Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde god dialog med butikken under købet som startede som et online køb og endte som et fysisk køb i butikken. Da jeg hjemme konstaterede, at den valgte farve ikke fungerede som forventet ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin førstegangs oplevelse med at bestille hos Casacasino og få 3 helt ens blå hør bungalow pudetræk som adspurgt, og god personlig kommunikation undervejs med butik. De var opmærksom, overf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte den lille fantastiske smukke butik, da de var det eneste sted vi kunne finde en unik og smuk lampe fysisk. Da vi kom hjem var lampen i stykker, hvilket var beklageligt fordi den burde hav... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde god dialog med butikken under…

Da jeg hjemme konstaterede, at den valgte farve ikke fungerede som forventet udenfor vores hus versus som set indendørs i butikken fandt vi en fin løsning for at lade handlen gå tilbage.
Det er rart med butikker der udviser gammeldags god service. Det er jeg glad for, og jeg tror indædt på, at det også er til butikkens fordel på lang sigt selvom der lige i dag gik godt 10.000 kr ud af deres omsætning igen.

Jeg afventer nu at vores udendørs areal bliver færdiggjort med ny beplantning, og så tager jeg bestik af situationen og looket igen, og lægger gerne min bestilling hos Casa Casino igen for en anden farve møbler, som passer bedre under den åbne himmel i de omgivelser vi har hjemme.
Fin butik, rar at have i nærområdet. Støtter gerne, så vi ikke kun ender med online butikker.

13 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fin førstegangs oplevelse med at…

De var opmærksom, overfor mit ønske og at tjekke at de var ens i farven, da variationer kan forekomme, og at jeg lige fra anden butiks webshop havde modtaget en blå bungalow pude, der uheldigvis ikke matchede i indfarvnings farve, eller nok havde fået lidt tids sollys i en lille butik i indre kbh. så de forstod mit ønske om at få alle fra samme batch i fra dem som det vigtigste for mig.

Varerne var nøjagtigt det, der passede, og magen den den hørpude, jeg havde i forvejen, så tilfreds kunde der kunne vinge det projekt af.

Rart den ankom til pakkepost i blød indpakning, og ikke kæmpestor papkasse som nogen wepshops benytter, så den var lettere for mig at transportere hjem til strandvejen på cykel.
Både mørkeblå bungalow hør midnight puderne og Casacasino kan anbefales.
Rart når det hele går nemt i processen og lykkes. Tak !

19 de março de 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse ved køb af altanmøbler fra Fermob.

Butikken gav kompetent rådgivning, og servicen var venlig. Kvaliteten af møblerne lever fuldt op til forventningerne.

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Der stod det ville tage 2-3 dage og få…

Der stod det ville tage 2-3 dage og få den hjem men har ventet hele ugen stadig intet syn på en pakke, vis man skal købe skal det ikke være over nettet, meget skuffende oplevelse, køber i hvert fald ikke der fra igen.

8 de setembro de 2025
logótipo da Casacasino

Resposta da Casacasino

Hej Frida.
Jeg beklager du har overset at have bestilt en taske som er til :
"Forudbestilling, levering slut september".
Vi har fremhævet det med rød tekst under varen på vores webshop og det står også på din bekræftelse du har fået tilsendt.
Vi sender indenfor 2-3 dage hvis du bestiller en vare som er på lager hvilket ikke var tilfældet med din taske .
Du er altid velkommen til at gi os et ring så vi kan forklare det for dig.....Bedste dag til dig

Classificada 2 em 5 estrelas

Kan ikke anbefales…

Jeg var derinde for ikke så længe siden, og jeg må sige at det simpelt sagt var en dårlig atmosfære, medarbejderne havde for travlt til at hjælpe os kunder, og de forsvandt hele tiden. Kan ikke anbefales.

17 de maio de 2023
logótipo da Casacasino

Resposta da Casacasino

Kære Mette

Vi har læst din anmeldelse af os på TrustPilot, og er selvfølgelig kede af at du har fået et dårligt indtryk af vores butik og vores service.

Du må have fanget os på en travl dag. Vi har jo mange kasketter på – vi laver bl.a. indretningsprojekter og servicerer både private og virksomheder med leverancer af havemøbler, sofaer og andre større møbler. Derudover hjælper vi vores webshop kunder direkte fra butikken.

Vi anstrenger os hver dag for at indkøbe lækre ting og dekorere butikken, så den fremstår inspirerende for vores kunder – og vi ville ønske du havde spurgt os om hjælp til hvad du søgte.
Vi er her nemlig fremfor for at hjælpe vores søde kunder!

Så vi håber du kommer igen og får en fornyet indtryk af os og vores hyggelige butik. Alle kan have en dårlig dag – men vi plejer at gøre hvad vi kan for at gøre den lidt bedre :)

Bedste hilsner og på gensyn

Team CasaCasino

Super kundeservice igen igen

Endnu engang har jeg handlet i den smukke og hyggelige butik på Jægersborg alle.
Man er lige velkommen om det er en sofa man bestiller eller en lille værtindegave.
Lækre varer til indretning og personlig stil.
Butikkens personale har stor viden om produkterne og indretning og hjælper gerne med at kombinere din stil med en ny og spændende vinkel.
Kvalitet, super kundeservice og afslappet atmosfære kendetegner denne dejlige lokale forretning.

7 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais