Spurrs speeltjes zijn om diverse, naar mijn mening niet valide redenen, niet breed in offline dierenwinkels verkrijgbaar. Het zijn speeltjes die meer dan andere speeltjes van belang zijn voor het welz... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
dagends niets ontvangen na 5 dagen later dat het bezorgd zou worden ontvangen de stinky.s die we hebben ontva ngen waren netjes verpakt onze poes Nicky is er heel blij mee ik adveer U als u een reac... Ver mais
Had een vraag over de kleur van het door mij te bestellen product. Binnen enkele minuten perfect antwoord, waarna ik besteld heb. Levering ging super snel, wat je eigenlijk verwacht bij grote geautoma... Ver mais
Binnenkort krijg ik een katertje in huis, en natuurlijk wil ik dat hij zich bij me thuis gaat voelen. Deze webshop biedt hele mooie selectie van katten benodigdheden en inspiratie qua mooie merken... Ver mais
Informações sobre a empresa
Catcetera is een webshop voor katten(eigenaren). We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten én kennis van kattengedrag zodat we je goed kunnen adviseren.
Informações de contacto
Onderlangs 3, 8242RL, Lelystad, Holanda
- 0031643075475
- info@catcetera.nl
- catcetera.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fijne website en vriendelijke…
Fijne website en vriendelijke klantenservice.
Ik had de bestelling snel in huis !
Top, echt een aanrader.

Resposta da Catcetera
Goeie persoonlijke service en heel…
Goeie persoonlijke service en heel snelle levering (volgende dag). Uitgebreid aanbod.

Resposta da Catcetera
Ik ontving mijn bestelling supersnel en…
Ik ontving mijn bestelling supersnel en kreeg een leuk cadeautje voor de kat.

Aanrader
Heel fijn bedrijf snelle verzending en altijd behulpzaam. En iets leuks erbij voor de katten. Aanrader!

Prima en vlot geleverd
Bestelling, duurzaam verpakt, is snel verzonden en geleverd.

Super
Super! Kwalitatief goed katten speelgoed, snel verzonden, goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden met track en trace. Heel blij :)

Goed advies
Goed advies! Het juiste product gekregen met wat extra. Snelle levering. Klantgericht.

Resposta da Catcetera
Blij met Catcetera en de persoonlijke benadering
Een fijne website. Wat ik zocht, was makkelijk te vinden. Keurige beschrijving van het product. En ik werd persoonlijk gebeld met een aanvullende vraag, zodat misverstanden werden vooromen. Heel attent! Ik kreeg zelfs nog een fijn advies op een vraag van mij over onze kater.

Fijne en interessante site
Fijne en interessante site, snelle levering. Goede informatie.
Zeer tevreden over het product.

Feestje
Een pakketje van Catcetera is een feestje. We kunnen het nauwelijks uitpakken, omdat onze monstertjes er met hun neus boven op willen zitten. Jullie maken het persoonlijk, altijd met een verrassing erbij.

Resposta da Catcetera
Ik vond de prijs gunstig
Ik vond de prijs gunstig, de service was perfect,werd netjes gebeld dat bv 1 katnip vogel er niet was overlegd welke er dan wel was en deze werd dan bij de bestelling toegevoegd. Snelle levering. Absoluut een aanrader

Resposta da Catcetera
Zeer vlotte afhandeling en kwaliteit!
Zeer vlotte bestelling. Goede digitale informatie over betaling en versturing. Snelle levering. Producten kwaliteitsvol.

Goede kwaliteit
Snelle levering en leuke kattenspeeltjes waar je jaren mee doet.

Heel blij
Ik ben altijd netjes up to date gehouden door het bedrijf. Ook de track&trace ontvangen. Het pakket is op de afgesproken tijd bezorgd.
Mooie en duidelijke website. Veel opties en nette prijzen! Zal zeker nog eens iets bestellen.