1 week and still nothing received... . The shipment was made via bpost on strike for a long time. Contact taken with catcheck and no solution, you just have to wait. Tell that to my cats who fill... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goede kattebakvulling geen geur en ontlasting direct uitgedroogd zodat ze heel gemakkelijk op te scheppen keen kleiblokken vol urine meer geen amoniacgeur meer je ruikt echt niks meer . Is ook ideaal... Ver mais
Ik heb bijna alle soorten kattenbakvulling uitgeprobeerd. Dit is de eerste die voldoet aan bijna al mijn eisen: de geur is veeeeeel minder ( dat is mijn belangrijkste eis), het stoft niet, het blijft... Ver mais
Op basis van de informatie en reviews besteld. Binnen een paar dagen al binnen. Gebruik t nu ongeveer een week en tot op heden dik tevreden. De katten hebben t meteen gebruikt. Fijne is de kleur indic... Ver mais
Informações sobre a empresa
CatCheck biedt innovatieve oplossingen voor kattengezondheid, zoals Health Signal, een slimme kattenbakvulling die gezondheidsproblemen detecteert door kleurverandering. We bieden hoogwaardige producten en maandelijkse bezorging, zodat je altijd zorgeloos voor je kat kunt zorgen.
Aanbevolen door dierenartsen.
Hygiëne, comfort en inzicht in één slimme kattenbakvulling.

Informações de contacto
Nieuwesluisweg 184, 3197KV, Rotterdam, Holanda
- service@catcheck.com
- catcheck.com
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Zeer snel bij bestemming en heel netjes…
Zeer snel bij bestemming en heel netjes verpakt. Gebruik ook zeer aangenaam. Voor herhaling zeker en vast!

Resposta da CatCheck
Ik vind catcheck echt super
Ik vind catcheck echt super. Ik heb geen last van urinelucht in huis. En gaat ruim drie weken mee. De ontlasting droogt goed in. Even iedere dag scheppen en de bak is weer schoon

Tevreden
Erg tevreden!! Moest wennen aan dat de urine opgenomen wordt in het grit ipv dat je het eruit schept, maar werkt top. Ik had zelfs eerst last van geurtjes in huis en nu niet meer. Vaste klant erbij!

Resposta da CatCheck
Top product !! Lossen indien nodig problemen snel op !
Helpen correct bij problemen indien van toepassing !!
Top product!!!

Magic Cat Litter
İt helps to find out if my cat is ill or not 🤗

Super tevreden
Wij zijn overgestapt naar de korrels van catcheck en zijn er echt super blij mee! Onze kat poepte regelmatig naast de bak maar zins we catcheck gebruiken heeft hij niet meer naast de bak gepoept. Ik denk dat het komt omdat de bak super schoon blijft en geen geurtjes vanaf komen.

Resposta da CatCheck
Super product wanneer het op tijd…
Super product wanneer het op tijd geleverd en vervangen word !!!(om de maand ) heb Maine coons
Geen geurhinder minder korrels rondom en in huis .
CatCheck is een heel prettig product…
CatCheck is een heel prettig product als kattenbak vulling. Geen geur en makkelijk schoon te houden. Daarbij ook heel fijn om te zien aan de kleur in het grind of het ook goed gaat met je kat. De uitleg van de kleuren zit in de zak, en als je deze per ongeluk niet meer hebt, geen probleem. In iedere zak zit dit kaartje! Ik gebruik het al een paar jaar, het was even een tijdje niet meer te verkrijgen in onze dierenwinkel maar na een speurtocht op het internet kwam ik erachter dat je het ook rechtstreeks kunt bestellen. Ik bestel het en één of twee dagen later is het al in huis. En indien gewenst kun je het ook in een vast programma laten bezorgen, dan krijg je een korting op je bestelling.

Super product
Super product. Nu kan ik mijn katten goed in de gaten houden op blaasgruis. Ook de automatische kattenbak is makkelijker schoon te houden.

Fijne korrels
Fijne korrels, stinkt niet en handig dat je de gezondheid van de katten in de gaten kan houden!
Mijn kat vond het niks
Mijn kat moest er helaas niks van hebben. Hij kon er maar niet aan wennen, desondanks wel geplast en gepoept. De inhoud van het zak is ook teveel om in de kattenbak te strooien, teveel uitloop qua grind over de vloer, me hele huis lag met witte kristallen grind. Neemt niet weg dat het een goede uitvinding is om de gezondheid van onze lieve katten te checken.

Resposta da CatCheck
Ik kan nog geen beoordeling geven
Ik heb het nu een maand in gebruik
Marshall mijn 1 jaar oude kater moest er in het begin duidelijk ff aan wennen hij vond het maar vreemd. Maar dat gaat nu prima. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind omdat marshall veel buiten is en hij de bak nu dus niet heel veel gebruikt.
Maar verwacht in de aankomende wat koudere maanden dat ie meer binnen is en ook vaker de bak gebruikt.

Resposta da CatCheck
Ik als dierenartsassistente zie het…
Ik als dierenartsassistente zie het vaak, katten met blaasproblemen die dan ook te laat ontdekt worden. Nu zijn katten natuurlijk ook onwijs goed met het verbergen van pijn. Daarom raad ik dit product zeker aan! Om sneller problemen op te sporten en daardoor vroegtijdig te behandelen. Met een betere prognose. Een aanrader dus !

Resposta da CatCheck
Echt in één woord fantastisch
Echt in één woord fantastisch! Ik werd gek van de constante stank van normaal grit. Geen vieze geur met deze, zelfs niet na een maand en alleen de drollen hoef je eruit te scheppen. Enige nadeel is dat het zo ontzettend duur is.. met 2 bakken en de verzendkosten is het zo'n 30 euro per maand en dus helaas niet te betalen. Daardoor toch verder gaan zoeken naar ander grit met silica. Als dat niks is, dan zal ik dit toch weer overwegen.

Zo verschrikkelijk fijn!
Met de korrels van catcheck zie ik hoe het gesteld is op sommige vlakken met de gezondheid van mijn katten, of ze wel genoeg water drinken. Geen last van vieze geurtjes en zeer weinig afval. De korrels zijn licht qua gewicht ook, maar nemen veel op.
Voor ons en de katten ideaal.
Klantenservice is ook zeer fijn. Snel en vriendelijke antwoord, oplossingsgericht.
Fijne,zachte,stofvrije en indicatie afgevende korrels!
De korrels zijn totaal stofvrij wat enorm fijn is. Het voelt ook zacht aan. Daarnaast is het natuurlijk een gamechanger dat het aangeeft of je kat gezond is. Wel kan het zijn dat je kat even aan de structuur moet wennen. Verder een heel fijn product!
Heel tevreden!!
De catcheck werkt super goed en kan meteen zien of mijn kat mogelijk blaasontsteking heeft!
Handig
Geweldig katten grit, stink niet, stofvrij en heel zuinig. Het verandert namelijk van kleur op het moment dat het in contact met de urine van je kat. Zo kan je vroegtijdig ziektes opsporen. Heel handig voor gezondheid check van je kat.
Wat een fantastisch product om de gezondheid van je kat te monitoren.
Ik ben echt zeer enthousiast over het kattenzand. Mijn kat heeft in het verleden Blaasgruis gehad. Heel fijn om zo zicht op de zuurgraad van haar urine te kunnen houden.
Ik geef haar veel vocht en rauwe voeding om ervoor te zorgen dat de blaasgruis niet terugkeert, dus heel fijn dat je nu ook dagelijks ziet of het goed gaat. En zo niet, dan ben je er heel vroeg bij!
Heeeel blij met dit product!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.