CatCheck Opiniões 155

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

1 week and still nothing received... . The shipment was made via bpost on strike for a long time. Contact taken with catcheck and no solution, you just have to wait. Tell that to my cats who fill... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kattebakvulling geen geur en ontlasting direct uitgedroogd zodat ze heel gemakkelijk op te scheppen keen kleiblokken vol urine meer geen amoniacgeur meer je ruikt echt niks meer . Is ook ideaal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bijna alle soorten kattenbakvulling uitgeprobeerd. Dit is de eerste die voldoet aan bijna al mijn eisen: de geur is veeeeeel minder ( dat is mijn belangrijkste eis), het stoft niet, het blijft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op basis van de informatie en reviews besteld. Binnen een paar dagen al binnen. Gebruik t nu ongeveer een week en tot op heden dik tevreden. De katten hebben t meteen gebruikt. Fijne is de kleur indic... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação
  2. Serviço de resgate de animais

CatCheck biedt innovatieve oplossingen voor kattengezondheid, zoals Health Signal, een slimme kattenbakvulling die gezondheidsproblemen detecteert door kleurverandering. We bieden hoogwaardige producten en maandelijkse bezorging, zodat je altijd zorgeloos voor je kat kunt zorgen.

Aanbevolen door dierenartsen.

Hygiëne, comfort en inzicht in één slimme kattenbakvulling.

Hygiëne, comfort en inzicht  in één slimme kattenbakvulling.
Health Signal combineert slimme kristallen die subtiele veranderingen in de urine zichtbaar maken met een geavanceerde, antibacteriële formule. Onze kristallen helpen bij het signaleren van urineafwijkingen via duidelijke kleurverandering, terwijl vocht snel wordt geabsorbeerd en de kattenbak hygiënisch en fris blijft zonder gedoe. Dankzij de lichte formule en maandelijkse levering aan huis hoef je nooit meer te sjouwen met zware zakken. Dierenartsen bevelen CatCheck aan als slimme aanvulling op bewuste kattenzorg, een betrouwbaar hulpmiddel dat helpt veranderingen tijdig op te merken. Moderne kattenzorg kan slimmer en eenvoudiger. Dat is onze belofte.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

155 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snel bij bestemming en heel netjes…

Zeer snel bij bestemming en heel netjes verpakt. Gebruik ook zeer aangenaam. Voor herhaling zeker en vast!

3 de fevereiro de 2026

Beste Lina,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en netjes verpakt was. We besteden daar veel aandacht aan, dus goed dat dat ook zo wordt ervaren.

Mooi ook dat je het gebruik aangenaam vindt en dat het voor herhaling vatbaar is. Dat horen we natuurlijk graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind catcheck echt super

Ik vind catcheck echt super. Ik heb geen last van urinelucht in huis. En gaat ruim drie weken mee. De ontlasting droogt goed in. Even iedere dag scheppen en de bak is weer schoon

4 de fevereiro de 2026

Beste G.M. Lewis,

Dank je wel voor je mooie review :) Fijn om te horen dat je geen last hebt van urinelucht in huis en dat het grit ruim drie weken meegaat. Dat zijn precies de voordelen waar veel kattenliefhebbers naar op zoek zijn.

Ook goed om te lezen dat de ontlasting goed indroogt en dat het dagelijkse onderhoud met even scheppen eenvoudig blijft. Zo blijft de kattenbak fris en overzichtelijk.

Dank je wel voor je vertrouwen in CatCheck!

Tevreden

Erg tevreden!! Moest wennen aan dat de urine opgenomen wordt in het grit ipv dat je het eruit schept, maar werkt top. Ik had zelfs eerst last van geurtjes in huis en nu niet meer. Vaste klant erbij!

7 de janeiro de 2026

Beste Arman,

Dank je wel voor je enthousiaste woorden. Dat moment van wennen herkennen we wel, het idee dat je de urine niet meer uitschept voelt in het begin anders. Mooi dat het uiteindelijk zo goed bevalt.

En dat de geurtjes in huis verdwenen zijn, dat is misschien wel het grootste verschil. Dat geeft gewoon meer rust.

Leuk om te lezen dat je vaste klant bent geworden, daar zijn we blij mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering! Heel goed product.

28 de dezembro de 2025

Beste J.P. Batenburg-Luitink,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over het product!

Classificada 4 em 5 estrelas

Top product !! Lossen indien nodig problemen snel op !

Helpen correct bij problemen indien van toepassing !!
Top product!!!

17 de dezembro de 2025

Beste Valerie,

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat je onze hulp als correct en snel hebt ervaren wanneer dat nodig was.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Groet,

Magic Cat Litter

İt helps to find out if my cat is ill or not 🤗

1 de dezembro de 2025

Dear R. Gunel,

Thank you for your kind words. We’re glad to hear that it gives you reassurance and helps you keep a closer eye on your cat’s health :)

That extra peace of mind is exactly what Health Signal is meant to provide!

Kind regards,

Super tevreden

Wij zijn overgestapt naar de korrels van catcheck en zijn er echt super blij mee! Onze kat poepte regelmatig naast de bak maar zins we catcheck gebruiken heeft hij niet meer naast de bak gepoept. Ik denk dat het komt omdat de bak super schoon blijft en geen geurtjes vanaf komen.

29 de novembro de 2025

Beste Ingrid,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de overstap! Als een kat die regelmatig naast de bak poept daar ineens mee stopt, dan is dat echt een groot verschil in huis.

Een frisse, schone bak zonder geurtjes kan inderdaad veel invloed hebben op hoe prettig een kat de kattenbak ervaart. Mooi dat jullie dat zo merken :)

Dank je wel voor het delen van jullie ervaring, dat waarderen we enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

CatCheck is een heel prettig product…

CatCheck is een heel prettig product als kattenbak vulling. Geen geur en makkelijk schoon te houden. Daarbij ook heel fijn om te zien aan de kleur in het grind of het ook goed gaat met je kat. De uitleg van de kleuren zit in de zak, en als je deze per ongeluk niet meer hebt, geen probleem. In iedere zak zit dit kaartje! Ik gebruik het al een paar jaar, het was even een tijdje niet meer te verkrijgen in onze dierenwinkel maar na een speurtocht op het internet kwam ik erachter dat je het ook rechtstreeks kunt bestellen. Ik bestel het en één of twee dagen later is het al in huis. En indien gewenst kun je het ook in een vast programma laten bezorgen, dan krijg je een korting op je bestelling.

6 de novembro de 2025

Beste Robert,

Wat bijzonder dat je CatCheck al zo’n lange tijd gebruikt. Dat waarderen we enorm!

Mooi om te lezen dat het niet alleen prettig werkt in gebruik, maar ook dat je het geruststellend vindt om via de kleur een extra check te hebben op de gezondheid van je kat. Dat is precies de gedachte achter het product.

Fijn ook dat je ons online weer hebt teruggevonden en dat de levering zo soepel verloopt.

Dank je wel voor je vertrouwen.

Super product

Super product. Nu kan ik mijn katten goed in de gaten houden op blaasgruis. Ook de automatische kattenbak is makkelijker schoon te houden.

5 de novembro de 2025

Beste Froukje,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het je helpt om je katten beter in de gaten te houden, zeker als het gaat om blaasgruis. Dat stukje extra inzicht kan veel rust geven.

Mooi ook dat het in je automatische kattenbak prettig werkt en het schoonmaken makkelijker maakt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn kat vond het niks

Mijn kat moest er helaas niks van hebben. Hij kon er maar niet aan wennen, desondanks wel geplast en gepoept. De inhoud van het zak is ook teveel om in de kattenbak te strooien, teveel uitloop qua grind over de vloer, me hele huis lag met witte kristallen grind. Neemt niet weg dat het een goede uitvinding is om de gezondheid van onze lieve katten te checken.

29 de setembro de 2025

Resposta da CatCheck

Bedankt voor je review. Sommige katten moeten inderdaad even wennen aan een nieuwe vulling; mengen met een deel van het oude grit helpt vaak bij de overgang. Eén zak Health Signal is afgestemd op een maandgebruik voor één kat: je vult de bak met een laag van 4–5 cm en houdt die diepte de hele maand aan. Dat kan in het begin veel lijken, maar is nodig voor de beste werking. Uitloop verschilt per bak, bij lage bakken kan er sneller uitloop zijn. Goed dat je de gezondheidsfunctie waardeert, want dat is precies het unieke voordeel van CatCheck. 😺

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik kan nog geen beoordeling geven

Ik heb het nu een maand in gebruik
Marshall mijn 1 jaar oude kater moest er in het begin duidelijk ff aan wennen hij vond het maar vreemd. Maar dat gaat nu prima. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind omdat marshall veel buiten is en hij de bak nu dus niet heel veel gebruikt.
Maar verwacht in de aankomende wat koudere maanden dat ie meer binnen is en ook vaker de bak gebruikt.

26 de setembro de 2025

Beste Adrie,

Dank je wel dat je je eerste ervaring hebt gedeeld. Het is heel begrijpelijk dat Marshall in het begin even moest wennen, een andere structuur voelt voor veel katten toch anders aan. Fijn dat dat inmiddels goed ging.

Omdat hij veel buiten is, kan het inderdaad wat langer duren voordat je echt een goed beeld krijgt van het gebruik. We hopen dat je inmiddels meer ervaring hebt opgedaan, zeker nu hij waarschijnlijk vaker binnen is geweest.

Mocht je nog vragen hebben of je ervaring willen delen, dan horen we dat natuurlijk graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik als dierenartsassistente zie het…

Ik als dierenartsassistente zie het vaak, katten met blaasproblemen die dan ook te laat ontdekt worden. Nu zijn katten natuurlijk ook onwijs goed met het verbergen van pijn. Daarom raad ik dit product zeker aan! Om sneller problemen op te sporten en daardoor vroegtijdig te behandelen. Met een betere prognose. Een aanrader dus !

20 de setembro de 2025

Beste Maaike,

Dank je wel voor je mooie woorden en voor je aanbeveling. Extra bijzonder om dit te lezen vanuit jouw ervaring als dierenartsassistente.

Je benoemt iets heel belangrijks, katten zijn inderdaad meesters in het verbergen van pijn. Een subtiele verandering eerder opmerken kan dan echt verschil maken in hoe snel er wordt gehandeld.

Fijn dat je het product met vertrouwen aanbeveelt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt in één woord fantastisch

Echt in één woord fantastisch! Ik werd gek van de constante stank van normaal grit. Geen vieze geur met deze, zelfs niet na een maand en alleen de drollen hoef je eruit te scheppen. Enige nadeel is dat het zo ontzettend duur is.. met 2 bakken en de verzendkosten is het zo'n 30 euro per maand en dus helaas niet te betalen. Daardoor toch verder gaan zoeken naar ander grit met silica. Als dat niks is, dan zal ik dit toch weer overwegen.

15 de agosto de 2025

Resposta da CatCheck

Dankjewel voor je feedback. 😺 We vinden het geweldig om te horen dat de stank écht verleden tijd is en dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak. Je hebt gelijk: voor 2 katten komt het met een abonnement neer op €27,86 per maand inclusief verzendkosten. Het voordeel is dat je bak echt een maand lang fris blijft én dat de kristallen helpen bij het vroegtijdig opsporen van mogelijke ziektes. Dat is extra waardevol, omdat katten erom bekend staan klachten goed te verbergen. We hopen je snel weer terug te zien! 💛

Zo verschrikkelijk fijn!

Met de korrels van catcheck zie ik hoe het gesteld is op sommige vlakken met de gezondheid van mijn katten, of ze wel genoeg water drinken. Geen last van vieze geurtjes en zeer weinig afval. De korrels zijn licht qua gewicht ook, maar nemen veel op.
Voor ons en de katten ideaal.
Klantenservice is ook zeer fijn. Snel en vriendelijke antwoord, oplossingsgericht.

29 de agosto de 2025

Handig

Geweldig katten grit, stink niet, stofvrij en heel zuinig. Het verandert namelijk van kleur op het moment dat het in contact met de urine van je kat. Zo kan je vroegtijdig ziektes opsporen. Heel handig voor gezondheid check van je kat.

16 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastisch product om de gezondheid van je kat te monitoren.

Ik ben echt zeer enthousiast over het kattenzand. Mijn kat heeft in het verleden Blaasgruis gehad. Heel fijn om zo zicht op de zuurgraad van haar urine te kunnen houden.
Ik geef haar veel vocht en rauwe voeding om ervoor te zorgen dat de blaasgruis niet terugkeert, dus heel fijn dat je nu ook dagelijks ziet of het goed gaat. En zo niet, dan ben je er heel vroeg bij!
Heeeel blij met dit product!!!!

13 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.