Casadivogue
Leia as opiniões dos outros
Beställde en klänning i början av februari. Efter en några veckor skickade jag ett mail och frågade hur det såg ut med paketet, som de inte svarade på. Efter en månad hade jag fortfarande inte hört nå... Ver mais
Jag har köpt ifrån Casadivouge ett x antal gånger nu och blir lika nöjd varje gång. Senaste köpet var deras Kashmir Pike som sitter perfekt och som känns som att jag nästintill har svept in mig i moln... Ver mais
Mycket bra kvalitet!
Mycket bra kvalitet!! Och de kom i tid min beställning :)
Mycket bra kvalité samt service
Beställt många plagg härifrån, bra service och god kvalitet på kläderna.
Snabb leverans och superfina kläder
Snabb leverans och superfina kläder! Kommer definitivt att beställa igen. Jag är jätte nöjd.
Beställt därifrån
Beställt därifrån, jätte nöjd! Jätte bra kvalitet på kläderna och jätte fina kläder. Kommer definitivt fortsätta beställa därifrån.
Fantastisk
Snabb leverans och fantastisk bra kvalité på kläderna
Super!
Beställde en klänning och är super nöjd, väldigt fin kvalité och otrolig snabb leverans! Rekommenderar starkt
Lyxkappa i bra kvalité
Köpte deras Verona lyxkappa på Black Friday och det var en riktig lyxig kappa värd pengarna. Ska definitivt beställa i andra färger innan dom
tar slut.
Blev helt förälskad i plaggen jag..
Blev helt förälskad i plaggen jag beställde , storleken och passform är helt perfekta, även jätte fin kvalitet. Snabb leverans och fin service. Kommer definitivt beställa fler . Rekomenderas starkt❤️😍Tack så mycket
Bra kundstjänst och kvalité
Beställde en kashmirpiké till min man i present och han var väldigt nöjd med både storlek och kvalité. Kundstjänst hjälpte även mig att ändra färg på tröja väldigt snabbt då jag beställde fel färg, kommer beställa igen👍🏼
Fantastisk kvalitet och snabb leverans
Riktigt nöjd med min beställning! Produkterna höll hög kvalitet, leveransen var snabb och kundservicen var hjälpsam. Rekommenderas varmt!
jättebra,duktigt,trevligt,fint
jättebra,duktigt,trevligt,fint
Aldrig varit mer nöjd
Aldrig varit mer nöjd, superskön service
Samt underskattad, En tio poängare där !
Beställde 2st kashmir hoodies och blev…
Beställde 2st kashmir hoodies och blev väldigt nöjd. Leveransen tog bara 5 dagar
Som förväntat
Som förväntat, allt gick smidigt till tack återigen
Trodde inte mina ögon när jag fick mina…
Trodde inte mina ögon när jag fick mina plagg, super bra kvalité med smältande passform. Definitivt fler återkommande köp!
Beställde kashmir härifrån va super…
Beställde kashmir härifrån va super nöjd lite sega med leverans annars va allt ok
Stickad blazer
Beställde en - Herrens Stickad Blazer Lätt och Avslappnad - . Det var det fulaste kavaj, jag någonsin sett. Stämde varken med färg, material eller storlek som angavs i annonsen. Samt att retur av varan ska ske till Kina, och frakt ska betalas av mig som kund.