Carl's Jr. Danmark Opiniões 1098

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at købe mad på Carls Junior. Var på carls Junior i Holbæk Havde brugt mine point i forbindelse med et køb. Der skete så det at grillen gik i stykker. Alle der ventede på deres mad s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte online kl. 17.07 til afhentning kl. 17.30 i Holbæk, hvor jeg ankommer i drive in. Klokken er nu 18.03 og jeg sidder stadig og venter....... Jeg fatter ikke at det skal tage så lang tid, travl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde ikke prøvet stedet før – og det kommer vi heller ikke til igen. Vi besøgte Carls Jr. I Odense. Det tog over 18 minutter, før maden kom. Da den endelig ankom, var burgeren lavet forkert. De t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Det var godt nok en ulækker oplevelse i…

Det var godt nok en ulækker oplevelse i Carl jr. i Odense i dag.
Jeg gled og var lige ved at falde i det tykke fedtlag der var på gulvet foran take away udleveringen.
Og den unge pige fattede ikke en bjælde da jeg sagde det til hende.
Men hun smilede trods alt.
Tag da lige hold det rent, ellers ender det da med at I løber ind i et sagsanlæg fra en der falder og slår sig.

16 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kompensation for mangler i takeout ordre

Bestilte takeaway fra Carls Jr. i Skalborg. Kommer hjem med maden og opdager at der ikke er den bestilte dressing med til salaten og heller ikke den ekstra købte ranch-dip til kr. 8.

Skriver til dem via appen og får svar 3 dage senere hvor de forlanger at se en kvittering. Den får de og tilbyder herefter storsindet et gavekort på:
Kr. 10
Så ærgrelsen over at spise en "tør" crispy chicken salad, samt bøvlet med at skulle skrive og sende "bevis" til dem, takserer Carls Jr. med kr. 2.

14 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

En ubehagelig og uacceptabel oplevelse

Søndag aften skulle aftensmaden være en hurtig og nem løsning, men det endte desværre som en frustrerende og ubehagelig oplevelse.

Vi ankom til en tom restaurant hele fire timer før lukketid, men oplevede allerede fra starten manglende service. Trods gentagne forsøg på at få kontakt til personalet, gik der cirka fem minutter, før nogen reagerede.

Selvbetjeningsskærmene virkede ikke, og efter lang tids venten modtog vi endelig vores mad – men kun efter at have ændret vores "eat in"-bestilling til "take away" efter mere end 30 minutters ventetid. Da vi kom hjem, blev vi mødt af en skuffende og uacceptabel kvalitet: råt kød og underkogt bacon i flere af burgerne.

Desværre blev situationen endnu værre senere på aftenen, hvor vi oplevede opkast og mavesmerter, formentlig som følge af det undertilberedte kød.

Det skal også bemærkes, at restauranten var fuldstændig tom, uden andre gæster, og at tre medarbejdere stod ude i køkkenet uden tilsyneladende at være optaget af andet end at kigge.

Denne oplevelse lever slet ikke op til standarderne, og vi håber, der bliver taget hånd om situationen og kvalitetssikret fremadrettet.

- Recharge city, horsens

24 de novembro de 2024

Carl's Jr

Carl's Jr. Horsens. der var sket en fejl. men efter et kort opkald. fik de løst fejlen og gik ud over det forvented for at gøre det. 5 stjerner her fra.

17 de novembro de 2024

Carl’s JR Næstved storcenter

Carl’s JR Næstved storcenter
Måtte rykke for maden efter 45 minutters ventetid, og da det endelig kom, var det ikke varmt, og noget af det manglede😡
De har ikke styr på noget i køkkenet, flere fik deres penge tilbage og forlod stedet…
Kan absolut ikke anbefale Carl’s jr

17 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Carls jr randres storcenter

Var en tur på carls jr i randres storcenter. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg syndes deres milkshake og løg ringe var mega gode når det så er sagt... så er der sku ikke meget at rose dem for. Man bliver mødt af et personale der mest af alt virker som om de hader deres job. Bestiller 4×løg ringe, 2 milkshake og en ranche burger. Først venter vi 25-30 min på vores mad da vi endelig får vores mad og kommer ud i bilen på vej ud af parkerings pladsen opdager vi så at de til og med har glemt næsten halvdelen af vores order (2× løg ringe) Jeg syndes det er for dårligt. Og mest fordi vi venter så længe og alligevel mangler der så meget af vores order. Aldrig igen..

12 de novembro de 2024

virkelig dårlig service

virkelig dårlig service, kold mad. Ikke seriøst, de er ligeglade med kunder. sidste gang at komme her i Aalborg Bilka 👎

9 de novembro de 2024

Ville gerne give 0 stjerner

Ville gerne give 0 stjerner, baseret på kundeservice og Carls Jr.s defakto tyveri af vores penge.

Indledende kontakt til CJ via FB (14. Okt 2024):

Jeg kan se man ikke kan ringe til jer... irriterende.
Min familie besøgte Carls Jr i Recharge City igår 13. Okt. efter 8 om aftenen, hvor vi bestilte:

1 famous star - dkr 54
1 chilli cheese fries - dkr 44
1 Carls ranch burger - dkr 30
1 Carls ranch burger med stor menu, og criss cut fries - dkr 78
2 ranch dip - dkr 16
2 heinz ketchup - dkr 6

Af en eller anden grund endte regningen op på 232 dkr som min kone betalte kontant.
En pris som ikke passer med jeres online pris som ville være 228 dkr.

Vi bestilte kl. 20:20, og vi modtog maden 20:39 da vores elbil var opladet.
Da vi modtog maden opdagede min datter at kødsovsen på pommesfritterne var iskold.
Jeg lagde mærke til at osten var iskold og ikke smeltet, hvorefter vi checkede
pommesfritterne, som var både bløde og kolde.

Min kone kunne konstatere at den ene Carls Ranch burger som hun startede på var meget kold,
samt at tilhørende crisscut fries også var kolde.

Jeg checkede min burger var tilsvarende kold.
Jeg kan nu også konstatere at vi åbenbart har fået en Famous star menu, da der ekstra pomfritter med, men ingen drikke kop.
Vi bestilte kun selve burgeren.

Så den sammenregnede pris passer slet ikke med noget som helst.

Vi sendte i første omgang chilli fries tilbage til køkkenet, men opdagede hurtigt at alt andet også var koldt, hvorefter
vi tabte appetitten, og bad om at få refunderede de 232 dkr vi havde betalt kontant.

Harald som var ansvarlig for både bestilling og refundering, havde problemer med at få en refundering til at passe med det samlede beløb på 232 dkr,
han kunne kun få et beløb på 172 dkr, i systemet, men tilføjede så diverse tilbehør så man nåede 232 dkr.
Han bad om et kredit kort at sætte refunderingen tilbage på, og jeg brugte mit dankort til at modtage pengene på.
Da jeg fik kvitteringen stod der een linie med refusion, og negativt beløb, og en masse linier som endte på på 232 dkr.
Jeg spurgte ind til det, men Harald sagde at der ikke kunne være refusion og køb på samme kvittering, hvorfor det hele ville være en refusion.
Jeg kan efterfølgende konstatere at Carls. Jr har trukket 232 dkr fra mit Dankort, så vi nu har betalt ialt 464 dkr for en kold omgang som vi efterlod næsten urørt.

Jeg har kvittering på den seneste transaktion, men Harald beholdte kvitteringen for den foregående.
I må i jeres system kunne se at der har været 2 betalinger på 232 dkr med mindre end 30 minutters mellemrum.

Vi forventer en hurtig refundering af alle pengene.

---

15. Okt beder de om flere informationer og kopi af Dankort kvittering, som sendes til dem samme dag.

---

Rykker for mine penge hver dag. Ingen resultat.

Sidste svar inden 28. Okt 2024:

Vi er enormt ærgerlige over, at sagen fortsat ikke er løst - det er naturligvis ikke sådan vi ønsker, at det skal være 😔 Det er desværre ikke en sag vi her på Facebook kan løse, hvorfor vi har sendt det videre til rette afdeling, som vi desværre fortsat afventer en løsning fra.

Så snart vi har en ny status, hører du fra os!

28. Okt. 2024 Skriver til dem:
Jeg har ikke specielt bedt om at det skal foregå på Facebook, men i har ikke noget telefon nummer at ringe til som jeg også oprindeligt skrev. Istedet beder i folk om at kontakte jer her, hvilket indtil nu har været total spild af min tid.

Kan du ikke sende mig den adresse jeg skal fakturere mit tidsforbrug til hos jer?

---

29. Okt. 2024 Svar fra dem med tilbud om gavekort på 2 burgere.

---

31. Okt. 2024 Skrev til dem igen.

Jeg bad faktisk om en adresse jeg kan sende en faktura til for forbrugt tid.
Jeg vil estimere at jeg indtil nu har brugt 2 timer på at følge op på dette problem, timer som jeg udfakturerer til 1200 dkr per time.
Så venligst jeg har, udover de udestående penge, brug for en adresse, så i kan få en samlet faktura på 2864 dkr som det efterhånden er løbet op i.

---

1. Nov. 2024 - Endelig en form for resultat fra dem hvor de tilbyder mig 232 dkr retur på mit Dankort, og så at jeg skal hente 232 dkr i Recharge City (132km kørsel) alternativt et gavekort på 250 dkr, samt de 2 burgere.

---

2. Nov. 2024 Skriver til dem at det ikke var aftalen i Recharge City. Aftalen var at vores penge skulle returneres. At CJ har begået en fejl er ikke vores problem. Så holder fast i at jeg vil have mine penge refunderet og at det ikke skal koste mig penge at få mine penge (f.eks. ved kørsel eller yderligere tid)

---

4. Nov. 2024 De gentager at jeg kan få et gavekort eller hente. Jeg havde accepteret et gavekort, men korrigeret således at de ikke tjente penge på vores gavekort (estimeret 40% omkostninger til mad fremstilling) alt. at de returnerede hvad de skylder uden omkostning for os.

---

Ingen svar.. jeg bliver nu ignoreret.

Vores familie kommer aldrig til at spise i Carls Jr. igen!

13 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Var i Nyborg og besøgte igen Carl's…

Var i Nyborg og besøgte igen Carl's Junior. Meget flot service og perfekt mad. Det er som om, at man i Nyborg konkurrerer om oplevelsen. Her finder du også en Burger King, som altid leverer. Tak til de søde og professionelle unge mennesker.

6 de novembro de 2024

Kan IKKE anbefale Carl’s jr

Kan IKKE anbefale Carl’s jr. ved storcenter Nord i Århus.
Det er seriøst det værste sted jeg længe har oplevet.
Ingen styr på maden (fik dog en undskyldning fra “tjeneren”), men trods det, sad vi alligevel med kolde pomfritter. Der hvor man henter sodavand er der fedtet og klistret…virkelig ulækkert. Gulvet i hele restauranten flyder med affald. Skraldespandene er overfyldte og vælter over med affald.
Ville hente sugerør til vores drikkevarer, men ekspeditionen var med så stor ventetid, at jeg til sidst gav op. Stod og ventede i en klump af mennesker og ingen kom ud for at ekspedere, endda selvom der stod en i køkkenet og kiggede ud på alle os der stod derude. Hun vendte sig bare om og gik!
Der mangler simpelthen en voksen eller en som kan finde ud af at bestyre stedet…også når der er travlt!

2 de novembro de 2024

FANTASTISKE BURGERE

Er nu efterhånden spist. Carls Junior Bilka Holstebro. Alle de andre burgerkæder, burde lære lidt af dem.
Den burger man får, ser ud som på billed reklamerne. Ikke som hos MacD, hvor der på reklamer, er masser af salat og andet fyld. Mindst 12 cm. Høj. Når man så får burgeren, har man samme fornemmelse, som burgeren FLAD.
Derimod er burgerne hos CJ. Som reklameret med, og de er lige efter min smag. Og alt fra salat, løg, tomat er crispy og friskt. Store roser. Og så begynd lige at regne ud, hvor meget cola i kan drikke for samme pris hos andre kæder. Det er nu lækkert at kunne tage et bæger mere gratis

23 de outubro de 2024

Carl's Jr

Carl's Jr. Bilka Aalborg. Fik 2 burger og begge var smurt ind i olie fra top til tå, samt stort set smagsløg. Efter vi var færdige med at spise, havde man en rigtig klam følelse i kroppen, og senere engang virkelig dårlig mave.

21 de outubro de 2024

Carl’s junior Stor center nord Aarhus

Carl’s junior Stor center nord Aarhus

Virkelig dårlig oplevelse, bestilt to burger og fik to kold og klasket sammen. Da jeg henvendt mig til personalet for at sige de var kolde. Fik jeg en flabet og træls betjening. Så det er ikke der man kommer igen.

19 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais