Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026. Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der. Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbef... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Personalet var meget serviceorienteret, og tog enhver udfordring med et smil. Vi var en større gruppe med en stor madbestilling. Det blev håndteret på bedste vis. Skal du have e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Ver mais

A empresa respondeu

4. Bar com música ao vivo
  5. Campo de mini golfe
  6. Bar desportivo

Escrito pela empresa

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fantastisk oplevelse i Holbæk

Jeg var sammen med nogle gode venner på besøg hos jer den 18/4-2026 og bowle. Og det var en super dejlig og god positiv oplevelse. Rigtig god bane og spille på god stemning og mega fed musik som man ikke kunne lade være med og “rocke” lidt med til fra tid til anden. Efter bowling spiste vi der også og det var en yderst tilfredsstillende og velsmagende fornøjelse! Vi ventede dog lidt på maden - hvilket udelukkende skyldtes at vi ikke havde bestilt det på forhånd, så det husker vi blot til næste gang 😁🤗 for vi kommer helt sikkert igen en anden god gang i nær fremtid❤️

Burger og minigolf 2 personer

Vi var der fredag den 17/4 -2026 2 personer. Vi havde en rigtig god aften. Vi spiste en rigtig god signatur burger med pomfritter og dip til. Personalet var søde og imødekommende. Sjov og udfordrende minigolf bane. Vi kommer helt sikkert igen.

17 de abril de 2026

Super god service

Super god service, gode baner, maden var også udemærket, store portioner til en pris hvor de fleste kan være med!
Rigtig god oplevelse

19 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

God minigolf bane, lækkert aftensmad og god stemning

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026.
Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der.
Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbefale 🤩).
Perfekt at spille indendørs minigolf, når det danske vejr ikke altid er til udendørs minigolf.
Min ældste datter fik deres nyeste steak med pomfritter og bearnaisesauce (hun synes det er sååå godt). Vi andre fik deres burger og pomfritter, som sad lige i skabet (vi kunne dog ikke spise op), da det var store portioner 👍 Det hele til gode priser 😊
Der var god stemning både fra personalet og de andre gæster.
Det sted besøger vi gerne igen, så jeg kan få revanche i minigolf ✌️

6 de abril de 2026

Helt i top

Jeg var forbi Cecilies Lillesøster i Slagelse for noget tid siden, og det var virkelig en fin oplevelse. Mega hyggeligt sted, og man føler sig hurtigt godt tilpas.

Maden smagte rigtig godt, og portionerne var også helt fair. Det er ikke noget fancy, men bare god og velsmagende mad, som man har lyst til at få igen.

Personalet var super søde og stille og rolige, så det hele føltes bare meget afslappet. Klart et sted jeg godt kunne finde på at komme igen

13 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Cecilies i…

Mega god oplevelse hos Cecilies i Slagelse. Stemningen var afslappet. Servicen sad lige i skabet. Resultatet blev præcis som ønsket.

• Smilende og imødekommende personale
• Hurtig betjening uden ventetid
• Grundig rådgivning og ærlig feedback
• Høj kvalitet i både service og resultat
• Rent og hyggeligt sted

Man føler sig tryg fra start. Jeg går herfra hver gang med et flot resultat. Klar anbefaling.

8 de abril de 2026

Sjovt

Det er bare så mega fedt man både kan spille minigolf, bowling og dart. Mega god service, flinke og søde.

17 de abril de 2026

Super service.

Super service.
Vi nød virkelig de fine lokaler og et meget venligt og hjælpsomt personale.
Vi glæder os allerede til næste gang.

Super

Vi kiggede forbi for ag se centeret og endte med at bestille lidt mad, det var super lækkert det hele!

16 de abril de 2026

Virkelig god service

Vi var nede og bowle da vores datter taber sin slushice, vi beder baren om en klud til at tørre op med, de kommer og ordner gulvet for os og aflevere en ny slushice uden vi har bedt om det, så super god service

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais