Carmen Nitzer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij Carmen een coachingstraject gevolgd. Ze is een fijne en inlevende coach. Ze heeft mij nuttige tips en eye-openers gegeven over mijn lichaamstaal- en houding. Een echte meerwaarde is dat Car... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Carmen coachte mij tijdens het traject Leren Adviseren van TwynstraGudde. Carmen legde a.d.h.v. diverse rollenspellen uit hoe lichaamstaal kan helpen (of zelfs tegenwerken) wanneer je bepaalde doelen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Carmen gaf een communicatie training die op twee dagen plaatsvond. Ze is betrokken, enthousiast en kijkt erg goed. Daardoor ben ik bevestigd in wat ik wilde gebruiken in mijn presentatie en heb ik ni... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

We organiseren elke twee jaar een congres voor vaktherapeuten en wilden de workshopgevers ondersteunen met een training. Deze training heeft Carmen verzorgd. Als opdrachtgever heb ik vooraf, tijdens e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola profissional

Expert in lichaamstaal en beweging

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

31 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijne training

Carmen was onderdeel van een training bij Twyntra Gudde. Ze creëerde een veilig gevoel. Ook combineerde ze het ‘voelen’ met een duidelijke interventies, waardoor de training ook concrete handvaten bood! Echt een aanrader!

9 de fevereiro de 2023

Resposta da Carmen Nitzer

Hallo Tim, hartelijk dank voor je review. Fijn te horen dat juist die koppeling zo praktisch toepasbaar voor je is geworden. Gr. Carmen

Baken van rust

Carmen zorgt voor een baken van rust waarin juist die impulsen naar voren komen die bij mij op dit moment er toe doen. Via een middag gesprekscoaching heeft Carmen bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Gr, Babette

9 de fevereiro de 2023

Resposta da Carmen Nitzer

Babette, dank voor je vertrouwen. Ik heb ervan genoten met je te mogen werken. Gr. Carmen

Geweldige training gehad!

Carmen, je was vandaag een geweldig actrice met een hele easygoing en vlijmscherpe vibe. We hebben lastige gesprekken binnen werksituaties met je mogen oefenen.

Het was alsof ik 7 korte films heb gezien met op de pauzeknop een sterke coach die het elke keer wat spannender en meer kloppend maakt.

Echt geweldig om mee te maken hoe snel jij kan switchen tussen ons grote scala aan onderwerpen en persona. Bedankt, echt een mega leerzame en toffe ervaring!

6 de dezembro de 2022

Carmen is enorm vrolijk

Carmen is enorm vrolijk, energiek en een fijne gesprekspartner. Ze stelt goede vragen en luister heel goed. Met haar achtergrond in toneel en dans weet ze je met leuke werkvormen verder te helpen.

1 de dezembro de 2022

Resposta da Carmen Nitzer

Dank je wel Thijs. Het was fijn om met je te werken.

Uitstekende actrice / gesprekscoach

Uitstekende actrice / gesprekscoach. Met een groep van 7 verschillende casussen met haar geoefend, en Carmen kruipt verbazend snel en geloofwaardig in de huid van je ‘opponent’. En dat alles in een sfeer die heel snel veilig genoeg aanvoelt om allerlei onveilige dingen te proberen.

22 de junho de 2022

Resposta da Carmen Nitzer

Hartelijk dank Joost voor je vertrouwen tijdens de training en de moeite, die je neemt om deze review te schrijven. Groet, Carmen

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb in het kader van mijn LDE-Traineeship

Ik heb in het kader van mijn traineeship verschillende trainingen ('communiceren en presentern met impact') van Carmen mogen krijgen. Carmen zorgt voor lucht en een veilige omgeving tijdens haar trainingen. Ze geeft zowel inzichten terug als praktische tips. Mij heeft ze geholpen om sterker in mijn schoenen te staan in lastige gesprekken op de werkvloer.

1 de abril de 2022

Carmen is body talk !!!

Carmen is een ware expert als het gaat om body language. Ze ziet iedere kleine beweging en weet het niet alleen geweldig te koppelen aan theorie maar vooral aan eigen inzicht. In de workshop IK zag ze wat iedere deelnemer nodig had om meer in haar fysieke en mentale kracht te komen.
Ze heeft een fijne, veilige manier van begeleiden waardoor voelbaar is dat je mag zijn wie je bent. En vanuit die sfeer kun je experimenteren en je eigen grenzen verkennen. Echt een aanrader.

20 de março de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Carmen is een inspirerende…

Carmen is een inspirerende persoonlijkheid die vol overgave vertelt over haar overtuiging dat 1., lichaamstaal een praktische beïnvloedingstool is en 2., dat lichaamstaal veel prijs geeft over een persoon als je die taal weet te herkennen. Een fijne workshop!

15 de março de 2022

Geweldige ervaring

Wat een mooie ervaring dat ik met jou gespreksoefeningen heb kunnen doen tijdens de communicatietraining. Wat een geweldig mooie sprankelende persoonlijkheid! Dank je dat je extra langer bent gebleven!

3 de março de 2022

Resposta da Carmen Nitzer

Dank voor je vertrouwen tijdens de oefeningen in mij. Succes met je nieuwe skills.