Bestilte en Fast Love da vi desværre ikke selv har fået tid til at vaske bilen og resultatet var super godt. For at sige det lige ud så lignende bil en svine sti. Nu står rigtigt fint. Imponerende at... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bilen er som helt ny. Super flot resultat. Afleverede en bil fyldt med hundehår og de har fået alt væk. Kæmpe fan af Waterfront teamet
Har tidligere brugt firmaet da det hed SteamWash og har været virkelig tilfreds. Så tænkte at den lå lige til højrebenet da jeg skal aflevere en leaset bil og skulle have den klargjort. Stort desvæ... Ver mais
Vi køber pakken 'INNER LOVE' til 695,- Selvom vi umiddelbart synes at prisen i 'tilbuddet' på nettet var i den høje ende, beslutter vi alligevel - med store forventninger - at købe ydelsen,... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Car Love Bilvask Nemt & effektivt! Brug din tid rigtigt. Få håndvasket din bil hos Car Love. Du booker online på carlove.dk og afleverer din bil hos Car Love på din valgte lokation. Vælg mellem 3 lokationer; Waterfront Shopping i Hellerup, Lyngby Storcenter i Lyngby eller RO’s Torv Shoppingcenter i Roskilde. Klar dine gøremål og kom retur til en rengjort bil! Vi tror på det nemme. Car Love leverer den bedste personlige service og den højeste kvalitet i markedet – og det til konkurrencedygtige priser!
Informações de contacto
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bilen er som helt ny
Fantastisk ren bil
For at sige det lige ud så lignende bil en svine sti. Nu står rigtigt fint. Imponerende at de nåede så meget af bilen igennem på så kort tid.
Fik rengjort min bil af Kevin i Lyngby…
Fik rengjort min bil af Kevin i Lyngby Storcenter og er meget tilfreds.
Bilen er super flot, både indeni og udenpå, og jeg kan kun anbefale Car Love.
God service af Kevin, Car Love Lyngby
God service. God kvalitet. Betjent af Kevin i Lyngby Storcenter, som jeg kun kan anbefale
Kan varmt anbefales
For et par dage siden spildte mit barn mad og drikke i bilen, og der kom pletter på sæderne samt en skarp lugt. Jeg kom i tanke om, at der er en bilvaskeservice CARLOVE i kælderen i Lyngby Storcenter, så jeg bestilte en tid.
Personen, der udførte servicen, hed Kevin, og resultatet blev virkelig godt. Bilen blev som ny igen – pletterne på sæderne er væk, og der er en let, frisk duft. Min 8 år gamle bil føles næsten som en helt ny bil!
Denne service gav mig en stor positiv overraskelse og er helt klart pengene værd. Kan varmt anbefales. Jeg kommer helt sikkert igen i fremtiden.
Utrolig god service og venligt…
Super sødt og hjælpsomt personale. Jeg kom ind med min bil, som døjede med en utæmmelig lugt – og det fik de løst på en rigtig professionel måde. De er helt klart nogen, jeg vil opsøge igen og anbefale til andre. 10/10.
Super hurtigt svar og god service!
Super hurtigt svar og god service!
Havde et spørgsmål inden jeg skulle booke min behandling, og kommer hurtigt igennem til Mathias i kundeservice, som hurtigt får afklaret mine spørgsmål, så jeg kan få booket min tid.
Totalt ulovligt
Totalt ulovligt. Jeg har aldrig været i nærheden af dem og alligevel har de fået fat i min email. Jeg er simpelthen ikke energi til at rende efter flere små amatørbikse der mener at lige præcis de, sagtens kan overtræde markedsføringslov og GDPR men en 1 stjerne - det kan de muligvis forstå.
Ja tak!
Fantastisk service og 100% anbefalelsesværdige.
Kæmpe fornøjelse hver gang.
En kæmpe god oplevelse med Car Love i…
En kæmpe god oplevelse med Car Love i Lyngby Centret for få øjeblikke siden! Blev betjent af Kevin, som i den grad er service orienteret og styrede butikken top-professionelt. Bilen er top rengjort. Jeg kan varmt anbefale Car Love, som jeg ikke kendte til før. Meget mere end normal god service! Og muligheden for at få ordnet sin bil, mens man går tur i centret, er nærmest genial. Vi ses igen Kevin om en måneds tid til en ny bil rengøring. TAK
Total overtrædelse af markedsføringslov
.. Jeg har simpelthen ikke energi til at hive endnu en virksomhed forbi forbrugerombudsmanden. Jeg har aldrig været kunde hos virksomheden og jeg har aldrig givet tilsagn til noget. De har på ingen måde lovlig adgang til mine data. Nu får de en møgkarakter og bliver tilføjet til spamfilteret
Fantastisk service
Lidt bøvlet hjemmeside, som blev opvejet af super perfekt service. Ingen ventetid, og aflevet i super god stand.
Virkeligt godt arbejde
WAUW sikke en oplevelse
Wauw, sikke en fed oplevelse.
Jeg bestilte tid til “Inner Love” med tilvalg af rens af hundehår + 5 x sæderens i Waterfront (Hellerup), super velkomst, de tog sig af bilen og vi tog hjem da behandlingen tog 2 timer og 15 min, vi fik en sms da bilen var færdig og wauw hvor ser bilen ud som ny indeni. Lækker “ny bil duft” og ikke en plet tilbage.
Jeg er virkelig tilfreds og I har fået en ny fast kunde til mine biler.
Tusind tak !
Utilfredsstillende
Var i Lyngby og var bestemt ikke tilfreds da jeg kom ud i dagslys, flere steder var den stadig beskidt med tydelig snavs og jord. Har prøvet at skrive mail til dem men der svare de ikke, det er ikke et sted jeg vil anbefale eller komme igen hos.

Resposta da Car Love
Spild af penge...
Stort desværre gik jeg først resultatet igennem da jeg kom hjem (og der var dagslys): Falser ikke ordentlig rengjorte. Inderside af bagsmæk ikke rengjort. Skidt flere steder på bagsæde samt på bagside af ryglæn. Bagagerum ikke ordentligt rengjort.
Har spildt 1195.- på en gang TrueLove - det er under al kritik - jeg kommer ikke igen.
Der er langt fra Næstved til Lyngby
Der er langt fra Næstved til Lyngby - men det var hele turen værd 😃
Den suveræn bedste bilvask, meget flink og serviceorienteret medarbejdere og great value for money.
Jeg kommer helt sikkert igen 👍🏻
Bedste bilvask og rengøring i Lyngby
Bedste bilvask og rengøring i Lyngby. Meget serviceorienteret og grundigt personale, som håndvasker bilen til perfektion mens man handler i Lyngby Storcenter.
Super fin rengøring både inde og ude af…
Super fin rengøring både inde og ude af en meget beskidt bil. Høj service og ordentlighed. Tak Car Love i Lyngby
Højt service-niveau
Jeg har prøvet Carlove i Roskilde nogle gange nu. Har hver bestilt "fast love". Og hver eneste gang har jeg været ret tilfreds med resultatet. Derudover strækker de sig lige lidt ud over det aftalte, næsten hver gang, og yder lidt ekstra service.
En gang var der kommunikeret skævt ift bookning, og jeg fik uden nogen form for diskussion mine penge retur. Så jeg er utroligt positivt overrasket og synes de fortjener alle fem stjerner.
Car love Ros torv.
Forfærdelig “rengøring”
Min bil er overhovedet ikke rengjort, bagagerummet har man ikke engang støvsuget.
Jeg købte en fast love til 495kr.
Jeg sagde til rengøringsmanden at jeg havde haft den i vaskehal i går, så derfor måtte han godt bruge de 60min. Der var sat af til opgaven indvendigt i bilen og han har ikke engang støvsuget i bagagerummet.
Der er heller ikke tørret ryglæn af, selvom de er møgbeskidte fra børnesko.
Jeg har taget en masse billeder direkte efter jeg afhentede min bil. Disse vil jeg meget gerne fremsende, det er simpelthen grotesk og har intet med rengøring at gøre.
Dybt dybt skuffende må jeg sige. Øv
Jeg er godt nok ærgerlig over at jeg ikke kan vedhæfte billeder, så folk kan se hvilken gang skrald man får for 495kr.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.