо. Наш головний козир – дружнє ком'юніті українських гравців у блогах та на форумі.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

Дуже класний сайт

Дуже класний сайт! Я в покері повний нуль була, але завдяки вашим статтям вивчила комбінації і вже навіть граю невеликі турніри. Все розписано дуже просто і зрозуміло. Окрема дяка за розділ про відповідальну гру, це важливо. Рекомендую всім хто цікавиться темою!

17 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Хороший портал, але є прохання щодо бонусів

Користуюсь кардмейтс переважно щоб чекнути ліцензійні казино і бонуси. Зручно що є рейтинги і відгуки реальних людей, а не тільки реклама. Раніше ще читав гайди по софту. Нормальний портал, але хотілося б більше ексклюзивних промокодів для старічків, а не тільки для нових гравців.

10 de dezembro de 2025

Загалом не поганий ресурс

Загалом не поганий ресурс, часто тут сиджу. Мені подобається розділ з блогами, цікаво почитати історії інших людей, як вони піднімалися в покері. Також тут знайшла нормальний огляд на казино, де зараз граю. Знімаю зірку за те що мобільна версія іноді підтуплює, а так все гуд.

4 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Ну таке

Ну таке, сайт як сайт. Інфи багато, особливо для новачків по правилам покеру і комбінаціям. Але як на мене дизайн трохи вже застарів, іноді важко знайти свіжі паролі на турніри, треба переривати купу сторінок. Новини читаю іноді, а так нічого особливого. На трієчку.

7 de fevereiro de 2026

Cardmates

Cardmates - це сайт де ви з легкістю знайдете однодумців які люблять гемблінг.
Завжди можна знайти підтримку та отримати пораду.
Для мене головним розділом на сайті є розділ блогів з гарним функціоналом де можна поділитись своїми історіями, думками, перемогами та невдачами))

9 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Cardmates це вже більше ніж просто сайт про гемблінг, це вже велика родина!

Якщо хочете розібратися і отримувати корисну інформацію про світ покеру , то вам сюди! Свого часу випадково натрапив на цей сайт і вже як більше двох років повністю задоволений!
Дуже круте ком'юніті - яке допомагає і втішає в будь якій ситуації! Багато різних крутих конкурсів і турнірів між учасниками спільноти!

8 de outubro de 2025

Дякуємо за відгук! ❤️

Cardmates українськомовна спільнота

Я не зразу наважився приєднатися до спільноти Cardmates зважаючи на свій вік ( мені вже 70 років). Але з першого дня перебування на цій платформі я отримав підтримку як з боку адміністрації так і від форумчан. Тут не тільки спілкуються з питань гемблінгу, але й допомагають у вирішенні різних питань. Рекомендую всім любителям покеру, особливо молоді приєднуватися до ці'ї спільноти і ви ніколи не пожалкуєте!

24 de setembro de 2025

Дякуємо за відгук! Дуже цінуємо вашу активність на сайті ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Майже 2 роки тому доля познайомила мене…

Майже 2 роки тому доля познайомила мене з cardmates.ua. Я навіть не уявляв, на скільки цей сайт мене прив'яже до себе, а кількість приємних людей на ньому зашкалює. Бажаю команді розвитку та досягнення нових висот.

24 de setembro de 2025

Resposta da Cardmates.ua

Дякуємо за розгорнутий відгук та ваш безцінний внесок у розвиток ком'юніті Cardmates! 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Дуже гарний сайт з оновленою…

Дуже гарний сайт з оновленою інформацією, жвавий форум, завжди допоможуть у будь якому питанні, будь то оновлення по чи бан без причини, тощо.

1 de setembro de 2025

Дякуємо за відгук! 🤝

Мені подобається Cardmates

Мені подобається Cardmates

Ніколи нічого не вигравала а тут багато можливостей шось занести вже кілька разів потрапила до призів у конкурсах. Ну все вогонь, новини заходжу читати переписуюся з відвідувачами бонуси від покеру та казино мені зайшли.

Такого в Україні більше немає!

23 de julho de 2025

Resposta da Cardmates.ua

Дуже дякуємо за ваш відгук 🙏 Радимо слідкувати за оновленнями на сайті – плануємо для вас ще більше цікавих активностей 😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Супер приватні турніри та активності…

Супер приватні турніри та активності для користувачів) Єдине що додайте будьласка можливість робити голосування у блогах, дякую

19 de julho de 2024

Resposta da Cardmates.ua

Дякуємо за відгук! Незабаром обов'язково додамо опцію голосування для користувачів 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Я не дуже люблю писати відгуки

Я не дуже люблю писати відгуки, але Cardmates це мій улюблений сайт. Тут рілі цікаво, я знайшов друзів по покеру і щодня заходжу на кардмейтс почитати блоги

Дякую за турніри та все що ви робите для нас!

2 de julho de 2025

Дякуємо за відгук! ❤️

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais