A empresa respondeu

Bună ziua. Totul a fost impecabil. Mașina a fost curată la primire. La returnare, din păcate, nu am avut cum să spălăm mașina la exterior. Am predat mașina la ora 3 dimineața, după un drum de 3... Ver mais

A empresa respondeu

Totul a decurs perfect,rezervare online fara avans, fara garantie, mașina afost top.Asigurarea full casco te absolva de orice responsabilitate pentru daunele ce pot aparea pe parcusul inchirierii! Ca... Ver mais

A empresa respondeu

O experiență excelentă de fiecare dată! Este deja a doua oară când închiriez de la CarHunt și sunt clientă de aproximativ 2 ani, iar serviciile au fost mereu la același nivel ridicat. Mașina a... Ver mais

1. Agência de aluguer de carros

Escrito pela empresa

CarHunt redefines the car rental experience through transparency, flexibility, and impeccable service. With a diverse fleet of modern cars and policies free of hidden fees, we are the trusted partner for your travels. Every aspect of our service reflects our commitment to customer satisfaction. Discover comfort, and freedom in every journey with CarHunt! Explore the world on your terms and experience the ease of renting a car with us. Your adventure begins with CarHunt - your trusted choice for rent a car in Otopeni and beyond!

5,0

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super echipa

Super echipa, Super companie
Simplu si la obiect, recomand cu drag.

Resposta da CarHunt

Multumim pentru recomandare! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca totul a fost asa cum v-ati dorit! Va asteptam cu drag si data viitoare!

Tutto perfetto

Tutto perfetto, la macchina, servizi,personale gentilissimo e efficace. Sicuramente ci torneremo!

2 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

Grazie per feedback! Siamo lieti che i servizi offerti dalla nostra azienda di autonoleggio abbiano soddisfatto le sue aspettative . Non vediamo l’ora di rivederci la prossima volta!

Perfect

Perfect! Serioși, mașini bune, amabili, totul la superlativ!

4 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca totul a fost pe placul dumneavoastra si va asteptam cu drag si data viitoare!

A fost o plăcere să închiriez mașina…

A fost o plăcere să închiriez mașina exact care am dorit-o comportamentul tuturor a fost exact cum mă așteptam oameni cu bun simț și responsabili !!! Recomand cu mult drag !!

31 de março de 2026

Resposta da CarHunt

Ne bucuram ca experienta dumneavoastra alaturi de compania noastra de inchirieri auto a fost una placuta si va asteptam oricand doriti sa inchiriati o masina din aeroportul Otopeni sau Iasi! Multumim pentru feedback!

Am închiriat pentru prima data am fost…

Am închiriat pentru prima data am fost placut impresionat de ei si de serviciile persoanelor de la predari super super ok băieții si masina super .primita curata eu am predato curata.recomand cu placere.

12 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

Multumim pentru apreciere! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastra si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni si Iasi!

Awesome

Awesome. Everytime i need a car they are the best.

11 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

We are glad that everything was as you expected and we are waiting for you whenever you need to rent a car from Otopeni airport!

Top servicii

Top servicii

8 de abril de 2026

Buna ziua

Buna ziua! As dori sa exprim toata aprecierea mea pentru serviciile oferite, atat masina cat si comportamentul agentilor a fost exemplar, tinand cont de orele la care am facut primirea si predarea( undeva la 4 dimineata). Masina curata, bine ingrijita si cu dotări actuale. Agentii au fost foarte ambili.
Mulțumesc pentru ospitalitate, cu mare drag si incredere voi apela la aceste servicii ale companiei Carhunt! 🙏

8 de março de 2026

Everything great

Everything great. Top notch cars and a 5 star experience.

Resposta da CarHunt

We're thrilled to hear that our services met your expectations!. Thank you for placing your trust in us! Looking forward to serving you again soon!

I recommed Carhunt 100%

I recommed Carhunt 100%, with great prices, discounts and a friendly staff allways ready to help. The car we recived, a Skoda Fabia, a new model, was perfect for our needs and very economical.

27 de março de 2026

Resposta da CarHunt

We're thrilled to hear that our services met your expectations! Your recommendation means a lot to us. Remember, we're always here and ready to assist you whenever you require our help. Thank you for placing your trust in us!

The best rental car in the world!

The best rental car in the world!

20 de fevereiro de 2026

Resposta da CarHunt

We are glad that you chose our rent a car company and that you were satisfied with our services! We are looking forward to see you again! Thank you for the feedback!

My experience was very pleasant

My experience was very pleasant, I was picked up and dropped off at the airport without any problems, the services are 24/7 and I can call at any time for assistance. The cars are brand new.

Recomand cu încredere!!

Cea mai bună companie pe care am avut-o și este foarte dificil să găsești o companie grozavă pentru închirierea unei mașini. Personalul este excelent în serviciul clienți și oferă asistență în permanență. Recomand!

26 de março de 2026

Resposta da CarHunt

Multumim pentru recomandare! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastra si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni si Iasi!

Închirieri auto Top

CarHunt chiar inchiriaza mașini la cel mai inalt si responsabil mod. Angajații prin care se face rezervarea, primirea si predarea mașinii sunt de nota 10.

1 de abril de 2026

Experiență super bună 😍

Experiența a fost foarte pozitivă și frumoasă, și mașina, și angajații au fost super și foarte prietenoși. Recomand ☺️ și dacă a să mai am nevoie, știu cine să contactez 😋

8 de abril de 2026

Bună ziua.

Bună ziua.
Totul a fost impecabil.
Mașina a fost curată la primire.
La returnare, din păcate, nu am avut cum să spălăm mașina la exterior. Am predat mașina la ora 3 dimineața, după un drum de 3 ore.
Colegul care a predat mașina a avut un comportament profesional, la fel și cel căruia i-am returnat-o.
A fost o experiență plăcută și vom mai apela la serviciile dumneavoastră când vom mai avea nevoie.
Multumesc

9 de abril de 2026

Totul perfect .!!

Totul perfect .!!

1 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

Multumim pentru recenzie! Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile oferite si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni!

Totul perfect ..

Totul perfect ... masina in conditii bune , curata . Angajati super disponibili.

2 de abril de 2026

Excelente

Servicio excelente con vehículos nuevos y una relación precio-calidad muy buena.

7 de abril de 2026

Resposta da CarHunt

Gracias por la apreciación! Nos alegra que haya elegido nuestra empresa de alquiler de coches y que los servicios ofrecidos hayan sido de su agrado y le esperamos siempre que necesite alquilar un coche en el aeropuerto de Otopeni!