1. Loja de acessórios para telemóveis

Escrito pela empresa

Casesbynienke sells stainless steel jewelry and (phone) cases.

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

Niks ontvangen

Ik heb mijn telefoon hoesje nog steeds niet ontvangen wacht nu 2weken en helaas geen reactie terug op mail!!
Ik vind dit niet ok!!!
Ik hb niks ontvangen!!!!

11 de dezembro de 2024
logótipo da Casesbynienke

Resposta da Casesbynienke

Hoi Angel, wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Casesbynienke is alleen Juli gesloten dus ik denk dat je bij het verkeerde bedrijf bent.

Mega goede service 💓

Super goede service. Ik had 2 telefoonhoesjes besteld alleen had ze er nog maar 1. Dit is super goed opgelost. Ik heb voor het hoesje mijn geld netjes terug gekregen. De kwaliteit van de telefoonhoesjes zijn echt super goed. 🩷

26 de julho de 2024

Fout, maar soort van netjes opgelost

Helaas een zwart airpod hoesje binnengekregen, terwijl er een witte besteld was. Na mail gestuurd te hebben is gebleken dat de witte op waren, echter had dit wel op tijd aangegeven mogen worden. Wep krijg ik netjes mijn geld terug van het hoesje.

27 de fevereiro de 2024

Super!

Echt top ervaring gehad! Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen dus ik kreeg netjes een mailtje of ik die wilde sturen. Vervolgens mijn product gekregen, maar helaas was daar wat mis mee. Na mail contact kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd! Super mooi hoesje die een goede bescherming biedt voor mijn telefoon. Niet alleen om de randen, maar ook om de camera heen goed beschermt en houdt fijn vast. Heel erg tevreden!

22 de janeiro de 2024

Hele mooie hoesjes!

Ik vond het snel geleverd en het zijn gewoon hele mooie hoesjes die erg stevig om je telefoon zitten. Erg blij mee!

5 de janeiro de 2024

Snelle verzending

Snelle verzending, super blij met mijn telefoon hoesje! Ik zou er zeker nog een keer bestellen

30 de setembro de 2023
logótipo da Casesbynienke

Resposta da Casesbynienke

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review