CBDLabs produceert hoogwaardige kwalitatieve CBD producten voor een eerlijke prijs!
Tauber 52, 2491 DA, 's-Gravenhage, Holanda
- customerservice@cbdlabs.nl
- cbdlabs.nl
As pessoas também visitaram
Erg goede service
Erg goede service . !!
Pakketje was kwijt. Maar kreeg als nog een nieuwe pakket met 1 x extra flesje.
Erg netjes kan ik wel.zeggen.
Duidelijk informatieve website.
Duidelijk informatieve website.
Snelle levering.
Je krijgt wat je ziet
Fast delievery, good product
My order was delivered within two days and it is performing as I wanted it to perform. Will definitely be ordering again!
Snelle levering
Snelle levering, producr zoals beschreven en van uitmuntende qualiteit aanrader!!

Resposta da CBDLabs
Zeer goede kwaliteit en zonder ingrediënten die niet nodig zijn.
Een eerlijke prijs voor deze topkwaliteit.

Zeer klantvriendelijk en zorgvuldig
Goede communicatie, zeer attente en klantvriendelijke oplossing bij (nog) niet op voorraad zijn van besteld product, goed product.

Resposta da CBDLabs
Ik raad de verkoper aan omdat alles in…
Ik raad de verkoper aan omdat alles in perfecte staat is, snelle levering, ik raad het aan en vriendelijke groeten

Resposta da CBDLabs
goede kwaliteit olie, bestelling vlug geleverd.
Ik heb reeds meerdere keren besteld. Goede kwaliteit olie, bestelling vlug geleverd, afgehandeld zonder problemen. Zeer betrouwbare webshop.

Resposta da CBDLabs
Zo als altijd perfect snelle levering…
Zo als altijd perfect snelle levering en goede korting en zeer goed product en de prijs is ok

Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen. Heb het voor mijn vader besteld, die vond het fantastisch!!. Het was ook snel geleverd in een nette verpakking. Ik zou dit voor iedereen aanraden!

Super service
Mijn pakje was zoek, maar ben super geholpen door CBDlabs.nl, hebben er direct voor gezorgd dat mijn pakje de dag nadien geleverd werd, super service 👍🏼