Carlin Gardiner Opiniões 50

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er ovenud tilfredse med vores gardiner fra Carlin Gardiner! Fra start til slut har vi oplevet en rigtig god service. Der var en god dialog undervejs, og vi fik professionelle anbefalinger fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse.. Carlin gardiner var hurtige til at få lavet aftale om opmåling. Vi fik en perfekt rådgivning, da dialogen omkring valg af gardiner var både professionel og ærlig… lige præcis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik de smukkeste gardiner i hørlook til vores stue. Mange af vores gæster går hen til gardinerne og rører ved materialet og komplementerer hvor smukt det er. Da vi havde brug for at få monte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas

Escrito pela empresa

Vi beskæftiger os med fremstilling og salg af gardinløsninger. Vi tilbyder stofgardiner, foldegardiner, plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, madrasser, markiser med mere. Du kan få lige hvad du gerne vil have, men vi giver gerne give råd og vejledning. Når man ser og installerer i mange huse, giver det erfaring, og den deler vi gerne med vores kunder. Vores mål er at gardiner, hus og mennesker skal passe sammen. Vi køber stort ind, og producere så flere af vores produkter lokalt. Det giver miljø og prismæssige fordele. Alle vores stof gardiner og Lameller er vaskbare. Vores Gardinbusser køre i hele Danmark og indeholder hele vores produktprogram. Erhvervs og Project løsninger har vi stor erfaring med. Gratis opmåling, montage og prisgaranti er nogle af vores service ydelser. Giv os et kald på 20703030 og lad os få en gardin snak. Med venlig hilsen Ulrich Carlin Nielsen Ejer

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vælg Carlin hvis du skal have nye gardiner

De varmeste anbefalinger af Carlin Gardiner til alle. Hurtig første kontakt og aftale om hjemmebesøg, super god og professionel rådgivning i forhold til valg af gardiner - og ikke mindst god service i forbindelse med montering. Og da vi ændrede mening med det ene gardin undervejs blev vi mødt af venlighed og hurtig ekspedition omkring dette også. Vi køber også gardiner her næste gang.

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og flotte gardiner – kan varmt anbefales!

Vi er ovenud tilfredse med vores gardiner fra Carlin Gardiner!
Fra start til slut har vi oplevet en rigtig god service. Der var en god dialog undervejs, og vi fik professionelle anbefalinger fra sælgeren omkring valg af stof og farve – og resultatet er simpelthen blevet perfekt.

Montørerne var også utrolig søde, professionelle og havde helt styr på deres arbejde. Alt blev monteret flot og effektivt.

Vi kan varmt anbefale Carlin Gardiner til alle, der er på udkig efter nye gardiner og god rådgivning.

23 de fevereiro de 2026

Top service

En yderst positiv oplevelse fra start til slut — jeg giver mine bedste anbefalinger! Hvis du søger gardin service med dygtig rådgivning, godt håndværk og en god kundeoplevelse, så er Carlin Gardiner bestemt et trygt valg.

7 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik de smukkeste gardiner i hørlook

Vi fik de smukkeste gardiner i hørlook til vores stue.

Da vi havde brug for at få monteret noget i et andet rum, stod firmaet klar hurtigt igen.

Vi vil bestemt benytte dem en anden gang.

23 de junho de 2025

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra
Virkelig flotte gardiner - kvaliteten i top
Super hurtig levering.
Opmåling og service helt i orden.
Så fin service af dygtige og imødekommende personale.
Helt klart anbefales.

28 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og hjælp til at lave de…

God rådgivning og hjælp til at lave de helt rigtige løsninger til vores nye hus, vi er meget glade for vores nye gardiner, og den fleksibilitet og service der var. Helt klart en fordel at have valgt en "lokal" gardin mand.

3 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel rådgivning og montering af høj kvalitet

Professionel rådgivning og opmåling - alle tidsfrister overholdt.

Modtog et produkt af særdeles høj kvalitet der oversteg mine forventninger

Utrolig kompetent og professionel montage der sikrede et flot resultat - Det var absolut en investering der var matchet i forhold til kvalitet og et udbytte af høj værdi

28 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan kun anbefale Carlin Gardiner.

Vi kan kun anbefale Carlin Gardiner.
Vi skulle skiftet rullegardiner ud i sommerhuset, Indehaveren kom forbi med ”Gardinbussen”.
Lyttede til vores ønsker, han gik rund for at danne sig et indtryk om solens vandring omkring huset.
Da vi kiggede mulighederne igennem, var han kompetent omkring farvevalg, noget som vi ikke havde set, blev foreslået.
Vi har vinduer i kip som to trekanter. Her ville vi gerne have plissegardiner som alle andre vinduer. Han ville høre producenten og for en sikkerhedsskyld tog han mål til lameller i de to trekanter. Producenten mente ikke at det var muligt at følge vores ønske.
Bestillingen lød så på plissegardiner og lameller til de øverste. Vi fik oplyst en leverings tid på 14 dg, det passede på dagen. Plisse og ”stængerne” til lamellerne blev monteret, af deres chef-montør, derefter blev der taget nøjagtige mål til lamellerne. Da lameller kom 14 dage senere (vi var blevet oplyst om den ekstra leveringstid) passede de perfekt.
Summen af vores forløb med Carlin Gardiner er, at de er meget professionelle og kompetente.
De bedste anbefalinger fra Syd Fyn.

30 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais