CARTER Luksusowe Wakacje Opiniões 26

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Carter zorganizował wyjątkowy pobyt na Sri Lance. Nie tylko dobrali fantastyczne hotele, atrakcje i transfery, ale pomogli zorganizować fantastyczną niespodziankę dla mojej żony - wspomnienia na całe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pobyt w Wietnamie z firmą Carter to niezapomniane wrażenia .Dbałosc o komfort i swobodę każdego uczestnika jest nadrzędną cechą dla organizatorki wycieczki.Feria smaków kuchni wietnamskiej była na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dla poszukujących niezapomnianych wakacji, profesjonalnej obsługi i pełnego zaopiekowania to tylko z biurem podróży Carter! Moja podróż do Tajlandii okazała się cudownym doświadczeniem - hotele jakie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

CARTER Luxury Travel is the leading Tour Operator in Poland, specilised in tailor made holidays since 2003. Luxury vacation, amazing itineraries to exotic places and top end best service you can find. Are you dreaming about private islands or dream ski chalets? We can provide you with selected villas and you can trust our experienced agents.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

To będzie długa współpraca z Carter

Ostatnio miałam przyjemność podróżować z biurem podróży Carter na Mauritius i jestem zachwycona ich usługami. Od początku do końca wszystko było zorganizowane z najwyższą starannością i profesjonalizmem.
Każdy aspekt naszej podróży był perfekcyjnie dopracowany. Już na etapie planowania wycieczki mogliśmy liczyć na pełne wsparcie i doradztwo ze strony Pana Maksymiliana. Był on nie tylko niezwykle kompetentny, ale także cierpliwy i uprzejmy, odpowiadając na wszystkie nasze pytania i rozwiewając wszelkie wątpliwości.
Transfery, zakwaterowanie, wycieczki i inne atrakcje na miejscu były zorganizowane bez zarzutu. Hotel, który nam zaproponowano, spełnił wszystkie nasze oczekiwania, co pozwoliło nam w pełni cieszyć się urokami Mauritiusa.
Szczególnie doceniam ich elastyczność i gotowość do dostosowania się do naszych indywidualnych potrzeb i oczekiwań. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, a każda ewentualna zmiana była szybko i sprawnie realizowana.
Nie mogę znaleźć żadnych minusów współpracy z biurem Carter. To był prawdziwy pokaz profesjonalizmu i troski o klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam Carter każdemu kto marzy o niezapomnianych wakacjach na Mauritiusie. Dziękujemy za wspaniałą podróż!

30 de abril de 2024

Profesjonalizm i wygoda

W pełni mogę polecić biuro. Wyjazd był cudowny.
Sama organizacja była szybka i wygodna. Oferta była przedstawiona błyskawicznie i dobrana pod moje wymagania. Wyjazd był do Japonii. Strona internetowa również jest bardzo czytelna. Na pewno skorzystam z Państwa usług ponownie :) już mam parę ofert na oku.

14 de janeiro de 2024

Fantastyczne biuro Carter

Fantastyczne biuro Carter - organizujące niezapomniane wyprawy! Regularnie korzystam z przyjaciółkami z wyjazdów organizowanych w trybie objazdowym, co umożliwia zwiedzanie najciekawszych miejsc. Byłyśmy zarówno w marokańskich górach Atlasu, nad oceanem jak i luksusowym kampingu w sercu pustyni. Zaproponowane hotele są niepowtarzalne, wyjątkowe, klimatyczne, a co najważniejsze z lokalnym klimatem oraz świetną, tradycyjną kuchnią. Dobrze przygotowany program uwzglednił w niewiarygodnie krótkim czasie bo zaledwie w 5 dni, skorzystanie z różnorodnych atrakcji, basenów, kąpieli w oceanie, masaży, wypraw w góry, kameralnych kolacji w wyjątkowej oprawie, a nawet zaskakujących niespodzianek urodzinowych co na zawsze zapadnie w mojej pamięci, w sercu i za co serdecznie dziękuję! Życzymy dalszych sukcesów i czekamy niecierpliwie na kolejne wyprawy! :)

31 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais