care1.no Opiniões 16

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusen takk for en flott jobb! Anbefales.

Jeg vil gjerne dele min erfaring med Care1.

Telefonen min hadde lenge et problem med bakkameraet, men jeg la ikke så mye vekt på det – helt til jeg plutselig måtte skanne dokumenter. Jeg hadde allerede begynt å se etter en ny telefon, men i siste øyeblikk bestemte jeg meg for å kontakte Care1.

Og det viste seg å være en veldig god beslutning! Reparasjonen ble utført raskt og profesjonelt, og jeg slapp å bruke penger på å kjøpe en ny telefon.

Jeg vil spesielt fremheve profesjonaliteten til de ansatte og deres oppmerksomme og hyggelige kundeservice – det merkes virkelig.

Det var også positivt å oppdage at Care1 ikke bare reparerer telefoner, men også nettbrett og datamaskiner.

Tusen takk for en flott jobb! Anbefales.

25 de março de 2026

Hei Lena.

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding.
Vi setter utrolig pris på det.

very good service

very good service, helped us a lot and were very kind

12 de março de 2026

Hei Ronja.

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter utrolig pris på det. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, rask og veldig behjelpelige

4 de março de 2026

Resposta da care1.no

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi setter utrolig pris på det. :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Sendte inn en telefon med knust…

Sendte inn en telefon med knust telefon, fikk den tilbake med feilmelding, ringte appel suport å fikk beskjed om at telefonen må instaleres på nytt. Dette var en prosess som tok godt over en time til sammen. Uproft å sende en telefon som er «klargjort» uten å faktisk sjekke om dette er tilfellet.

12 de novembro de 2025

Resposta da care1.no

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi setter pris på om du tar kontakt med oss på e-post, slik at vi kan se nærmere på saken og finne ut hvordan vi kan forbedre oss.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Måtte bytte batteri fordi det hadde blåst seg opp og løftet opp skjermen. Gikk veldig raskt og helt gratis!

8 de outubro de 2025

Hei.

Tusen takk for din tilbakemelding. Så bra du var fornøyd med servicen! :D

Veldig grei løsning

Veldig grei løsning . Melder inn, får fraktbrev på mail . Sender inn , kommer ny iPad etter noen dager da den var absolutt knust .

7 de maio de 2025

Hei Heidi.

Tusen takk for en fin tilbakemelding. Så bra du er fornøyd med servicen din! :D

Classificada 1 em 5 estrelas

I got wrong device

I got wrong device. I sent in an Iphone 13 Pro and got an IPhone 12 Pro

6 de maio de 2025

Hei.

Vi er veldig lei oss for å høre dette. Vi har tatt kontakt med deg for å finne ut av dette, og hjelpe deg videre. :)

Suveren service!

Rep/fix av knust tlf løst på under ei uke, topp service/kontakt! 🫡

1 de abril de 2025

Hei Ronny.

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😃 Det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med servicen. Vi setter stor pris på det

Care1

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais