De gevraagde papieren waren volledig in…
De gevraagde papieren waren volledig in orde, alleen de uiteindelijke prijs was iets duurder dan eerst aangegeven op de website.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Het team zorgt ervoor dat elk benodigd document efficiënt en effectief wordt geproduceerd, wat hen tot een betrouwbare partner maakt voor elke organisatie!
Hele snelle service! en heel fijn contact!
Het comformiteits verklaring word altijd goed gekeurd en ziet er tip top in orde uit!
Geen goede ervaring met de communicatie. Laat reviews achter bij concurrenten waar ze geen diensten bij af hebben genomen.

Resposta da Certificeringen NL
Snel opgelost en in één keer goed gekeurd, fijne samenwerking! Zeker aan te raden!
Super goede ervaring met certificering NL!!!
Mega goede service! als je ze belt of mailt word je meteen geholpe met al je vragen, ze staan altijd voor je klaar en zijn erg mee denkend. ik raad iedereen dit aan!
ben snel geholpen met wat ik nodig heb en veel zekerheid
Dit bedrijf heeft me goed geholpen, uiteraard goede communicatie en snelle levering.
Alles volgens afspraak en heel snel. Uitstekend bedrijf.
Goed bedrijf met gewenste resultaat.
Ik raad elke ondernemer dit bedrijf aan.
Snel geholpen en correct document opgesteld! Bedankt daarvoor en op een goede samenwerking:)
Onze ervaring met Certificeringen NL was zeer positief. We hadden conformiteitsverklaringen nodig voor onze producten, maar kwamen er zelf niet uit. Certificeringen NL heeft ons hierbij geholpen en de service was ontzettend snel. Het document werd zonder problemen goedgekeurd door Bol.com. De snelle service en oplevering waren indrukwekkend en we zijn erg blij met de samenwerking. Al met al een topervaring!
Wij hadden een aantal conformiteitsverklaringen nodig voor onze elektrische steps. We kwamen er nergens uit, tot we Certificeringen NL inschakelden en toen ging het eigenlijk heel snel. Het document werd door Bol.com goedgekeurd en alles verliep goed. Snelle service en oplevering was echt razendsnel! Top om mee samen te werken.
Had snel een certificering nodig nadat bol paar producten offline had gehaald. CertificeringenNL heeft mij erg snel en goed geholpen ermee.
Nu Bol zijn regels aan het aanscherpen is voor zijn assortiment moest ik voor een deel van ons assortiment een conformiteitsverklaring hebben. CertificeringenNL heeft ons hiermee snel en goed geholpen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.