Toto Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ga terug naar unibet. Luisteren tenminste wel naar hun spelers en kijken via meerder platformen mee. Toto daarintegen er word via klantenservice kortaf op je gereageerd. Zijn niet in om hun fout... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na enige tijd mijn account weer geactiveerd, echter had ik waarschijnlijk eerst hier de resencies moeten lezen.... Man man man wat slecht, 150 euro gespeeld op tome of madness...inzet 50 cent, zee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sportweddenschappen bij Toto.nl zijn prima. Snelle uitbetalingen, overzichtelijke site. Maar het online casino is zwaar teleurstellend. 50 euro gestort, verdeeld over 100 spins van 0,50 cent… geen enk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting en gemanipuleerde RTP. RTP (return to player) kan per individu ingesteld worden. En dat is altijd in je nadeel. Ze blijven ongegeneerd makkelijk van je aftroggelen op alle slots. Ze k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casino
  2. Agência de apostas
  3. Casa de jogos
  4. Casino online ou agente de apostas
  5. Serviço de jogos de azar
  6. Vendedor online de apostas desportivas

Informação fornecida por diversas fontes externas

De Nederlandse Toto biedt weddenschappen op voetbalwedstrijden.

Informações de contacto

Informação importante

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

492 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

132 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ergste wat ik heb ooit meegemaakt!

Het ergste wat ik heb ooit meegemaakt!
€700 gestort en met twee euro inzet helemaal geen spel kans gekregen!
Deze moeten door die KSA onderzocht worden en voor de rechter getrokken.
Zware oplichters!
Gelukkig heb ik dat opgenomen hoe snel die € 700 verdwijnen zonder rank kans. Ik zal dit online plaatsen en ik doe mijn best zodat deze casino geen nieuwe klanten meer krijgt.!!! Fraude!!!

4 de maio de 2026

Pure oplichting

Ik ben zo klaar met die standaard antwoorden van een chat host. Hier in dit casino is het onmogelijk om te winnen. Speel 8 dagen op rij op een minimale inzet vsn 0.50 cent Gates of olympus en helemaal niets . Alleen maar dode spins en af en toe een heel klein prijsje. 4 scatters vergeet het maar onmogelijk bijna . Als je dan bij een wonder eens een bonus ronde krijgt is het tussen de 5x en 30x je inzet . Random valt er in het basisspel zelden een multiplier . De hoge multipliers 50x 100x 250x 500x nog nooit gezien hier . Dit casino is veruit het slechtste casino van alle legale casino's. Hoe dit casino zijn vergunning behoud is mij een raadsel.

1 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kijk uit met hier spelen

Kijk uit met hier spelen. Ze geven je 1x een bonus en roven je hele bankrekening leeg. Alsjeblieft mensen spaar je geld. Vermijd dit casino!!

28 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De manier waarop de klantenservice met…

De manier waarop de klantenservice met klanten communiceren is heel slecht. Denk zelfs het meest belabberde van alle NL online casino's. Doe er wat aan want je medewerkers communiceren met je alsof je met ze op de schoolbanken hebt gezeten.

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze hebben mijn ID gegevens en kopie…

Ze hebben mijn ID gegevens en kopie document. Nu is mijn account bevroren omdat ik alles opnieuw moet uploaden. Het is nog steeds hetzelfde document, maar ze zijn te stom om dit in te zien.

Nu kan ik het saldo niet uitbetalen. Zodra mijn account weer vrij is laat ik het uitbetalen en ben ik weg bij Toto. Altijd wel iets, totaal niet klantvriendelijkheid en een service om van te janken.

Geloof me, Toto is echt verleden tijd. Hebben niet eens de beste quoteringen, maar je kiest ervoor omdat het Nederlands is.

30 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Een wedstrijd ingezet eerste 10 minuten…

Een wedstrijd ingezet eerste 10 minuten gelijk spel, gewonnen, want er werd pas in de 14e minuut gescoord, maar werd als verlies gezet. Chat geopend en gelijk gekregen, die zetten dat door, maar nog steeds geen winst in mijn account, zeer slecht, met als kanttekening dat zelfs de wedstrijd niet meer als live stond gemeld nadat er was ingezet!!!!

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik denk probeer nog 1 x op Toto weer 25…

Ik denk probeer nog 1 x op Toto weer 25 euro gestort voor de 50 x al dit jaar, niks je druk alles zo weg, geen bonus, geen prijsje helemaal niks, Verliezen kan, maar als ik de zelfde spellen speel op andere casino,s dan kun je echt leuk een tijdje spelen. Ik kwam hier graag maar ze hebben iets veranderd dit kan echt, niet. Ik vind het echt heel schandalig, gewoon pure oplichting!

28 de março de 2026

They are massive scammers

They are massive scammers. When you register, they lure you in with sweet promises for the first few weeks, and after that they just steal your money. You definitely cannot win—anyone who says otherwise is lying. The only people who have ever won big here are those who lost big before.
I’ve been trying for 9 years and I’ve always been in the negative. My acquaintances are the same. So don’t let yourself get into it—delete it, never download it, don’t even look at it, because it will steal your life and manipulate you however it can.
Anyone with a bit of sense would never play on this site. This is open, legal crime. It’s organized in a way that prevents legal action, because they say you’re playing at your own risk—but manipulation and exploiting people is still a crime.
NEVER PLAY!!!!!!!!!!!!!!!

25 de março de 2026

Ik heb 5 van de 9 wedstrijden goed

Ik heb 5 van de 9 wedstrijden goed. Totaal kan ik 598,16 winnen. Bij 5 goed geeft ie meestal een bod. Deze keer kreeg ik niks. Dit omdat 1 wedstrijd niet goed was in het systeem bij toto. Ligt in het systeem zeggen ze. Kan uren duren. Anders had ik gecashd. Nu helemaal niets. Zwaar misleidend en pure Oplichting. Meerdere mensen hadden dit. Ga wel naar een andere, betrouwbare site. Die wel eerlijk en goed werkt. En de klantenservice weten niets. Helpen je niet, en zeer onvriendelijk. Prutsers.

21 de março de 2026

Bonussen flink omlaag

De bonussen zijn flink naar beneden geschroefd. Voorheen iedere woensdag 5 euro cash of 5 euro aan spins, dat is sinds 2 weken gedaald naar 2 euro oftewel een daling van 60%.. Denk dat ik op zoek ga naar een nieuwe hobby :)

11 de março de 2026

nog nooit meegemaakt dit

al 4 uur aan het wachten op goedkeuring documenten, dit heb ik nog nooit meegemaakt. echt super slecht, bij elke andere site kun je binnen 10 minuten spelen

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik was eigenlijk altijd wel tevreden…

Ik was eigenlijk altijd wel tevreden over Toto, tot nu de afgelopen week.
Heb twee keer een uitbetaling gedaan en dit duurt ontzettend lang voordat het bijgeschreven wordt… eerste duurde net geen 24 uur en de tweede wacht ik ondertussen, al ruim 48 uur op en nog steeds niet ontvangen! Klantenservice geraadpleegd maar die staan je eigenlijk niet echt netjes te woord, in de kleine lettertjes staat blijkbaar dat ze er 3-5 werkdagen over mogen doen.
Ik vind dat persoonlijk ook de informatie die ze verstrekken op de site misleidend, er staat immers dat het binnen 24 uur op je rekening zal staan…

7 de março de 2026

É esta a sua empresa?