Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Goeie en een snelle deal kunnen maken en goeie gast vrijheid

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel

Carteliér B.V. is gespecialiseerd in het leveren van representatieve auto’s uit het midden- en hoogsegment die nét dat beetje extra bieden. Wij kopen gericht auto’s in die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard, én gaan op zoek naar auto's op basis van de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om bemiddeling of directe verkoop, wij bieden een zorgeloze aankoopervaring tegen een scherp tarief en met persoonlijke aandacht.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Een nieuwe auto kopen is altijd…

Een nieuwe auto kopen is altijd spannend. Bijna 4 maanden geleden kochten wij bij Carteliér een prachtige Volkswagen Passat GTE. Inmiddels heb ik 5.000 km gereden en we zijn nog steeds super tevreden met onze aankoop. Het contact met Rutger was prettig. Kan hen zeker aanbevelen.

14 de maio de 2026

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring! Vanaf het eerste contact voelde ik me meteen welkom door de gastvrije en vriendelijke houding van Rudger. De communicatie was echt top: snel, duidelijk en altijd met veel aandacht. Op al mijn vragen werd met veel geduld gereageerd, zonder dat ik me bezwaard hoefde te voelen om extra uitleg te vragen. Daarnaast werd er eerlijk meegedacht en kreeg ik oprechte adviezen waar ik echt iets aan had. Je merkt dat kwaliteit en klantvriendelijkheid hier echt centraal staat. Absoluut een aanrader!

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een Mini Cooper S gekocht bij…

Onlangs een Mini Cooper S gekocht bij Cartelier en ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben. Rutger neemt echt de tijd voor je. Gewoon eerlijk advies en duidelijke communicatie. Dat geeft meteen vertrouwen bij deze aankoop. Kortom een hele fijne ervaring en een absolute aanrader als je opzoek bent naar een prachtige auto met goede service.

20 de abril de 2026

Mooie Q5 bij Carteliér B.V gekocht

Vorige maand een Q5 bij Carteliér B.V. gekocht. Ik had al eerder een mooie Q5 bij dit bedrijf gezien, maar helaas was deze toen al verkocht. Rutger gaf aan dat er binnenkort een andere Q5 zou komen. Toen deze binnen was liet hij dit gelijk weten. Dit bedrijf komt zijn afspraken na, geeft een eerlijke prijs voor je inruilauto en is klantvriendelijk.

2 de março de 2026

Top aankoop

Vriendelijke contact met eerlijk advies. Ik kwam van ver en heb op voorhand contact gehad over de staat van de auto en de prijs. Rutger is eerlijk over de auto. Je weet waarvoor je komt en de kwaliteit is fantastisch. Geen praatjes maar no nonse goede autos verkopen voor een scherpe prijs.

3 de abril de 2026

Zorgeloze aankoop bij Carteliér

Onlangs bij Carteliér een prachtige Audi A6 uit 2020 gekocht en ik ben zeer tevreden. De service is goed en vriendelijk, er wordt echt de tijd voor je genomen. De afhandeling verliep soepel en professioneel, alles was duidelijk en goed geregeld. Kortom: een fijne ervaring en zeker een aanrader!

12 de março de 2026

Top Garage Cartelier!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Autogarage Cartelier! De aankoop van mijn Cupra Formentor verliep vlot, professioneel en vooral heel betrouwbaar. Mijn vragen werden netjes beantwoord , ik kreeg eerlijk advies en zorgde ervoor dat ik me echt op mijn gemak voelde bij deze aankoop. Ik kan Autogarage Cartelier absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een fijne en zorgeloze autokoopervaring.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hartelijk bedankt voor de TOP service!

Hartelijk bedankt voor de TOP service!
Voor, tijdens en na de verkoop/aankoop van onze auto!
Bedankt voor de betrouwbare communicatie en afspraken,
Wij zijn super blij, en raden Cartelier zeker aan!
Fam.Klok

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Rutger is een betrouwbare kerel

Rutger is een betrouwbare kerel. Je ziet dat hij zelf ook geniet van zijn auto’s, die overwegend helemaal vol zijn met accessoires. Een man een man een woord een woord. Kwaliteit van A tot Z. Ga zo door Rutger.

10 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag heb ik een Audi A5 gekocht bij…

Vandaag heb ik een Audi A5 gekocht bij Cartelier B.V.

Rutger is een toegankelijke en prettige kerel om zaken mee te doen. Van A tot Z verliep het contact super soepel en ook bij aanvang van de gemaakte afspraak voor de bezichtiging werd ik openhartig met een bak koffie ontvangen.

Het grote verschil tussen Rutger en een doorsnee autodealer is dat hij zijn auto’s van binnen en buiten écht kent. Hij weet niet alleen wat er op papier staat, maar kan ook uit eigen ervaring alle opties, mogelijkheden en details helder toelichten. Daarbij neemt hij rustig de tijd, denkt hij mee en voel je je nergens onder druk gezet.

Geen glad verkooppraatje, maar eerlijk advies en oprechte passie voor auto’s. Absoluut een aanrader voor wie waarde hecht aan transparantie, kennis en een fijne aankoopervaring

23 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Onze nieuwe auto gekocht bij cartelier…

Onze nieuwe auto gekocht bij cartelier BV met een goede inruil voor onze vorige auto. Rutger is duidelijk, eerlijk en voelt betrouwbaar. Met een glimlach reed ik in de nieuwe auto naar huis. Koop snel en goed geregeld. Rutger bedankt voor de glimlach op mijn gezicht en die gaat voorlopig niet weg.

21 de janeiro de 2026

Vandaag een auto gekocht

Vandaag een auto gekocht, super fijn gesprek gehad. En met een goed gevoel de auto meegenomen naar huis. Alles is perfect geregeld en adviseert je ook bij het vervolg traject.het is dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven haha !

Superbedankt en zeker een aanrader !

5 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.