Fine tæpper og farven var præcis som jeg havde tænkt mig, kunne godt bruge nogle undertæpper til dem de glider på mit gulv
Leia as opiniões dos outros
Kan kun anbefale dem, tæppet leveret hurtigt, men levede desværre ikke op til mine forventninger. Sendte tæppet retur og modtog hurtig beløbet. Har før købt tæppe derfra, og altid uden problemer
Flot tæppe til en god pris - hurtig levering, og kvaliteten ser rigtig god ud. Farver og udseende svarer fint til hjemmesiden, og billedserien udmærker sig ved at have fotos af tæppet med møbler, mege... Ver mais
Jeg havde en rigtig god oplevelse med dette firma. Inden jeg købte mit patchwork gulvtæppe, kontaktede jeg dem for at få mere information om farven og medarbejderen var utrolig sød og hjælpsom. Jeg fi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Carpet Avenue - Ægte Tæpper Online Stort udvalg af ægte tæpper til markedets bedste pris. Oplev vores unikke sortiment af ægte tæpper. Vi giver dig adgang til det bredeste udvalg af håndlavede tæpper. CARPET AVENUE – find dit tæppe her!
Informações de contacto
Bargkoppelweg 64, 22145, Hamburg, Alemanha
- +45 32 74 27 69
- info@carpetavenue.com
- carpetavenue.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fine tæpper og farven var præcis som…
Fantastiske tæpper
Fantastiske tæpper, overskuelig hjemmeside, rigtig gode priser(tilbud). KÆMPE udvalg.
Bestilte et tæppe som fuldstændig…
Bestilte et tæppe som fuldstændig svarede til vores forventninger ,hurtig levering og vi nyder det hver dag .
The carpet is beautiful
The carpet is beautiful and it is matching the description.
The only problem was that it was delivered in a gas station without any other option. They delivery companysent a message saying they tried to deliver at my apartment which is a lie because I was at home and there was no call, ringing, or SMS. The carpet is pretty heavy so it should had been delivered at my address.

Resposta da Carpet Avenue
Tæppet passede perfekt
Tæppet passede perfekt med beskrivelsen. Farverne er også sådan som forventet. Det blev leveres på 4. dagen.
Jeg fik hurtigt min bestilling.Flotte…
Jeg fik hurtigt min bestilling.Flotte produkter
Det virkede trygt
Det virkede trygt, at handle hos jer. Refleksion på dansk, og hurtig ekspedition.
Tæppet levede op til mine…
Tæppet levede op til mine forventninger, og blev leveret ret hurtigt
Alt var som vist og hurtig levering
Hurtigt levering og en flot vare
Alt gik som det skulle.
Alt gik som det skulle.
Dejligt tæppe, hurtig levering lige til døren. meget tilfreds.
Et lækkert tæppe i en god kvalitet
Et lækkert tæppe i en god kvalitet - og så leveret indenfor 48 timer👍🤗
Flot tæppe til en god pris
Flot tæppe til en god pris - hurtig levering, og kvaliteten ser rigtig god ud. Farver og udseende svarer fint til hjemmesiden, og billedserien udmærker sig ved at have fotos af tæppet med møbler, meget hjælpsomt.
Kan kun anbefale dem
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.