Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har ikke brugt produktet, men jeg skrev en mail til kundeservice om mit hudproblem og spørgsmål til deres produkter,. allerede efter 5 min fik jeg svar pr mail fra Sabina (kundeservice) Hun va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg modtog verdens bedste kundeservice hos Cetina Skincare - jeg havde ikke fået skrevet husnummer på min ordre, så posten tog pakken med tilbage til Cetina Skincare - og så modtager jeg en mail om hv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kæmpet en Del med Lupus. Og valgte derfor at prøve Krokodille olie fra Cetina Skincare. jeg var skeptisk i starten, Men blev meget overrasket hvor meget det har hjulpet. Mine sår heler bedre o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza
  2. Máquina de venda de produtos de beleza
  3. Loja de produtos de beleza
  4. Fabricante de cosméticos
  5. Loja de cosméticos
  6. Clínica de dermatologia

Escrito pela empresa

Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudpleje med krokodilleolie. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod en lang række hudlidelser herunder især uren hud, eksem og psoriasis. Prøv hudpleje med krokodilleolie og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Altid hurtig levering 🚚

Altid hurtig levering 🚚

3 de fevereiro de 2025

Hej Jette,
Mange for den gode anmeldelse af vores levering 😊🙏 Vi gør alt hvad vi kan for at få varerne hurtigt ud af døren, så DAO kan komme afsted med dem! 🚚💨

Super hurtig levering

6 de janeiro de 2025

Hej Dorthe,
Tak for din anmeldelse af leveringstiden, vi gør nemlig alt hvad vi kan for at få alle pakker afsted så hurtigt som muligt 😊🚚💨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle have refunderet penge

Jeg skulle have refunderet penge, fordi jeg fortrød købet. Trods jul og nytår, gik det virkelig hurtigt. Super service.

5 de janeiro de 2025

Hej Annatina,
Tusind tak for din gode anmeldelse 😊🙏 Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os på af din fortrydelse 😄

Meget hurtig levering.

20 de setembro de 2024

Hej BJ,
Tak for anmeldelsen af den hurtige levering 😊🙏 Vi får hurtigt pakkerne ud af døren, og så står DAO for resten af leveringen - og de er gode til 🚚💨

Krokodilleolie

Krokodilleolie. Fantastisk produkt mod min psoriasis. Hurtig levering. Alt er godt.

4 de setembro de 2024

Hej Anne,
Hvor er det dejligt at høre, at krokodilleolien har gjort en forskel for din psoriasis 🐊✨ Vi sætter stor pris på din ros af både produktet og vores hurtige levering 🚚💨 Alt godt herfra, og vi ser frem til at betjene dig igen!
Mvh. Sabrina

Hurtig og alt iorden

23 de julho de 2024

Hej Susanne,
Tak for din anbefaling her på Trustpilot 😊🙏
Vi går alt for at få pakkerne hurtigt afsted, og bruger DAO, så de er fremme dagen efter 👍

Dårligt

På mig virker det slet ikke, så spild af penge

3 de julho de 2024

Hej Leon,
Jeg er ked af at høre at vores krokodilleolie ikke virker for dig 😥
Husk at du har tilfredshedsgarantien hvis du var tilmeldt den gratis kundeklub 🙏

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Så alt ok.

7 de maio de 2024

Hej Linette,
Vi sender alle jeres pakker afsted med det samme, så de kan være fremme hos jer så hurtigt som muligt 😄🙏
Tak for den gode anmeldelse 👏⭐

Hurtig levering 🙂

24 de abril de 2024

Resposta da Cetina Skincare

Tusind tak for din gode anmeldelse 😊 Det betydet meget for os 🙏 Vi gør alt hvad vi kan for at få pakkerne afsted samme dag, så de kan være fremme oftest allerede dagen efter 🚚💨

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget professionelt og hurtig…

Meget professionelt og hurtig behandling af ordre. Kan kun give min bedste anbefaling.

11 de abril de 2024

Hej Tina,
Mange tak for din gode anmeldelse og anbefaling 😄
Det varmer altid når man får sådan nogen pæne ord med på vejen 👼😎
Du må have en skøn dag 🌞

Ingen pakke!

I dag, d. 24.03.2024, har jeg ikke modtaget nogen pakke.
Hilsen fra Peter Boier Pedersen, Hummelballe 2B,Søvind, 8700 Horsens
25.03.24 er der ingen pakke. Der findes ingen pakke med mit navn i pakkeshoppen. Jeg savner efterhånden
pakkens indhold

18 de março de 2024

Hej Peter,
Vil du skrive til os på info@cetinaskincare.com i stedet for? Så vi ikke skal dele dine personlige oplysninger her på Trustpilot 😊👍
Jeg kan se pakken er ankommet til pakkeshop, og du burde have fået besked på mail og tlf. nr.

Edit: Peter, du skal skrive til vores mail, Trustpilot er kun til anmeldelser. Jeg kan se i systemet at pakken ankom til pakkeshop, og at den nu er udleveret.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet. Og en elendig og arrogant kunde”service”.

Alt ved det produkt her, er elendigt. Om det reelt virker, er for tidligt at sige, det indrømmer jeg gerne.

En udførlig guide til, at bruge det rigtigt, var for mig rigtig svær at finde eller forstå. End ikke ved at læse på flaskerne, er det til at finde ud af, om man skal bruge olie før eller efter man har brugt ansigtscremen. Eller hvilken dosis olie man skal bruge.

Når man har smurt sig ind i deres olie, stinker ens ansigt langt væk af Esbjerg havn. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange det blev kommenteret på få dage, at jeg stank af fisk. Firmaets svar til det er: At det er et naturmateriale. Og at man kan bruge parfume, hvis man vil dufte. Ja tak. Men hvem sprøjter parfume i sit ansigt?

Derudover så stoppede pumpen med at virke efter 3 dage. Og løsningen på det er, at jeg skal printe dit og dat. Sende retur for at kunne modtage en ny. Og en masse bøvl. Fordi de har leveret et defekt produkt.

Man skal fugte ansigtet inden man bruger sæben. Det giver risiko for våde hænder. Og bum, så står man med sorte hænder, fordi flaskerne smitter af, når de bliver fugtige. Ikke videre praktisk.

Så er der hele tilfredshedsgarantien. Den kræver ikke alene et medlemskab. Men også at produkterne er købt individuelt!! Så er man så tillidsfuld og optimistisk en kunde, at man køber det hele fra start. Så skyder man tilsyneladende sig selv i foden. Jeg har købt et produkt der delvist er defekt. Og delvist stinker langt væk. Og jeg kan intet stille op. Der havde jeg desværre ikke læst, at det dels krævede et medlemskab, gratis eller ej. Men også at jeg kun skulle købe ét af deres produkter. Jeg troede jo på det og købte derfor det hele fra start.

Jeg blev klogere. Af skade bliver man klog. Skaden var så 800,- ud af vinduet. Til et ugennemskueligt firma, der er yderst uprofessionelle og provokerende i deres svar til deres kunder. Men dog så klog, at jeg aldrig kommer til, at lægge en krone der igen. Som webshop i 2024, skulle man mene kundeservice var vigtigere. Håber de får glæde af mine 800,-. Men at jeg til gengæld kan hjælpe andre, med at falde i samme fælde.
Jeg har skrevet 230+ anmeldelser. Som så mange andre, er det desværre ofte den negative der fylder. Jeg skriver dog også glædeligt en 5-stjernet når dette fortjenes. Men at produktet virker og at leveringen var hurtig, er ikke nødvendigvis NeedToKnow, men mere NiceToKnow. Denne webshops elendige service - den er NEEDtoknow!

12 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais