Bestellingen zijn steeds snel in huis en mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan lossen zij dit super snel op al met al een top service 🥳🙏👌
Leia as opiniões dos outros
Zeer snel en professioneel behelpen geweest. Christine staat voor je klaar met de meest efficiënte adviezen.
Informações sobre a empresa
Biologische Full Spectrum, CBDa dominante, Plant-identieke CBD SPAIN OLIE, TCM geïnspireerde Kruidentincturen en Homeopatische remedies voor MENS en DIER! Ter ondersteuning van een goede gezondheid en bij herstel van ziekte. Zoals de natuur het bedoeld heeft! Het delen van onze jarenlange kennis en ervaring uit onze natuurgeneeskundige praktijk is daarbij een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening. Super enthousiast zijn we dan ook over het spontaan ontstaan van een netwerk gedreven natuurgeneeskundige therapeuten die, na het volgen van onze Masterclass, hun eigen cliënten gedegen kunnen adviseren en begeleiden in hun eigen praktijk. Op deze manier kunnen we nog meer mensen en dieren bereiken en ondersteunen, op weg naar een natuurlijke manier van gezondheid en heling. Groetjes Annette (acupuncturist) en Christine (Klassiek Homeopaat) CBD & Herb
Informações de contacto
Plakkenweg 1, 8181SN, Heerde, Holanda
- 06-23997184
- info@cbdandherb.nl
- cbdandherb.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
snelle afhandeling en een toegift
snelle afhandeling en een toegift
ik kreeg de bestelling de volgende dag en had er een vraag over. Ik werd meteen gebeld en - hoewel ik zelf een fout had gemaakt bij de bestelling - werd mij alsnog een monster van het 'ontbrekende' product toegestuurd. Ook meteen persoonlijk contact en interesse voor mijn praktijk. Heel prettig!
We hadden snel homeopathische…
We hadden snel homeopathische medicijnen voor onze hond nodig en ik heb gebeld naar CBD & Herb.Op de dag voor oud en nieuw. Had niet ingesproken en toch werd ik heel snel terug gebeld en kreeg perfect advies over het gebruik ervan. Christine is heel kundig en klantvriendelijk. Daarna konden we het direct ophalen bij haar. Dus heel tevreden met de uitleg, klantvriendelijkheid en snelle afhandeling!
Toppers bij dit bedrijf
Toppers bij dit bedrijf! Zoveel kennis en kunde. Producten worden super snel verzonden.
Keurige snelle levering
Uitstekende service
Snelle levering, alles netjes geregeld, topkwaliteit product
Op advies van Krachtig Kruid ben ik bij…
Op advies van Krachtig Kruid ben ik bij cbd- herbs terecht gekomen ivm een konijn met heftige plakpoep waardoor vermagering en voedingsstoffen te kort. Ik had al een elimineertraject doorlopen met betrekking tot voeding maar niets hielp.
De combinatie CBD pets, Microbioom en darmmix van Krachtig Kruid bleek de perfecte combinatie. Binnen 2 dagen geen plakpoep meer!
Nu, 4 weken later, is het konijn al bijna op zijn oorspronkelijke gewicht en ben ik het groentepalet weer aan het opbouwen.
Ik ben heel blij met het behaalde resultaat tot nu toe en zal deze combinatie ook gaan inzetten bij een konijn met megacolon.
Bedankt voor de goede tips en adviezen.
Online warmte
Er ging even iets mis, wat waarschijnlijk mijn eigen fout was, maar het werd heel snel opgelost met heel veel vriendelijkheid, echt heel fijn dat een online bestelling met zoveel zorg en toewijding wordt behandeld!!
Omdat ik jarenlang in Spanje heb…
Omdat ik jarenlang in Spanje heb gewoond, bestelde ik mixa altijdt bij Peter en Yvonne. Zij gaven mij dan ook de tip dat er in Nederland ook een depadance was.
Vandaar wist ik dat het gewoon goed is.
Goede en snelle levering!
Goed en snel
Fijne, eerlijke producten, kunt altijd contact opnemen, helpen je graag!
pointer Luca
Onze pointer Luca reageert goed op de CBD olie, loopt goed, dus nog ff doorgaan
Super snelle levering
Super snelle levering, fijne klantenservice and mooie producten. Wij gebruiken het voor ons zelf en de honden
snelle levering
snelle levering, netjes! De begeleiding voor in ons geval voor de dieren door Anette is super! De cbd en kruiden werken! Happy dier en baasjes!
Erg snelle en correcte levering en…
Erg snelle en correcte levering en service.
Christine De Vogel is een toegewijd Klassiek Homeopaat.
Christine de Vogel ( Klassiek Homeopaat) denkt niet alleen mee maar is ook invoelend bij de telefonische begeleiding. Zij weet precies hoe een Helingsproces en bewustwording van de ‘zin van ziek zijn’ haar werkt doet. Er is een basaalcel carcinoom ( goedaardig ) op de bovenrug geconstateerd die nu met holistische THC pasta en olie behandeld wordt. ( Ik had geen zin in wegsnijden door dermatoloog. )
Goede uitleg per telefoon, snelle levering. Op de achtergrond kijkt Peter Vermeul mee naar de foto’s eens in de zoveel tijd!
Fijn team is CBD Herb! 🌿
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.